NIEUWS

– 22 oktober 2021 – 

Tuimelfestival en AH De Brink Clubkampioenschappen

Op zondag 7 november houden we weer ons Tuimelfestival en het AH De Brink Clubtoernooi. Wil je nog meedoen, mail dan voor zaterdagavond je inschrijving nog even door of gooi je formulier even in de brievenbus bij het hek van de Judoschool.
Zodra alles binnen is kunnen we de poules en schema’s gaan maken. Dus geef je nog even op, dit wil je niet missen!
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en de tekst 'Clubtoernooi en TuimelFestival De Brink cn Sponsor van: Stichting Judo Zutphen Zondag 7 November'

– 27 september 2021 –

Corona update

Met ingang van zaterdag 25 september zijn er nieuwe regels voor de horeca. Deze regels gelden ook voor onze sportkantine. Iedereen van 13 jaar of ouder moet dan een geldig bewijs van vaccinatie, herstel of testbewijs kunnen tonen. Wij als Team hebben besloten dat onze kantine gewoon voor iedereen toegankelijk is en blijft en dat we de bar (koffie/thee gedeelte) voor boven afsluiten. Wel is het mogelijk om koffie of thee af te halen. We zetten beneden wat stoeltjes en een tafel neer en dan kunt u daar genieten van een kopje koffie of thee.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'WE TEACH RESPECT EVERYDAY Judo Zutphen'


– 27 september 2021 –

Open dag Sportpark

Wat een mooie open dag op het sportpark, en natuurlijk wat een geweldig enthousiast Team van Judo Zutphen. Fijn dat er nog genoeg kinderen kwamen om kennis te maken met onze mooie sport. Al met al een geslaagde open dag, en dank aan de organisatie van Zutphen Actief. 

De Stentor plaatste ook nog een mooi artikel. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, staande mensen, binnen en tekst


– 27 september 2021 –

Grote Clubactie

Natuurlijk doen wij ook weer mee met de Grote Clubactie! De officiële start van de Grote Clubactie was op 18 september. We hopen dat alle leden weer meedoen, en proberen wat loten voor onze clubkas te verkopen. Voor alle topverkopers hebben we natuurlijk weer mooie prijzen, zoals: judopakken, tassen, shirts of kom met je hele klas een uurtje judoën. Succes allemaal!
Ook dit jaar zijn er weer superloten te koop. Dus heeft u hier wel oren naar, en wil u ook op onze facebook en SJZ site, dan bent u bij Judo Zutphen aan het juiste adres. Dus koop ook een Superlot en steun onze mooie club. Het superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is dé manier om de inkomsten voor je vereniging te vergroten. Het heeft namelijk een verkoopwaarde van €150,- (50 x €3 per lot), waarvan 80% naar de club gaat. De koper ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij jullie vereniging.

Kan een afbeelding zijn van tekst


– 27 september 2021 – 

KickFit trainingen druk bezocht

Elke donderdag worden er KickFit trainingen gegeven in onze mooie dojo. De lessen staan o.l.v. Gerard van ’t Hul, Tommy Eimers en Jimmy Eimers. Wil jij ook een keer in een ontspannen sfeer en grote dojo werken aan je lijf en conditie? Kom dan gerust een keer gratis meedoen! Elke donderdag les van 19.30/20.30 voor dames en heren vanaf 13 jaar.

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en binnen Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, staande mensen en binnen


– 27 september 2021 – 

Niet meer te missen

In september zijn er op het sportpark mooie borden geplaatst. We zijn nu echt niet meer te missen!

Kan een afbeelding zijn van weg, boom en de tekst 'Sportpark Zuidveen Voetbal ZvV Be Quick Wielrennen/MTB -ETP Zutphen Zwembad De IJsselslag Zwemmen De Jsselmeeuwen Motorclub- MTc 做 Judo Stichting Judo Zutphen Karate BUDO ΚΑΙ TORA TORA Bootcamp Total Body Bootcamp Hondencentrum Dox Korfbal-KVZ Korfbal KVZ X Hockey MHCZutphen Beach Center'


Nieuwe sponsor: Natures Best Dog Food

Ook onze nieuwe sponsor Natures Best Dog Food hangt nu tussen onze andere sponsoren op ons balkon. We hebben nog 2 mooie plekken vrij, dus mocht u ook bij de mooiste, grootste en leukste Judoschool van Zutphen met uw bedrijf willen horen dan stuurt u even een mail of belt u even.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Natures Best the natura way feed your dog www.naturesbestdogfood.com GEBR. KEIZER INFRA 0633105737 10 57 37 BESTRATINGEN & GRONDWERKEN rbz parket w.rbz 06 42 50 57 19 WWW.KEIZERINFRA.NL Bouten BOU'


We gaan weer beginnen!

Maandag is de zomervakantie voorbij en gaan alle lessen weer volgens het normale rooster aan de gang. Wil je een keer meedoen met judo, dan kan dat al vanaf 2.5 jaar en de eerste 3 lessen zijn gratis. Wij hebben er weer veel zin in!

 


Flyeren

Hallo judoka’s en ouders,
Nog even en dan is de vakantie voorbij en beginnen de gewone lessen weer. We hebben er weer zin in. We willen graag in de laatste 2 weken van de vakantie onze nieuwe flyer verspreiden in Zutphen en Warnsveld.
We hopen op de hulp van onze leden bij het rondbrengen van de flyers. Het is niet teveel werk, je helpt ons er erg mee en je mag het in je eigen tijd doen. Als het maar voor de start van het nieuwe seizoen klaar is. Op de volgende tijden kun je de flyers komen ophalen in de school:
Dinsdag 17 augustus 17:00-19:30 uur
Donderdag 19 augustus 17:00-19:30 uur
Zaterdag 21 augustus 9:00-12:30 uur
De tijden voor volgende week komen nog. Voor meer info bel je met de Judoschool.
 
Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, waaronder Martine Demkes, Teun te Veluwe en Christel Leidelmeijer, staande mensen en tekst

 

Geslaagde ouder/kind sportdag

Wat was het een mooi feest afgelopen zaterdag tijdens de sportdag bij Judo Zutphen. Dank aan alle judoka’s, ouders, leraren, vrijwilligers, brandweerman Frank Harleman en sponsor AH De Brink!
  

