Sponsors en Links

LINKS

Judo Bond Nederland

De Judo Bond Nederland (JBN) heeft passie voor, aikido, jiujitsu en judo en gelooft in de verbindende kracht van deze disciplines, die mens en samenleving versterken. Met haar bijna 700 aangesloten clubs en bijna 43.000 leden, is de JBN één van de grotere sportbonden in Nederland.

In Nederland inspireren we een groeiend aantal leden en vrijwilligers. We verbinden ze met elkaar, de club en de samenleving. We bieden meerwaarde en spelen in op de behoefte van onze achterban. Als organisatie staan we voor kwaliteit. We supporten de community om veilig en respectvol op en naast de mat te staan, zodat de sport met plezier en succes wordt beleefd.

Daarnaast stimuleren we het ontwikkelen van budotalent binnen de clubs door middel van een integrale aanpak. We bundelen en benutten krachten en blijven continue innoveren. We bieden de beste judoka’s van ons land een internationaal winnend programma, zodat Nederland structureel één van de beste 8 judolanden van de wereld is en blijft.

AANMELDEN: http://jbn.nl

 


SPONSORS

Albert Heijn De Brink

Bernard Oosterink, eigenaar Albert Heijn De Brink: “Super vind ik het dat AH De Brink de bekers mag sponsoren voor de clubkampioenschappen. Vroeger deed ik ook mee, maar tegenwoordig is dat niet meer verantwoord. Ik judo nog wel met een leuk ploegje 25+ recreant judoka’s op de maandag of vrijdagavond bij SJZ. Veel plezier op de clubkampioenschappen, tot dan.”

 

Boutens Bouw

Boutens Bouw is een allround timmer- en klussenbedrijf. Met oog voor detail, een nette werkwijze en duidelijke afspraken. Er wordt met de beste materialen en milieuvriendelijk gewerkt. Van kleinschalige klus tot complete verbouwing. Waar nodig kunnen wij een beroep doen op andere specialisten zodat wij altijd op professionele wijze uw specifieke wensen kunnen realiseren.

www.boutensbouw.nl

Engie

Terug naar energie uit de natuur en zo min mogelijk CO2 uitstoten. Bij ENGIE werken wij er dagelijks aan, in Nederland én wereldwijd. Precies wat u mag verwachten van de grootste opwekker van duurzame energie ter wereld. Actief in 70 landen.

In Nederland zetten wij in op verantwoord gebruik van beschikbare bronnen en 100% groene energie. Onze energie wordt opgewekt in de natuur; uit zon, wind, water of biomassa. Wij geven onze klanten zelf de regie over hun energie, zowel bij het opwekken als bij het besparen. Dat kan met voordelige groene stroom en gas, maar bijvoorbeeld ook met isolatie, zonnepanelen en slimme apparaten.

Aan de slag

Hoe te beginnen met besparen? Dit is voor iedereen en in iedere situatie anders. Wij begrijpen dat en willen daar graag bij helpen. Daarom gaat ENGIE graag de samenwerking aan met Stichting Judo Zutphen, om samen met de vereniging én de omgeving, de regio te verduurzamen. Doe je mee?

www.engie-energie.nl

 

Bart de Vries de tuinman

Bart de Vries: “Na jaren in loondienst te hebben gewerkt ben ik begin 2014 gestart met een eenmanszaak, Bart de Vries de tuinman. Als hovenier met ruim vijfentwintig jaar ervaring, heb ik veel kennis opgedaan in het onderhouden en aanleggen van tuinen bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten. Naast het onderhouden van tuinen beheers ik vaardigheden in het zetten van schuttingen, knippen van hagen, bestraten van paden en terrassen, het vernieuwen/vervangen van (houten) garagedeuren, bouwen en plaatsen van veranda’s en carports, en het aanleggen van vijvers. Ook binnenshuis weet ik mijn weg te vinden. Van het ophangen van rolgordijnen en plaatsen van een hor tot het verbouwen van ruimtes tot extra slaapkamer of inloopkast, kan ik voor u uitvoeren. Het liefst houd ik mij bezig met het realiseren van de wens van de klant. In samenspraak een plek creëren waar men van kan genieten.”

