Sponsors en Links


Albert Heijn De Brink

Bernard Oosterink, eigenaar Albert Heijn De Brink: “Super vind ik het dat AH De Brink de bekers mag sponsoren voor de clubkampioenschappen. Vroeger deed ik ook mee, maar tegenwoordig is dat niet meer verantwoord. Ik judo nog wel met een leuk ploegje 25+ recreant judoka’s op de maandag of vrijdagavond bij SJZ. Veel plezier op de clubkampioenschappen, tot dan.”

Boutens Bouw

Boutens Bouw is een allround timmer- en klussenbedrijf. Met oog voor detail, een nette werkwijze en duidelijke afspraken. Er wordt met de beste materialen en milieuvriendelijk gewerkt. Van kleinschalige klus tot complete verbouwing. Waar nodig kunnen wij een beroep doen op andere specialisten zodat wij altijd op professionele wijze uw specifieke wensen kunnen realiseren.

www.boutensbouw.nl

Engie

Terug naar energie uit de natuur en zo min mogelijk CO2 uitstoten. Bij ENGIE werken wij er dagelijks aan, in Nederland én wereldwijd. Precies wat u mag verwachten van de grootste opwekker van duurzame energie ter wereld. Actief in 70 landen.

In Nederland zetten wij in op verantwoord gebruik van beschikbare bronnen en 100% groene energie. Onze energie wordt opgewekt in de natuur; uit zon, wind, water of biomassa. Wij geven onze klanten zelf de regie over hun energie, zowel bij het opwekken als bij het besparen. Dat kan met voordelige groene stroom en gas, maar bijvoorbeeld ook met isolatie, zonnepanelen en slimme apparaten.

Aan de slag

Hoe te beginnen met besparen? Dit is voor iedereen en in iedere situatie anders. Wij begrijpen dat en willen daar graag bij helpen. Daarom gaat ENGIE graag de samenwerking aan met Stichting Judo Zutphen, om samen met de vereniging én de omgeving, de regio te verduurzamen. Doe je mee?

www.engie-energie.nl

Dikkertje Dap Kinderopvang

Dikkertje Dap biedt op deskundige, respectvolle en verantwoordelijke wijze kinderopvang op maat aan kinderen in leeftijd van 0 tot 13 jaar. De geboden dienst draagt bij aan de optimale ontwikkeling van kinderen en ondersteunt de ouder/verzorger om zorg en maatschappelijke activiteiten te combineren. Dikkertje Dap stelt zich bij de dienstverlening op als een maatschappelijke ondernemer. Dikkertje Dap voelt zich medeverantwoordelijk om op een liefdevolle positieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Dat wat het kind en de ouder/verzorger zélf belangrijk vindt, staat centraal voor ons handelen. Binnen Dikkertje Dap vindt opvang plaats in een omgeving waar een ieder zich veilig en vertrouwd voelt.

www.kinderopvangdikkertjedap.nl

Van Gelder Papier Groep BV

En we zijn blij met alweer een sponsor erbij voor Stichting Judo Zutphen. Van Gelder Papier Groep BV. Van Gelder Papier Groep BV Zutphen houdt sinds 2007 een naam hoog als het gaat om de verwerking van uw recyclebare afvalstromen. Ze staan te boek als betrouwbare leverancier van binnen en buitenlandse papierfabrieken!
www.vgrecycling.nl

Papiergroep VG

F. van Mierle papier-, plastic- en metaalrecycling

Wij van Stichting Judo Zutphen zijn erg blij met de sponsor bijdrage van
F. van Mierle papier-, plastic- en metaalrecycling, gevestigd in Arnhem. Bedankt Frits!
www.fvanmierlepapierrecycling.nl

F.van Mierle

HD Advocaten

Fijn dat ook HD Advocaten sponsor wil zijn van Stichting Judo Zutphen. Wij kennen Mark Hogeman natuurlijk goed want hij traint niet bij de volwassen groep, maar waagt zich nog steeds tussen de selectie en dat gaat hem erg goed af. Zoekt u nog de juiste advocaat voor een probleem, ga dan naar HD Advocaten, want ieder mens krijgt vroeg of laat wel eens te maken met (het) recht. Er rijzen dan vele vragen wat kan, mag en/of moet. Het is raadzaam dat je dan iemand met kennis en kunde naast je hebt staan. Wij kunnen u op veel gebieden bijstaan en adviseren, waarbij ons motto is “pragmatisch als het kan, procederen als het moet.” Kijk op onze site, of bel gerust een van onze advocaten. Ons kantoor kent ook de mogelijkheid van een gratis inloopspreekuur.
hd-advocaten.nl