Wel les zaterdag 10 juli

Aanstaande zaterdag is er de Ouder/Judoka Sportdag, waar we gelukkig heel veel aanmeldingen voor ontvangen hebben. Wij hebben er dan ook al heel veel zin in. In de ochtend gaan de reguliere lessen van 09.15 t/m 12.00 uur wel gewoon door. Vanaf 13.30 uur start dan de sportdag.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en de tekst 'Judo udo/Zutphen Zutphen Mazu n'


Jones & Jones wederom sponsor

Ook aankomend seizoen is Jones & Jones Zutphen weer sponsor van Judo Zutphen. Heel erg bedankt Peter en Ria Van Belzen Kablan.
Jones & Jones Zutphen bevindt zich in de Korte Hofstraat. Bij Jones & Jones Zutphen is er alle tijd en aandacht voor mannen. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen de kledingadviseurs u mee door de winkel langs de nieuwe zomercollectie. Laat uzelf adviseren over de verschillende looks. Jones & Jones Zutphen biedt een ruim assortiment aan zakelijke- en casualoutfits. Naast kostuums kunt u voor uw zakelijke outfit ook kiezen uit mooie chino’s en pantalons voor het creëren van de perfecte look.
 
Kan een afbeelding zijn van tekst

Fitness geopend

Eindelijk gaan we dan ook beginnen in onze kleine maar functionele fitness beneden in de Judoschool. Vanmorgen staan er 2 personal trainingen gepland.
Wil jij liever niet in de massa, maar rustig alleen, of met partner trainen, met of zonder begeleiding vraag dan naar de mogelijkheden via info@judozutphen.nl of bel 06-23919102.
 
Kan een afbeelding zijn van binnen

Nieuwe sponsor: Living and Giving

We hebben er weer een hele mooie sponsor bij: woonwinkel Living and Giving.
“In hartje Zutphen vindt u aan de Korte Hofstraat het prachtige monumentale pand van lifestyle woonwinkel Living and Giving. In woonwinkel Living and Giving vindt u de laatste trends voor sfeer, wonen en inspiratievolle woonideeën. Woonaccessoires die u het gevoel geven van thuiskomen en de finishing touch zijn van een mooi ingerichte kamer. Loop eens binnen en laat u inspireren door de sfeer in de winkel.”
 
 

– 22 juni 2021 – 

Examens

Vorige week was een mooie week: de Examenweek bij Judo Zutphen! Ondanks alle Corona perikelen, het wel en niet buiten judoën, hebben alle judoka’s die wilden examen gedaan en een prima prestatie geleverd. Wij van Team Judo Zutphen zijn super trots op alle judoka’s en feliciteren iedereen met hun nieuwe band/slip! 


– 3 juni 2021 – 

G-judo

Elke woensdag van 17.30/18.30 uur wordt er bij ons ook G-judo gegeven. Kom gerust eens kijken of gratis meedoen!
G-Judo is judo dat zich speciaal richt op mensen met een beperking (lichamelijk en/of geestelijk). De G staat voor gezellig, maar komt eigenlijk uit de voetbalwereld (G komt na F). De meeste mensen fronsen hun wenkbrauwen wanneer ze horen dat mensen met een verstandelijke en/of motorische handicap judo leren. Toch is het perfect mogelijk om deze doelgroep judo te leren. Het G-Judo ontwikkelde zich uit het reguliere judo. Het is zodanig aangepast dat de risico’s, die inherent zijn aan iedere vorm van sport, tot een minimum beperkt zijn. Mocht het zo zijn dat iemand met een beperking zo goed mee kan dat hij bij de valide mensen mee kan trainen, dan zullen we dat ook zeker stimuleren.
 
Kan een afbeelding zijn van 11 mensen, staande mensen en binnen

– 26 mei 2021 – 

Lessen in de Kei weer gestart

Vandaag zijn we ook weer begonnen met onze judolessen in sporthal De Kei in Warnsveld. Kom ook daar gerust 3x gratis meedoen bij onze juf Martine Demkes.

LESTIJDEN WARNSVELD:
Woensdag 14.45 – 15.30 uur Tuimeljudo 2.5 t/m 4 jaar
Woensdag 15.30 – 16.30 uur Jeugdjudo 5 t/m 7 jaar
Woensdag 16.30 – 17.30 uur Jeugdjudo 8 t/m 11 jaar

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis


– 23 mei 2021 – 

Heerlijk binnen judoën!

Zo fijn om alle judoka’s weer met zoveel plezier op de mat te zien afgelopen dagen. Bijna alle zijn groepen weer gezellig compleet. Ze waren er echt weer aan toe om in onze grote dojo te judoën. Ook onze senioren mogen weer binnen sporten. Nog niet in judopak helaas, maar het begin is er en het plezier is er niet minder om. Ook een keer meedoen met deze mooie senioren groep? Kom gerust, de eerste 3x is gratis.

Geen fotobeschrijving beschikbaar. Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en binnen


– 17 mei 2021 – 

We mogen weer naar binnen!

Beste ouders/verzorgers en leden,

Maandag (17 mei) en dinsdag (18 mei) gaan we nog een keer buiten judoën (als het droog is) en dan hopen we maandagavond te horen dat we in ieder geval met de jeugd en junioren -18 jaar weer binnen mogen judoën. Dat zou na zo’n lange tijd in ieder geval weer een hele mooie start zijn. Ook de 18+ zou weer binnen mogen sporten, maar die moeten nog op 1,5 meter afstand blijven. Voor die groep zit judo en KickFit er helaas nog niet in.  

Vanaf woensdag 19 mei gelden onderstaande regels. Het lesrooster is hier te vinden. 

Judo voor alle judoka’s tot 18 jaar

We hopen vanaf 19 mei weer volgens ons reguliere lesrooster binnen te mogen judoën. De kleedkamers en de kantine moeten nog gesloten blijven dus graag in judopak naar de les komen. Ook mogen er geen toeschouwers bij de lessen zijn en dus mogen er ook nog steeds geen ouders in de zaal komen. (Bij de Tuimelaars mogen de ouders ze wel even afzetten bij de zaal.)

U mag de kinderen weer afzetten bij het hek of eventueel op de parkeerplaats. Mocht het heel mooi weer zijn dan zetten we wat stoeltjes buiten en kunt u ook weer een kop koffie of thee bestellen. Wel dient u rekening te houden met de 1.5 meter regel.