www.bartdevriesdetuinman.nl

bart de vries de tuinman zutphen

Dikkertje Dap Kinderopvang

Dikkertje Dap biedt op deskundige, respectvolle en verantwoordelijke wijze kinderopvang op maat aan kinderen in leeftijd van 0 tot 13 jaar. De geboden dienst draagt bij aan de optimale ontwikkeling van kinderen en ondersteunt de ouder/verzorger om zorg en maatschappelijke activiteiten te combineren. Dikkertje Dap stelt zich bij de dienstverlening op als een maatschappelijke ondernemer. Dikkertje Dap voelt zich medeverantwoordelijk om op een liefdevolle positieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Dat wat het kind en de ouder/verzorger zélf belangrijk vindt, staat centraal voor ons handelen. Binnen Dikkertje Dap vindt opvang plaats in een omgeving waar een ieder zich veilig en vertrouwd voelt.

www.kinderopvangdikkertjedap.nl

Van Gelder Papier Groep BV

En we zijn blij met alweer een sponsor erbij voor Stichting Judo Zutphen. Van Gelder Papier Groep BV. Van Gelder Papier Groep BV Zutphen houdt sinds 2007 een naam hoog als het gaat om de verwerking van uw recyclebare afvalstromen. Ze staan te boek als betrouwbare leverancier van binnen en buitenlandse papierfabrieken!
www.vgrecycling.nl

Papiergroep VG

Stam Advocaat

Een nieuwe sponsor heeft zich alweer aangemeld. wij zijn erg blij met Stam Advocaat. Mr Stam zijn werkterrein beslaat Letselschade, Huurrecht en Strafrecht.
Na een verkeersongeval, medische fout, hondenbeet, val van een paard, arbeidsongeval, mishandeling of elk ander voorval waarbij u letsel hebt opgelopen, komt u voor lastige juridische vragen en praktische problemen te staan. Wie is aansprakelijk? Heeft u recht op schadevergoeding en smartengeld? Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om u bij de schaderegeling te helpen, te ontzorgen en natuurlijk de best mogelijke vergoeding voor u te verkrijgen. Want een ongeluk is al erg genoeg. Aandacht en begrip voor de persoonlijke omstandigheden en een doelgerichte aanpak zijn van groot belang. Als de aansprakelijkheid vaststaat, hebt u recht op volledige schadevergoeding. Die bestaat uit elke euro die u mist of die u uitgeeft als gevolg van het ongeval.
Bel voor een kosteloos oriënterend gesprek (of voor een second opinion) 0575-760960 of stuur een e-mail: info@stamadvocaat.nl
Mr. Stam is lid van de Vereniging van LetselSchadeAdvocaten (LSA) De Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA) en is lid van 0800-Ongeval en aangesloten bij de Stichting Keurmerk Letselschade.
www.stamadvocaat.nl

Stam advocaat

F. van Mierle papier-, plastic- en metaalrecycling

Wij van Stichting Judo Zutphen zijn erg blij met de sponsor bijdrage van
F. van Mierle papier-, plastic- en metaalrecycling, gevestigd in Arnhem. Bedankt Frits!
www.fvanmierlepapierrecycling.nl

F.van Mierle

HD Advocaten

Fijn dat ook HD Advocaten sponsor wil zijn van Stichting Judo Zutphen. Wij kennen Mark Hogeman natuurlijk goed want hij traint niet bij de volwassen groep, maar waagt zich nog steeds tussen de selectie en dat gaat hem erg goed af. Zoekt u nog de juiste advocaat voor een probleem, ga dan naar HD Advocaten, want ieder mens krijgt vroeg of laat wel eens te maken met (het) recht. Er rijzen dan vele vragen wat kan, mag en/of moet. Het is raadzaam dat je dan iemand met kennis en kunde naast je hebt staan. Wij kunnen u op veel gebieden bijstaan en adviseren, waarbij ons motto is “pragmatisch als het kan, procederen als het moet.” Kijk op onze site, of bel gerust een van onze advocaten. Ons kantoor kent ook de mogelijkheid van een gratis inloopspreekuur.
hd-advocaten.nl

HD Advocaten

Eetcafé Uffie’s

Aan de zonzijde van de Houtmarkt, in het centrum van de mooie historische Hanzestad Zutphen, vind je gastropub Uffie’s. Eenmaal binnen waan je je in een gezellige Engelse atmosfeer. Je kunt zowel voor een heerlijke kop koffie als een high tea bij ons terecht, maar ook een lekker pint of Guinness of een mooi glas wijn behoren tot de vele mogelijkheden.
In gastropub Uffie’s gaan we terug naar de basis met onze gerechten. Dat wil zeggen dat wij zoveel mogelijk zelf bereiden. In de keuken is er gekozen om te grillen op echte houtskolen, in de Josper. De gerechten zijn herkenbaar, eerlijk en vooral lekker! Wij kiezen voor de beste kwaliteit met een mooie prijs. Of het nu gaat om fish and chips, een hamburger of een rib eye.