HD Advocaten

Eetcafé Uffie’s

Aan de zonzijde van de Houtmarkt, in het centrum van de mooie historische Hanzestad Zutphen, vind je gastropub Uffie’s. Eenmaal binnen waan je je in een gezellige Engelse atmosfeer. Je kunt zowel voor een heerlijke kop koffie als een high tea bij ons terecht, maar ook een lekker pint of Guinness of een mooi glas wijn behoren tot de vele mogelijkheden.
In gastropub Uffie’s gaan we terug naar de basis met onze gerechten. Dat wil zeggen dat wij zoveel mogelijk zelf bereiden. In de keuken is er gekozen om te grillen op echte houtskolen, in de Josper. De gerechten zijn herkenbaar, eerlijk en vooral lekker! Wij kiezen voor de beste kwaliteit met een mooie prijs. Of het nu gaat om fish and chips, een hamburger of een rib eye.

www.uffies.nl

Uffies

Glas- en schildersbedrijf Terlak

Vanaf de start in 1999 zijn wij actief in Zutphen en omgeving. Wij presenteren ons graag als ‘schilders met een glimlach’ omdat wij trots zijn op ons vak en dagelijks met plezier mooi werk verrichten. Vakwerk wel te verstaan. Professionals met passie die alle werkzaamheden op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, beglazing, wandafwerking en spuitwerk terdege uitvoeren. Wij werken graag voor bedrijven en particulieren.

www.terlak.nl

terlak

Wurstmeister

Mathijs Oppewal van Wurstmeister: “Ik ben een startende ondernemer uit Zutphen en ik ben eigenaar van de bedrijven Wurstmeister, Poffertjes Kar, Rijdende BBQ. Met een Klassieke Brandweerauto die is omgebouwd als Foodtruck en met een Klassieke mobiele Brandweerveldkeuken verkoop ik o.a. de echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst, Bockwurst of lekker Hollandse Poffertjes of zoals het hoort een gezellige BBQ. Deze twee unieke keukens kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingezet, ik hoop dan ook welkom te zijn bij u. Graag hoor ik van u zodat ik u een vrijblijvend aanbod kan doen.”

Mathijs Oppewal
Eigenaar Wurstmeister Poffertjes Kar en Rijdende bbq
Tel: 0651174837
Email: mvjoppewal@hotmail.com

Wurstmeister

Wurstmeister

Smilez Mondhygiëne & kindertandheelkunde

Marigeth Eimers-Deira van Smilez: “Sinds 2007 ben ik als mondhygiënist een op HBO-niveau afgestudeerde paramedicus, werkzaam binnen de gezondheidszorg. Voornamelijk houd ik mij als deskundige bezig met preventieve mondzorg. Ik richt mij primair op de preventie van gaatjes (cariës) in tanden en kiezen en op het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Smilez mondhygiene & kindertandheelkunde is een jonge en frisse praktijk voor jong en oud. Naast de mondhygiëne behandelingen voor volwassenen, ben ik gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Graag verwelkom ik u in mijn praktijk in de Poort van Zutphen.”

http://www.smilezzutphen.nl/

E. Boogman Totaalinstallateur

E. Boogman Totaalinstallateur is gespecialiseerd in het aanbrengen, installeren en onderhouden van technische installaties. Zowel bij u thuis als in uw bedrijf draagt E, Boogman Totaalinstallateur zorg voor vakkundig geïnstalleerde producten. Het werkterrein omvat ondermeer de volgende onderdelen:

  • Badkamers
  • Keukens
  • Dak- en zinkwerk
  • Loodgieterswerk
  • Elektrawerk
  • Montagewerk

www.boogman.nl

Hartemink Tegelwerken

Hartemink Tegelwerken is een tegelzetbedrijf dat werkt voor particulieren en bedrijven. Met ruim 20 jaar ervaring staan wij sterk in onze schoenen en denken we mee met de klant om zo te zorgen dat wij de wensen van de klanten tot in detail kunnen realiseren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het opstellen van een gepaste offerte.