Parkeren en kinderen afzetten met de auto blijft u bij het zwembad doen a.u.b., dus geen auto’s op onze oprit (ook niet om af te zetten) of op onze parkeerplaats. Door de in- en uitloop van judoka’s is dit gewoon te gevaarlijk.

Voor de judoka’s die normaal gesproken in Warnsveld trainen

Woensdag 19 mei is voor jullie de training nog 1x binnen in Zutphen. We moeten namelijk eerst de mat die voor buiten gebruikt is goed schoonmaken.

Vanaf woensdag 26 mei gaan we dan weer beginnen in de Kei. Daar gelden dezelfde regels als in Zutphen: in judopak komen en geen toeschouwers in de zaal.

Jeugdselectie -15 jaar

De jeugdselectie die normaal op de woensdag om 16.30 uur traint gaat vanaf 26 mei weer van start. 

Judo 18 jaar en ouder

Voor jullie organiseren we elke vrijdag om 20.00 uur een Bootcamp buiten bij de judoschool. Bij heel slecht weer kunnen we eventueel, als het niet te druk is, ook in de dojo op 1.5 m afstand een Bootcamp doen. Ook mag je als de vrijdag niet uitkomt je nog aanmelden Bij Lesley van Total Body Bootcamp.

We hopen dat er binnenkort verdere versoepelingen volgen en dat ook jullie weer binnen mogen sporten.

KickFit

De KickFit t/m 26 jaar blijft gewoon zoals het nu is buiten. (Alleen de -18 jaar mag met contact binnen sporten.) Wel start de les weer gewoon om 19.30 uur. De senioren van de KickFit +27 jaar kunnen op de vrijdag bij de senioren judo om 20 uur met de Bootcamp meedoen of zich aanmelden bij Lesley Meyer van Total Body Bootcamp.

We hopen dat er binnenkort verdere versoepelingen volgen en dat ook jullie weer binnen mogen sporten.

 

Voor vragen of meer info mailt u ons even of belt u Mirjam op 06-23919102.

Team Judo Zutphen

Kan een afbeelding zijn van ‎een of meer mensen, staande mensen en ‎de tekst '‎مه IIETLI Woensdag mogen we weer naar binnen Judo Zutphen‎'‎‎


– 9 mei 2021 – 

Vakantie is voorbij

De vakantie is voorbij, dus vanaf morgen zijn alle lessen weer volgens ons normale Corona lesrooster. Donderdag 13 mei Hemelvaartsdag vervallen de lessen, dus kom op een andere dag lekker meedoen. Het lesrooster is via de link hierboven te vinden. Alleen bij harde regen gaan de lessen niet door!

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Aankomende week draaien we weer ons normale lesrooster, met uitzondering van Hemelvaartsdag Team Judo Zutphen'


– 23 april 2021 – 

Feestdagen en meivakantie

Aankomende maand zijn er een aantal feestdagen en de meivakantie. Sommige scholen hebben twee weken meivakantie, maar wij hebben besloten om maar één week vakantie te houden. Hieronder hebben we het schema geplaatst over wanneer we wel en geen les hebben. Als er lessen uitvallen kom dan gerust op een andere dag inhalen. Je hoeft je daarvoor niet aan te melden.
We hopen natuurlijk dat we heel snel weer naar binnen mogen, maar voorlopig ligt de mat nog buiten en als het weer goed is, is dat ook goed te doen. Alleen bij harde regen blijf je thuis.

Koningsdag
Dinsdag 27 april zijn er i.v.m. met Koningsdag geen judolessen.

Meivakantie
Van maandag 3 mei t/m zondag 9 mei is de meivakantie. In de vakantie vervallen alle judolessen. Wel zijn er verzamellessen. Hieronder staan de datums en tijden voor deze verzamellessen.

Dinsdag 4 mei
15.15 – 16.00 uur 2.5 t/m 5 jaar
16.00 – 17.00 uur 5 t/m 8 jaar
17.00 – 18.00 uur 9 jaar en ouder
18.00 – 19.00 uur avondselectie

Zaterdag 8 mei
09.15 – 10.00 uur 2.5 t/m 5 jaar
10.00 – 11.00 uur 5 t/m 8 jaar
11.00 – 12.00 uur 9 jaar en ouder

Hemelvaart
Op donderdag 13 mei zijn er i.v.m. Hemelvaart geen judolessen.

Pinksteren
Op maandag 24 mei zijn er i.v.m. Pinksteren geen judolessen.

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en buitenshuis


– 17 april 2021 – 

Veel judo plezier afgelopen week

Gelukkig was het afgelopen week goed weer en konden alle lessen doorgaan. Er was een goeie opkomst en we hebben weer veel lachende gezichten gezien!

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en staan Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en binnen Kan een afbeelding zijn van kind, staan en buitenshuis


– 25 maart 2021 –

Update

Helaas mogen we nog steeds niet binnen sporten. We weten wel dat alle sportbonden in Den Haag aandringen om iedereen weer te laten sporten, niet alleen buiten maar ook binnen.
Echter blijft het voor de komende tijd nog even buiten sporten. Het goede nieuws is dat we al wel weer op de judomat bezig zijn. We zijn blij dat een groot deel van onze judoka’s nu weer aan de gang zijn.
Wij snappen natuurlijk dat trainen binnen op de mat ieders voorkeur heeft, maar het is nu eenmaal even niet anders. Als we naar de lachende en blije gezichten kijken in de lessen, is het toch voor iedereen fijn dat het begin er in ieder geval weer is.
Natuurlijk zijn we wel heel afhankelijk van het weer. Te koud is het zeker niet (andere buitensporten zijn ook al begonnen). Als je sportkleding aandoet kan daar bij de judoschool je judojas overheen. Op die manier is het heel goed te doen buiten op de mat.
Regen is natuurlijk een ander verhaal, dan kunnen we geen mat leggen. Met het Team hebben we afgesproken dat als het alleen een beetje miezert of druppelt de lessen gewoon door kunnen gaan. We maken er dan een leuke spel of bootcamp les achter op ons veld van. Mocht het heel hard regenen dan kan de les helaas niet doorgaan en kom je die gewoon lekker op een andere dag inhalen.
We hopen in ieder geval dat binnenkort weer alle judoka’s terug op de mat komen, zodat we ook weer examens en andere evenementen kunnen gaan organiseren.