www.uffies.nl

Uffies

Glas- en schildersbedrijf Terlak

Vanaf de start in 1999 zijn wij actief in Zutphen en omgeving. Wij presenteren ons graag als ‘schilders met een glimlach’ omdat wij trots zijn op ons vak en dagelijks met plezier mooi werk verrichten. Vakwerk wel te verstaan. Professionals met passie die alle werkzaamheden op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, beglazing, wandafwerking en spuitwerk terdege uitvoeren. Wij werken graag voor bedrijven en particulieren.

www.terlak.nl

terlak

Wurstmeister

Mathijs Oppewal van Wurstmeister: “Ik ben een startende ondernemer uit Zutphen en ik ben eigenaar van de bedrijven Wurstmeister, Poffertjes Kar, Rijdende BBQ. Met een Klassieke Brandweerauto die is omgebouwd als Foodtruck en met een Klassieke mobiele Brandweerveldkeuken verkoop ik o.a. de echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst, Bockwurst of lekker Hollandse Poffertjes of zoals het hoort een gezellige BBQ. Deze twee unieke keukens kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingezet, ik hoop dan ook welkom te zijn bij u. Graag hoor ik van u zodat ik u een vrijblijvend aanbod kan doen.”

Mathijs Oppewal
Eigenaar Wurstmeister Poffertjes Kar en Rijdende bbq
Tel: 0651174837
Email: mvjoppewal@hotmail.com

Wurstmeister

Wurstmeister

Castermans Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf

Bart Castermans: “Wij zijn een familie bedrijf dat al 30 jaar ramen wast bij particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. De tevredenheid van de klant staat bij ons voorop. Neemt u gerust eens contact met ons op via telefoon: 06-13388409 of mail: castermansschoonmaak@gmail.com”

Smilez Mondhygiëne & kindertandheelkunde

Marigeth Eimers-Deira van Smilez: “Sinds 2007 ben ik als mondhygiënist een op HBO-niveau afgestudeerde paramedicus, werkzaam binnen de gezondheidszorg. Voornamelijk houd ik mij als deskundige bezig met preventieve mondzorg. Ik richt mij primair op de preventie van gaatjes (cariës) in tanden en kiezen en op het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Smilez mondhygiene & kindertandheelkunde is een jonge en frisse praktijk voor jong en oud. Naast de mondhygiëne behandelingen voor volwassenen, ben ik gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Graag verwelkom ik u in mijn praktijk in de Poort van Zutphen.”

http://www.smilezzutphen.nl/

E. Boogman Totaalinstallateur

E. Boogman Totaalinstallateur is gespecialiseerd in het aanbrengen, installeren en onderhouden van technische installaties. Zowel bij u thuis als in uw bedrijf draagt E, Boogman Totaalinstallateur zorg voor vakkundig geïnstalleerde producten. Het werkterrein omvat ondermeer de volgende onderdelen:

  • Badkamers
  • Keukens
  • Dak- en zinkwerk
  • Loodgieterswerk
  • Elektrawerk
  • Montagewerk

www.boogman.nl

Hartemink Tegelwerken

Hartemink Tegelwerken is een tegelzetbedrijf dat werkt voor particulieren en bedrijven. Met ruim 20 jaar ervaring staan wij sterk in onze schoenen en denken we mee met de klant om zo te zorgen dat wij de wensen van de klanten tot in detail kunnen realiseren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het opstellen van een gepaste offerte.

www.harteminktegelwerken.nl

Coenenspark

Coenenspark is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in keukens en sanitair. Uw wensen worden vertaald naar meerdere verrassende ontwerpen, waarbij design en functionaliteit in perfecte harmonie zijn. Dankzij de talrijke mogelijkheden op het gebied van vormgeving en ergonomisch verantwoorde speelruimte, zorgen wij voor een keuken naar uw wens. Een groot scala aan gerenommeerde merken keukens en inbouwapparatuur staan garant voor een stipte levering, perfecte plaatsing en afwerking. Kom eens op uw gemak rondkijken in de wereld van Coenenspark. U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom aan de Gerritsenweg 2 in Zutphen. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een vers kopje koffie.