www.harteminktegelwerken.nl

Coenenspark

Coenenspark is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in keukens en sanitair. Uw wensen worden vertaald naar meerdere verrassende ontwerpen, waarbij design en functionaliteit in perfecte harmonie zijn. Dankzij de talrijke mogelijkheden op het gebied van vormgeving en ergonomisch verantwoorde speelruimte, zorgen wij voor een keuken naar uw wens. Een groot scala aan gerenommeerde merken keukens en inbouwapparatuur staan garant voor een stipte levering, perfecte plaatsing en afwerking. Kom eens op uw gemak rondkijken in de wereld van Coenenspark. U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom aan de Gerritsenweg 2 in Zutphen. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een vers kopje koffie.

www.coenenspark.nl

De Baard van Warnsveld

Voor een echte old school barber ervaring ga je naar René Willemsen, en stap in de tijdscapsule die De Baard van Warnsveld heet. Zoals het vroeger ging: Aandacht, service en perfectie. En zo heeft René Willemsen het ook geleerd, als al weer de 3-de generatie in een familie van kappers. Dus beleef het zelf, gewoon in Warnsveld!
Maak een afspraak:
De Baard van Warnsveld
Rijksstraatweg 94
Tel: 0629119325

www.debaardvanwarnsveld.nl

Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Uw makelaar in Zutphen, dat is Eggink Maalderink. Niet zomaar een makelaar in Zutphen. Eggink Maalderink is een garantiemakelaar. Bent u dus op zoek naar een makelaar in Zutphen om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar in Zutphen. Bij Eggink Maalderink in Zutphen helpen wij u graag.

www.egginkmaalderinkzutphen.nl

Jones & Jones Zutphen

Jones & Jones Zutphen bevindt zich in de Korte Hofstraat. Bij Jones & Jones Zutphen is er alle tijd en aandacht voor mannen. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen de kledingadviseurs u mee door de winkel langs de nieuwe zomercollectie. Laat uzelf adviseren over de verschillende looks. Jones & Jones Zutphen biedt een ruim assortiment aan zakelijke- en casualoutfits. Naast kostuums kunt u voor uw zakelijke outfit ook kiezen uit mooie chino’s en pantalons voor het creëren van de perfecte look.

www.jonesenjones.nl

Living and Giving

In hartje Zutphen vindt u aan de Korte Hofstraat het prachtige monumentale pand van lifestyle woonwinkel Living and Giving. In woonwinkel Living and Giving vindt u de laatste trends voor sfeer, wonen en inspiratievolle woonideeën. Woonaccessoires die u het gevoel geven van thuiskomen en de finishing touch zijn van een mooi ingerichte kamer. Loop eens binnen en laat u inspireren door de sfeer in de winkel.
 
 

Bierhof Bestratingen

Bierhof bestratingen is een ambachtelijk stratenmakersbedrijf uit een echte stratenmakers familie. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk straatwerk, wat in de vaktermen ” onder de hamer straten” genoemd wordt. Tevens kunt u bij ons terecht voor de kleinere stukjes straatwerk, zoals terrasjes en toegangspaden. Verder kunnen wij voor u een compleet pakket riolering werkzaamheden verzorgen; van het ontstoppen tot renoveren/ vervangen van de zogenaamde huis aansluiting tot complete hoofdriolen. Bovendien kunnen wij advies geven advies op het gebied van ontwerp en uitvoering van riolering, bestrating en fundering t.b.v verharding. Bierhof Bestratingen waar kwaliteit, klantvriendelijkheid, vakbekwaamheid en service hoog in het vaandel staan!
www.bierhof-bestratingen.nl

Bierhof bestratingen

Auto 19

Gestart in 2019, sinds 2020 in de tweede versnelling. Auto 19 is in 2019 gestart met het kopen, verkopen en inruilen van tweedehands auto’s. Na anderhalf jaar met grote toewijding te hebben gewerkt, ontstond de mogelijkheid om een bedrijfspand te betrekken op industrieterrein De Stoven in Zutphen. De Zutphenees of Zutphenaar zal deze plek vooral kennen van de Volvodealer die hier eerder was te vinden.
Vanwege de coronamaatregelen, zit een feestelijke bedrijfsopening er helaas niet in. Toch opende Auto 19, na een flinke verbouwing, onlangs de deuren. Aan De Stoven 21 in Zutphen vind je dit merk-onafhankelijke autobedrijf, met een werkplaats voor onderhoud, reparatie of een professionele poetsbeurt aan auto’s van ieder automerk.
In de showroom van ca. 900 m2 staan jong gebruikte auto’s, van de compacte- tot middenklasse, klaar voor een nieuwe eigenaar. Momenteel tref je deze auto’s echter achter een geel/zwart afzetlint, want ook Auto 19 heeft net als zoveel bedrijven, haar showroom tijdelijk moeten sluiten voor bezoek, wegens de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus.
De werkplaatsreceptie is wel geopend en tijdens de werkzaamheden kan gebruik worden gemaakt van een gratis leenfiets. Op de website van Auto 19 ontdek je de online-showroom en heb je interesse in een auto? Auto 19 brengt deze kosteloos (tot 30 km afstand) bij je thuis voor een coronaproof testrit.
 