Het lesrooster kunt u hier vinden. Aanmelden voor het eventueel inhalen van een les is niet nodig.

Hieronder nog even in het kort de punten voor het buiten judo:
• Kom in sportkleding en neem je judojas en judoband in een tasje mee.
• Laat je bij het hek afzetten en ook weer ophalen. (Tuimelaars mogen eventueel naar de mat gebracht worden.)
• Alle judoka’s komen gewoon weer op hun eigen lesuur.
• De judoka’s die normaal op woensdag in de Kei judoën, komen op dezelfde tijd nu naar Zutphen. (de Kei is ook gesloten)
• De jeugdselectie van de woensdag vervalt (deze mogen op een ander uur extra komen).
• De school/kleedkamers en kantine blijven gesloten.
• Les gemist? Geen probleem dan kom je gewoon op een andere dag.

Senioren judo en KickFit 27 jaar en ouder.
Helaas mogen de senioren van 27 jaar en ouder nog steeds niet de mat op. Wel blijft voor jullie de mogelijkheid bestaan om te trainen bij Lesley van Total Body BootCamp. Wij hopen echt dat er voor jullie ook snel versoepelingen komen.

Tot slot:
Wij doen ons stinkende best om alles zo goed en kwaad als het kan door te laten gaan natuurlijk en het voor alle leden weer mogelijk te maken om te sporten. Wij bedanken u dan ook voor al uw steun en vertrouwen.

Ook de opbeurende e-mails en fijne reacties op onze inzet geven ons een grote glimlach op ons gezicht. Dank daarvoor!

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen en buitenshuis Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en buitenshuis


 

– 4 maart 2021 –

KickFit weer van start!

Vandaag gaat onze KickFit training weer van start voor dames en heren van 13 t/m 26 jaar. Trainer Gerard bijt de spits af en heeft er ook weer erg veel zin in. Het is wel buiten dus sportkleding en sportschoenen thuis al aan doen! KickFit is een intensieve en leuke workout waarbij conditietraining met kickboksen wordt gecombineerd. Tijdens deze trainingen wordt er gebruik gemaakt van stootkussens en bokszakken. Onze docenten zijn 3 goede, ervaren en enthousiaste trainers, namelijk Gerard Van ’t Hul, Tommy Eimers en Jimmy Eimers. Kom gerust een keer meedoen, de eerste 2 lessen zijn gratis. De lessen zijn op donderdagen van 19.15/20.15 uur.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen en buitenshuis


– 12 februari 2021 –

Schema verzamellessen – in de voorjaarsvakantie gaan we door!

Schema judoka’s vanaf 2,5 jaar (iedereen t/m 17 jaar is dus welkom).
Woensdag: 24 februari en 3 maart
14.45/15.30 uur judoka’s 2.5 t/m 5 jaar
15.30/16.30 uur judoka’s 6 t/m 8 jaar
16.30/17.30 uur judoka’s 9 jaar en ouder
 
Zaterdag: 27 februari en 6 maart
09.30/10.15 uur judoka’s 2.5 t/m 5 jaar
10.15/11.15 uur judoka’s 6 t/m 8 jaar
11.15/12.15 uur judoka’s 9 jaar en ouder
 
Locatie: buiten bij de judoschool in Zutphen.
 
Schema junioren judo en KickFit 12 t/m 17 jaar
Vrijdag: 26 februari en 5 maart
16.30/17.30 uur judoka’s & KickFit 12 t/m 17 jaar
 
Locatie: de Bootcamp vindt plaats op het terrein van de buren bij de ETP.
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, staande mensen, boom, kind, schoenen, gras, buiten en natuur

– 11 februari 2021 –

Sneeuw verzamelles 

Wat was het een leuke middag gisteren. Bij alle 3 de groepen werd er heerlijk gespeeld en gesport in de sneeuw en natuurlijk overal lachende gezichten. Een dikke pluim voor ons Team die toch weer 3 uur in de sneeuw stonden en daarbij ook nog heel veel sneeuwballen moesten incasseren! Zaterdag zijn we er weer!
 
Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, staande mensen, zittende mensen, sneeuw en skiënde mensen  Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en buitenshuis

– 3 februari 2021 –

Verzamelles 3 februari

De weersvoorspellingen voor de rest van de dag is dat het blijft regenen. Als het blijft druppelen willen wij toch buiten wat leuke sport en spelletjes blijven doen, dus doe je regenjas en laarzen aan. Mocht het echt hard gaan regenen blijf dan thuis! We mogen namelijk NIET naar binnen.

Kan een afbeelding zijn van waterpartij


– 2 februari 2021 –

Update corona

Beste allemaal,
Helaas hebben we net kunnen horen dat we nog niet open mogen. Natuurlijk gaan we met goede moed, veel enthousiasme en als het weer het toelaat door met onze goed bezochte buiten lessen. Het volledige schema staat hieronder.
We moeten het met zijn allen, hoe moeilijk dat af en toe ook is het nog even volhouden, en we bedanken jullie dan ook allemaal voor jullie steun en fijne berichten op onze buiten lessen.
Mocht u zelf tegen problemen aanlopen, bel of mailt u ons dan. Misschien kunnen wij helpen of wat voor u betekenen!
Team Judo Zutphen.
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'WE'RE A TEAM. END OF STORY. JUDO ZUTPHEN'

 

– 29 januari 2021 –

Nieuwe sponsor

En we hebben er met de Gebroeders Keizer Infra weer een mooie nieuwe sponsor bij. Heel erg bedankt Richard Keizer en Patrick Keizer!
Gebroeders Keizer Infra is een jong bedrijf die zich specialiseert op het gebied van Bestratingen, Grondwerken, Infra en Tuinaanleg. Door onze jarenlange ervaring in deze branche staan wij graag klaar om met u deze ervaring te delen.
Mocht u toe zijn aan nieuwe bestrating in uw tuin, of wilt u graag een nieuwe schutting gezet hebben, of is uw tuin toe aan een frisse opknapbeurt?
Neem dan gerust eens een kijkje op onze website www.keizerinfra.nl
Wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit voor uw wensen. Bij ons bent u aan het juiste adres op het gebied van Bestratingen, Grondwerken, Schutting, Infra en Tuinonderhoud.
Bezoek onze website en wij stellen het op prijs als u een berichtje achterlaat op onze review pagina. U wilt toch ook het beste in uw tuin!
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'GEBR. KEIZER INFRA BESTRATINGEN & GRONDWERKEN 06 33 0633 10 57 37 50 57 0642505719 19'