www.coenenspark.nl

De Baard van Warnsveld

Voor een echte old school barber ervaring ga je naar René Willemsen, en stap in de tijdscapsule die De Baard van Warnsveld heet. Zoals het vroeger ging: Aandacht, service en perfectie. En zo heeft René Willemsen het ook geleerd, als al weer de 3-de generatie in een familie van kappers. Dus beleef het zelf, gewoon in Warnsveld!
Maak een afspraak:
De Baard van Warnsveld
Rijksstraatweg 94
Tel: 0629119325

www.debaardvanwarnsveld.nl

Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Uw makelaar in Zutphen, dat is Eggink Maalderink. Niet zomaar een makelaar in Zutphen. Eggink Maalderink is een garantiemakelaar. Bent u dus op zoek naar een makelaar in Zutphen om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar in Zutphen. Bij Eggink Maalderink in Zutphen helpen wij u graag.

www.egginkmaalderinkzutphen.nl

Jones & Jones Zutphen

Jones & Jones Zutphen bevindt zich in de Korte Hofstraat. Bij Jones & Jones Zutphen is er alle tijd en aandacht voor mannen. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen de kledingadviseurs u mee door de winkel langs de nieuwe zomercollectie. Laat uzelf adviseren over de verschillende looks. Jones & Jones Zutphen biedt een ruim assortiment aan zakelijke- en casualoutfits. Naast kostuums kunt u voor uw zakelijke outfit ook kiezen uit mooie chino’s en pantalons voor het creëren van de perfecte look.

www.jonesenjones.nl

Living and Giving

In hartje Zutphen vindt u aan de Korte Hofstraat het prachtige monumentale pand van lifestyle woonwinkel Living and Giving. In woonwinkel Living and Giving vindt u de laatste trends voor sfeer, wonen en inspiratievolle woonideeën. Woonaccessoires die u het gevoel geven van thuiskomen en de finishing touch zijn van een mooi ingerichte kamer. Loop eens binnen en laat u inspireren door de sfeer in de winkel.
 
 

Bierhof Bestratingen

Bierhof bestratingen is een ambachtelijk stratenmakersbedrijf uit een echte stratenmakers familie. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk straatwerk, wat in de vaktermen ” onder de hamer straten” genoemd wordt. Tevens kunt u bij ons terecht voor de kleinere stukjes straatwerk, zoals terrasjes en toegangspaden. Verder kunnen wij voor u een compleet pakket riolering werkzaamheden verzorgen; van het ontstoppen tot renoveren/ vervangen van de zogenaamde huis aansluiting tot complete hoofdriolen. Bovendien kunnen wij advies geven advies op het gebied van ontwerp en uitvoering van riolering, bestrating en fundering t.b.v verharding. Bierhof Bestratingen waar kwaliteit, klantvriendelijkheid, vakbekwaamheid en service hoog in het vaandel staan!
www.bierhof-bestratingen.nl

Bierhof bestratingen

Auto 19

Gestart in 2019, sinds 2020 in de tweede versnelling. Auto 19 is in 2019 gestart met het kopen, verkopen en inruilen van tweedehands auto’s. Na anderhalf jaar met grote toewijding te hebben gewerkt, ontstond de mogelijkheid om een bedrijfspand te betrekken op industrieterrein De Stoven in Zutphen. De Zutphenees of Zutphenaar zal deze plek vooral kennen van de Volvodealer die hier eerder was te vinden.
Vanwege de coronamaatregelen, zit een feestelijke bedrijfsopening er helaas niet in. Toch opende Auto 19, na een flinke verbouwing, onlangs de deuren. Aan De Stoven 21 in Zutphen vind je dit merk-onafhankelijke autobedrijf, met een werkplaats voor onderhoud, reparatie of een professionele poetsbeurt aan auto’s van ieder automerk.
In de showroom van ca. 900 m2 staan jong gebruikte auto’s, van de compacte- tot middenklasse, klaar voor een nieuwe eigenaar. Momenteel tref je deze auto’s echter achter een geel/zwart afzetlint, want ook Auto 19 heeft net als zoveel bedrijven, haar showroom tijdelijk moeten sluiten voor bezoek, wegens de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus.
De werkplaatsreceptie is wel geopend en tijdens de werkzaamheden kan gebruik worden gemaakt van een gratis leenfiets. Op de website van Auto 19 ontdek je de online-showroom en heb je interesse in een auto? Auto 19 brengt deze kosteloos (tot 30 km afstand) bij je thuis voor een coronaproof testrit.