RBZ Vloeren

RBZ is al jaren een begrip (en toonaangevend) in Zutphen en omgeving. Of het nu gaat om een nieuwe vloer of als u op zoek bent naar een stuk advies over uw bestaande of nieuw aan te schaffen vloer, u bent hiervoor bij RBZ vloeren aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen showroom waar u (op afspraak) op uw gemak kunt kijken naar de (on) mogelijkheden voor uw vloer.

www.rbzvloeren.nl

Natures best dog food

Kwaliteit en “Goed uitgebalanceerd” complete verse Hondenvoeding voor uw Viervoeter!

Onze vleesmixen zijn 100% Barf zonder toevoegingen. Doordat wij ‘Shockfreezer’ gebruiken worden alle vitaminen bewaard. De vleesmixen bevatten naast vitaminen ook mineralen, eiwitten en calcium. De ingrediënten van de vleesmixen komen van erkende slachthuizen, teven staan wij onder toezicht van NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit). De producten van Natures Best diepvriesvlees worden onder toezicht van NVWA geproduceerd. 
De diepvriesvlees producten zijn verkrijgbaar per 1000 gram of per 500 gram.

www.naturesbestdogfood.com

Fysiotherapie Hanhart

Wij streven naar het beste voor onze patiënten. Niet alleen door wat wij doen, maar ook door samen te werken met andere zorgverleners die ons aanvullen en/of verlengen. (bijvoorbeeld manuele therapie, coaching, psychotherapie, verzorging) Het gaat ons hierbij dus echt om wat voor onze patiënt het beste is. Samen puzzelen we tot we de beste behandeling hebben gevonden.

Wij kenmerken ons door onze betrokkenheid, vasthoudendheid als het gaat om mensen helpen, kleinschaligheid, onze patiënten zijn geen nummer, wij bekijken de patiënt in zijn geheel. Een holistische behandeling streven wij na. Er is altijd een weg!

Bij ons kan iedereen terecht voor behandeling van blessures, pijnklachten en trainingsdoelen. Ook hebben wij een zwembad tot onze beschikking waarin wij hydrotherapie kunnen geven. Ook mag u gewoon voor één keer komen voor vragen, advies of dat wij meekijken bij uw training, mocht u daar bijvoorbeeld twijfels of vragen over hebben. U kunt zonder verwijsbrief bij ons onder behandeling komen. U hoeft dus niet eerst naar de huisarts of specialist om bij ons onder behandeling te komen. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en trainingszalen bij revalidatie of behandeling, naast onze mooi en rustig ingerichte behandelkamers.

www.fysiotherapiehanhart.nl

Gebr. Keizer Infra

Gebr. Keizer Infra is gespecialiseerd in grondwerken, infra, bestrating en sierbestrating. 

Middels jaren lange ervaring en tevreden klanten zijn wij een begrip in de regio geworden. Onze kracht zit hem vooral in de korte lijnen die we kunnen hanteren. Zo blijven afspraken duidelijk en heeft u er als klant zo min mogelijk zorgen aan. 

www.keizerinfra.nl

Pomme Schoenen & Tassen

Pomme is de winkel met schoenen, tassen en accessoires voor de modebewuste vrouw. Sinds 2013 gevestigd in een monumentaal pand in hartje centrum van Zutphen, Korte Beukerstraat. Ieder seizoen doe ik, samen met Marianne, mijn best om een mooie collectie in te kopen, zodat jij altijd bij ons terecht kunt voor een gave laars voor naar je werk, een mooie schoen voor een gezellig feestje of fijne sneaker waar je de hele dag op vooruit kunt!​ We zijn er voor je als je vragen hebt! Lieve groet, Marianne & Ellen

www.pommeschoenen.nl