 

– 19 januari 2021 –

Nieuwe sponsor: Auto 19

We hebben er met Auto 19 weer een mooie nieuwe sponsor voor Judo Zutphen bij. Heel erg bedankt Gökhan en Yemen Cenik Kamiş.
Gestart in 2019, sinds 2020 in de tweede versnelling. Auto 19 is in 2019 gestart met het kopen, verkopen en inruilen van tweedehands auto’s. Na anderhalf jaar met grote toewijding te hebben gewerkt, ontstond de mogelijkheid om een bedrijfspand te betrekken op industrieterrein De Stoven in Zutphen. De Zutphenees of Zutphenaar zal deze plek vooral kennen van de Volvodealer die hier eerder was te vinden.
Vanwege de coronamaatregelen, zit een feestelijke bedrijfsopening er helaas niet in. Toch opende Auto 19, na een flinke verbouwing, onlangs de deuren. Aan De Stoven 21 in Zutphen vind je dit merk-onafhankelijke autobedrijf, met een werkplaats voor onderhoud, reparatie of een professionele poetsbeurt aan auto’s van ieder automerk.
In de showroom van ca. 900 m2 staan jong gebruikte auto’s, van de compacte- tot middenklasse, klaar voor een nieuwe eigenaar. Momenteel tref je deze auto’s echter achter een geel/zwart afzetlint, want ook Auto 19 heeft net als zoveel bedrijven, haar showroom tijdelijk moeten sluiten voor bezoek, wegens de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus.
De werkplaatsreceptie is wel geopend en tijdens de werkzaamheden kan gebruik worden gemaakt van een gratis leenfiets. Op de website van Auto 19 ontdek je de online-showroom en heb je interesse in een auto? Auto 19 brengt deze kosteloos (tot 30 km afstand) bij je thuis voor een coronaproof testrit.
 
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

– 14 januari 2021 –

Leuke sportmiddag

Het was weer lekker sport weer gisteren. En wat een mooie opkomst, zowel bij de allerkleinsten als bij de junioren -17 jaar. Enthousiaste leraren en assistenten, 3 grote groepen en 3x heel veel plezier. Vanaf VOLGENDE week gaan we dus 2 sportdagen in de week doen: de woensdag en de zaterdag. Check je e-mail voor alle informatie.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, sportende mensen, boom, schoenen, buiten en natuur Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan, boom, kind, schoenen, gras, buiten en natuur


– 12 januari 2021 –

Verzamellessen

Morgen woensdag 13 januari zijn er weer verzamellessen achter in de tuin bij de judoschool. We gaan dan weer allerlei sport en spel activiteiten doen. Dus kom ook gezellig meedoen. We zijn natuurlijk wel afhankelijk van het weer, dus hou het nieuws hier en Facebook in de gaten. Als het regent blijf dan thuis!
 
Schema judoka’s vanaf 2,5 jaar (iedereen t/m 17 jaar is dus welkom).
Woensdag 13 januari
14.45/15.30 uur judoka’s 2.5 t/m 5 jaar
15.30/16.30 uur judoka’s 6 t/m 8 jaar
16.30/17.30 uur judoka’s 9 jaar en ouder
Locatie: buiten bij de judoschool in Zutphen.
 
Schema junioren judo en KickFit 12 t/m 17 jaar
Vrijdag 15 januari
16.30/17.30 uur judoka’s & KickFit 12 t/m 17 jaar
Locatie: de Bootcamp vindt plaats op het terrein van de buren bij de ETP
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, sportende mensen, schoenen en buiten

– 12 januari 2021 –

Corona update per e-mail

Morgen ontvangen alle leden weer een e-mail met een update. Voorlopig moeten we helaas nog steeds gesloten blijven. Aangezien het buiten sporten op de woensdag goed bezocht wordt en alle jeugd er erg enthousiast over is gaan we het sporten met een extra dag uitbreiden. Alle info hierover staat in de mail. Heb je geen e-mail ontvangen, stuur dan even e-mail naar info@judozutphen.nl. Helaas is er voor de senioren nog geen goed nieuws. Hou vol, blijf bewegen en we gaan zodra we weer mogen ook voor deze groep extra lessen verzorgen.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

– 12 januari 2021 –

Nieuw bedrijf in de judoschool

Vanaf deze week hebben we er weer een mooi bedrijf bij beneden in onze Judoschool: Eimers training & activity van Jimmy Eimers. Jimmy is natuurlijk ook één van onze KickFit trainers en we zijn erg blij met zijn komst.
Sinds 2006 is Eimers Training & Activity actief als Jeugd & WMO zorgaanbieder in de regio Midden IJssel/Oost Veluwe en is gespecialiseerd in het verzorgen van agressieregulatie-, weerbaarheid- en sociale vaardigheidstraining. Tevens individuele begeleiding voor volwassenen ter bevordering van zelfredzaamheid en participatie aan de samenleving.
Voor meer info: www.jimmyeimers.nl
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'EIMERS EIM TRAINING & ACTIVITY'

– 12 januari 2021 –

Sponsoren

Een aantal sponsoren hebben aangegeven onze judoclub wederom een jaar te sponsoren. Hartstikke bedankt!

Glas- en schildersbedrijf Terlak

Vanaf de start in 1999 zijn wij actief in Zutphen en omgeving. Wij presenteren ons graag als ‘schilders met een glimlach’ omdat wij trots zijn op ons vak en dagelijks met plezier mooi werk verrichten. Vakwerk wel te verstaan. Professionals met passie die alle werkzaamheden op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, beglazing, wandafwerking en spuitwerk terdege uitvoeren. Wij werken graag voor bedrijven en particulieren.

www.terlak.nl

terlak

Smilez Mondhygiëne & kindertandheelkunde

Marigeth Eimers-Deira van Smilez: “Sinds 2007 ben ik als mondhygiënist een op HBO-niveau afgestudeerde paramedicus, werkzaam binnen de gezondheidszorg. Voornamelijk houd ik mij als deskundige bezig met preventieve mondzorg. Ik richt mij primair op de preventie van gaatjes (cariës) in tanden en kiezen en op het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Smilez mondhygiene & kindertandheelkunde is een jonge en frisse praktijk voor jong en oud. Naast de mondhygiëne behandelingen voor volwassenen, ben ik gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Graag verwelkom ik u in mijn praktijk in de Poort van Zutphen.”

http://www.smilezzutphen.nl/

F. van Mierle papier-, plastic- en metaalrecycling

Wij van Stichting Judo Zutphen zijn erg blij met de sponsor bijdrage van F. van Mierle papier-, plastic- en metaalrecycling, gevestigd in Arnhem. Bedankt Frits!

www.fvanmierlepapierrecycling.nl

F.van Mierle

Wurstmeister

Met een Klassieke Brandweerauto die is omgebouwd als Foodtruck of met een Klassieke Brandweerveldkeuken als Foodcar verkoopt de Wurstmeister o.a. de echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauer. Onze Wursten zijn geheel glutenvrij en kunnen worden vergezeld met een glutenvrij broodje. Ook hebben we keuze uit Vegetarische/Veganistische en/of Halal (kalkoen) Wursten. Aanvullend bieden we daarnaast echte Duitse Pommes (patat), Kartoffelsalade en Pretzels.
Zowel de Brandweerfoodtruck als de Brandweerveldkeuken zijn een attractie op zich. Deze twee unieke keukens kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingezet en zijn afgestemd op uw behoeftes. De Foodtruck en de Foodcar zijn multifunctioneel inzetbaar voor:
– Duitse Wurst
– BBQ
– Poffertjes
Voor Braderieën, festivals, verjaardagen, bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, buurtfeesten, jubileums, evenementen en party’s kun je ons boeken.

www.wurstmeister.nl

Wurstmeister


– 4 januari 2021 –

We bestaan 5 jaar!

Het voelt als de dag van gisteren, maar deze maand is ons 5 jarig jubileum. En wat hebben we in die korte tijd al iets geweldigs neergezet. Ik zeg we, want Judo Zutphen bestaat uit een geweldig leraren team zowel voor als achter de schermen, enthousiaste assistenten, een mooie groep vrijwilligers en ouders, heel veel sponsoren en een paar mooie collega’s die bij ons huren. Dus ik ben nog steeds erg blij met het duwtje in de rug, vertrouwen en hulp bij het opstarten, bedankt Gerard.
Natuurlijk wilden we deze maand een groot feest houden, maar corona houdt ons allemaal al vanaf maart 2020 bezig helaas. Maar we slaan ons als school daar best goed doorheen, we hebben alle leden leuke post gebracht toen we helemaal dicht moesten, we hebben de hele zomer buiten gejudood en de club kampioenschappen, examens en sportdag konden ook Corona proof doorgaan. Nu zitten we helaas weer dicht, maar hebben elke woensdag sport achter op ons veld.
Nog even volhouden dus, het einde is in zicht. We hopen snel weer op de mat te mogen en een mooi jubileum feest te organiseren. Ondertussen stay Safe.
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, dansende mensen en tekst

– 31 december 2020 –

Geslaagde verzamelles 

Wat een geweldige sportmiddag was het weer gisteren. Drie grote groepen judoka’s tussen de 2.5 en 17 jaar konden heerlijk even hun energie kwijt achter op ons veld. Grote complimenten aan onze leraren en assistenten die er elke keer toch weer een mooi feestje van maken. Zolang we niet naar binnen mogen, blijven we dit elke woensdag doen!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, staande mensen, sportende mensen en buiten


 

– 24 december 2020 –


– 23 december 2020 –

Buitensportles

Wat een mazzel vandaag. Toen we begonnen was het droog en na het 3e uur begon het weer te druppelen. Dus heerlijk even 3 uurtjes buiten kunnen sporten. We gaan dit elke woensdag doen, tot we weer naar binnen mogen. Meer info en tijden staan hieronder bij het nieuwsbericht van 22 december.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, staande mensen, kind, boom, buiten en close-up Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, sportende mensen en buiten


– 23 december 2020 –

Les woensdag 23 december

Het weer voor vanmiddag is niet te voorspellen. We gaan er vanuit dat we gewoon lekker bezig kunnen op ons veld. Bij een beetje druppels geen probleem, maar mocht het toch hard gaan regenen dat snapt u natuurlijk zelf ook wel dat het dan niet doorgaat en u dan de kinderen niet hoeft te brengen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'THROUGH THE RIN'


– 22 december 2020 –

Verzamellessen

Vanaf morgen 23 december gaat ons verzamelrooster in. Alle leden t/m 17 jaar kunnen dan elke woensdag lekker komen sporten. We gaan achter op het veld bij de Judoschool allerlei sport en spel activiteiten doen. Dus kom ook gezellig meedoen. We zijn natuurlijk wel afhankelijk van het weer, dus hou onze site en Facebook pagina in de gaten.
 
Schema judoka’s vanaf 2,5 jaar (iedereen t/m 17 jaar is dus welkom).
Woensdag 23 en 30 december en 6 en 13 januari
14.45/15.30 uur judoka’s 2.5 t/m 5 jaar
15.30/16.30 uur judoka’s 6 t/m 8 jaar
16.30/17.30 uur judoka’s 9 jaar en ouder
Locatie: buiten bij de judoschool in Zutphen.
 
Schema junioren judo en KickFit 12 t/m 17 jaar
Vrijdag 8 en 15 januari
16.30/17.30 uur judoka’s & KickFit 12 t/m 17 jaar
Locatie: de Bootcamp vindt plaats op het terrein van de buren bij de ETP
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, een sport spelen, dansen, staan, schoenen, boom, kind, buiten en natuur

– 20 december 2020 –

Foto’s tuimelfestival & sportdag

Geniet u deze mooie zondag maar even mee van mooie momenten van het tuimelfestival en onze sportdag van 13 december. Alle foto’s staan nu in een mooi album op onze site. Klik hier om naar het album te gaan!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, staande mensen en kind


– 15 december 2020 –

E-mail update

We hebben alle leden vandaag een e-mail gestuurd, mocht je die niet ontvangen hebben stuur dan zelf even een mailtje naar info@judozutphen.nl.
De sportdag was zo ontzettend leuk, dat we besloten hebben om vanaf volgende week elke woensdagmiddag buiten voor alle leden t/m 17 jaar een mini sportuurtje en een Bootcamp les te organiseren tot we weer open mogen. Alle info staat in de e-mail. Judo is vallen en opstaan maar wij blijven met de jeugd mooi nog even staan. Helaas mogen de senioren nog niet, maar blijf in beweging en stay safe.
Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, staande mensen

– 14 december 2020 –

Corona lockdown

Helaas moeten ook wij vanaf morgen de deuren sluiten. We gaan nu eerst met ons Team in overleg om te kijken wat er nog wel mogelijk is. Eventueel kunnen we in de kerstvakantie buiten wat organiseren. Alle leden ontvangen morgen een e-mail met meer informatie. Net als voor iedereen is dit natuurlijk vreselijk balen en wij hopen ook deze keer weer op uw steun.
Team Judo Zutphen
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Judo Zutphen O CK WN Stay Safe'

– 11 december 2020 –

Tuimelfeest en Sportdag 13 december

Gelukkig zijn er heel veel aanmeldingen voor het Tuimelfeest en de Sportdag van a.s. zondag 13 december. Hieronder nog even wat reminders:

Tuimelfeest

De judoka’s komen in judopak en worden om 09.25 uur bij ons hek afgezet en daar om 10.30 uur weer opgehaald.

Sportdag

De judoka’s worden om 10.55 uur (of komen zelf) afgezet bij ons hek en worden om 14.00 uur weer opgehaald. Iedereen komt in warme sportkleding en heeft in zijn tas een judopak en een tussendoortje. Denk aan een broodje of Liga (a.u.b. geen snoep). Wij zorgen dat er voor iedereen genoeg te drinken is. We gaan ook naar buiten, dus geen korte broek of T-shirt dat is te koud voor buiten.

Wij hebben er nu al heel veel zin in!

Donald Duck als judoka | Judo, Karate, Judoka


– 3 december 2020 –

Lessen 5 december gaan door

Aanstaande zaterdag 5 december gaan alle lessen gewoon door!
09.15 – 10.00 uur Tuimeljudo 2.5 t/m 3 jaar
10.00 – 11.00 uur Jeugdjudo 4 t/m 5 jaar
11.00 – 12.00 uur Jeugdjudo 6 t/m 8 jaar
 

– 3 december 2020 –

Mondkapjesplicht vanaf 13 jaar

Vanaf 1 december geldt ook in onze school een mondkapjesplicht vanaf 13 jaar ter bestrijding van het coronavirus. Regels:
Je komt binnen met een mondkapje.
– Tijdens het sporten is een mondkapje niet nodig.
Bij vertrek uit de sportruimte zet je je mondkapje weer op.
*indien u om gezondheidsredenen geen mondkapje kunt dragen, dan vervalt deze verplichting.
Wij bedanken je voor de medewerking.
Team Judo Zutphen

– 21 november 2020 –

Tuimelfeest & Sportdag

Op zondag 13 december houden we een Tuimelfeest en een Sportdag bij Judo Zutphen. We beginnen met een Tuimelfeest voor alle judoka’s van 2.5 t/m 4 jaar. We gaan er met deze groep een mooi judofeestje van maken in onze dojo. Voor alle judoka’s vanaf 5 jaar organiseren we een leuke sportdag. We gaan natuurlijk judoën, maar ook in en rondom de judoschool veel andere leuke sporten/activiteiten doen. Wij zorgen voor drinken, wat lekkers en voor alle deelnemers een leuke herinnering. De formulieren worden tijdens de lessen uitgedeeld.

– 21 november 2020 –

Update corona

Na de persconferentie van dinsdag helaas nog steeds geen contact sport voor de senioren judo en KickFit. Wel is er voor alle 18+ senioren judoka’s en KickFit leden de mogelijkheid om bij

Lesley Meyer van Total Body BootCamp mee te doen. Er zijn op verschillende dagen workouts te volgen( o.a ook boks Bootcamp). Kijk even op zijn site en meld je wel eerst aan voor een training. www.totalbodybootcamp.nl
Voor alle jeugd judoka’s t/m 17 jaar blijft alles hetzelfde, en houden we ons nog even aan de bestaande regels.

– 17 november 2020 –

Nog meer topverkopers

Ook deze 3 topverkopers van de Grote Clubactie hebben deze week hun prijs ontvangen. Heel veel plezier met jullie nieuwe pak Bae, Duke en Thijs!


– 5 november 2020 –

Topverkoper

Vanmiddag werd Stacey Crown, onze Topverkoper van de Grote Clubactie, door juf Martine in het zonnetje gezet. Ze ontving een mooi judo pak, tas, sleutelhanger en embleem. Gefeliciteerd Stacey! Alle andere winnaars ontvangen hun prijs ook binnenkort in de les.


– 5 november 2020 –

Winnaars Grote Clubactie

De Grote Clubactie is afgerond. Er zijn (we denken door corona) wat minder loten verkocht dan normaal, maar met al die Superloten erbij zijn we toch erg blij en tevreden. Ook hebben we voor de Topverkopers natuurlijk mooie judo prijzen. Er was 1 judoka die er met kop en schouders bovenuit kwam en dat is Stacey Crown, zij krijgt een mooi judo pakket. Andere winnaars zijn:
Thijs Haggeman, Lianne Veldhuis, Luuk Jansens, Kim Harms, Bae Cols, Duke Meijer en Sepp Henrix. Binnenkort worden de prijzen uitgedeeld tijdens de les. Grote dank aan iedereen die meegeholpen heeft.
 

– 4 november 2020 –

Corona update

Na de persconferentie van gisteravond konden we gelukkig een beetje opgelucht adem halen. Alle judo jeugdlessen t/m 17 jaar mogen op dezelfde wijze als de afgelopen weken doorgaan. De kantine en kleedkamers blijven gesloten en ouders zijn niet toegestaan in de school.
Helaas voor de 18+ leden de komende 2 weken nog geen training. Maar we hopen dat die daarna ook eindelijk weer de mat op mogen. Hou vol, Stay Safe.

– 27 oktober 2020 –

Gevonden voorwerpen

We hebben weer een hele berg gevonden voorwerpen. Kijk even goed en mocht er iets van jou tussen zitten, zeg dit dan even tegen jouw leraar en neem het mee.


– 27 oktober 2020 –

Foto’s clubkampioenschappen

Alle foto’s van de clubkampioenschappen zijn nu te bekijken in het fotoalbum!


– 19 oktober 2020 –

Herfstvakantie

Deze week, van maandag 19 t/m zondag 25 oktober, vervallen alle lessen in verband met de herfstvakantie. Een fijne vakantie allemaal!


– 19 oktober 2020 –

AH De Brink Clubkampioenschappen

Wat een topdag gisteren! Deze keer met minder deelnemers, kleine groepjes over de dag verdeeld en helaas zonder toeschouwers. Maar wel met mooie bekers, medailles en ons geweldige team. Het was natuurlijk een heel ander toernooi dan normaal, maar wat een plezier en inzet van alle judoka’s. Heel veel mooi judo gezien en heel veel blije gezichten. Super veel dank aan ons geweldige team en natuurlijk aan alle ouders die zich keurig aan de regels hielden. Wij hopen dat jullie er de volgende keer weer bij kunnen zijn! De foto’s volgen in de loop van de week in het fotoalbum.
 
 

– 14 oktober 2020 –

Nieuwe maatregelen per 15-10-2020

Beste judo en KickFit leden,
 
Alle leden ontvangen vanavond een mail, mocht deze niet ontvangen zijn, stuur dan zelf morgen even een mail naar info@judozutphen.nl. Wat belangrijke punten staan alvast hieronder.
 
Clubkampioenschappen
Het clubtoernooi zondag gaat gewoon door. Alle judoka’s die zich hebben ingeschreven ontvangen daar een aparte e-mail over.
 
Leden tot 18 jaar
Voor de jeugdjudoka’s en KickFit leden tot 18 jaar blijven alle lessen gewoon volgens het normale lesrooster doorgaan.
 
Leden van 18 jaar en ouder
Voor alle judoka’s en KickFit leden van 18 jaar en ouder vervallen vanaf donderdag 15 oktober helaas de lessen tot nader bericht. In samenwerking met Lesley Meyer van Total Body Bootcamp bieden wij een alternatief aan ter vervanging van de judo en KickFit lessen. Leden van 18 jaar en ouder mogen meedoen met de reguliere lessen van Total Body Bootcamp. Voor elke les is reserveren verplicht! Reserveren doe je door een Whatsapp te sturen naar Lesley Meyer. Kijk op www.lesleymeyer.wixsite.com/totalbodybootcamp voor het lesrooster en de locatie.
 
Lees de hele e-mail wat betreft de aangescherpte regels aub goed door.
Ondertussen hopen wij op jullie begrip en steun. We proberen zoveel mogelijk te doen binnen de regels waaraan we ons moeten houden en waaraan we ons ook zullen houden.
 
Team Judo Zutphen
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'CORONA UPDATE'

 

– 2 oktober 2020 –

Update: AH De Brink Clubkampioenschappen

Helaas kan ons mooie plan om de Clubkampioenschappen op 18 oktober achter in onze tuin met toeschouwers door de nieuwe Corona maatregelen niet doorgaan. We gaan nu aankomende week kijken of er nu nog genoeg aanmeldingen bijkomen om het toch door te laten gaan. Dan binnen in de Judoschool, maar ZONDER ouders. Dus geef je nog op, dan maken we er alsnog een mooi evenement van!


– 28 september 2020 –

AH De Brink Clubkampioenschappen

Op zondag 18 oktober houden we de AH De Brink Clubkampioenschappen in de tuin van de judoschool aan de Laan naar Eme 99 te Zutphen. Alle judoka’s vanaf 4 jaar kunnen zich hiervoor opgeven. We delen de poules zo eerlijk mogelijk op band, leeftijd en gewicht in. Ook voor alle nieuwe judoka’s is dit een leuke manier om kennis te maken met judowedstrijdjes. De sponsoren van Stichting Judo Zutphen zorgen er voor dat alle deelnemers mooie en leuke (judo)prijzen krijgen en natuurlijk zijn er ook mooie bekers. Winnen is natuurlijk altijd leuk, maar meedoen en veel plezier hebben is net zo belangrijk!
 
Coronaregels
Om dit evenement te kunnen organiseren moeten we ons wel aan alle regels houden. We leggen de judomat dus achter in de tuin, maken kleine groepjes zodat de ouders ook op 1.5 m van elkaar op het veld kunnen zitten. Na afloop is dan meteen de prijsuitreiking. Graag alleen je ouders/verzorgers meenemen en geen andere fans of broertjes/zusjes. Dit om drukte te voorkomen en alles goed onder controle te kunnen houden.
 
Aanmelden kan via de brief die in de lessen uitgedeeld is.
 

– 28 september 2020 –

Examens

Wat was het een geweldige examenweek! Allemaal enthousiaste judoka’s die super goed hun best hebben gedaan. Ook al was het deze keer helaas zonder toeschouwers, het plezier was er niet minder om. Gefeliciteerd allemaal! Alle groepsfoto’s zijn hier te bekijken.


– 24 september 2020 –

Corona reminder

Beste leden,
Gelukkig gaat het in en om de school nog erg goed wat betreft de Corona regels en daar zijn we dan ook blij mee en trots op.
Nu het virus weer oplaait, willen dit dus ook graag zo goed houden. Dus zoveel mogelijk thuis omkleden, de kantine blijft nog even gesloten en op gepaste afstand brengen en halen. Hou daar ook rekening mee nu het weer slechter wordt! We weten dat al die regels niet leuk zijn, maar we willen graag een veilige school om te sporten blijven en niet horen dat we straks weer op slot moeten. Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking!

– 21 september 2020 –

Judo examens

Vanaf vandaag vinden weer de hele week de halfjaarlijkse judo examens plaats. De examens worden tijdens de normale lesuren afgenomen. Helaas zijn door alle strenge regels omtrent het coronavirus deze keer geen ouders welkom tijdens de examens. Succes allemaal!
 

– 18 september 2020 –

Nieuwe sponsor: Boutens Bouw

We zijn superblij met weer een mooie nieuwe sponsor erbij. Heel erg bedankt Richard Boutens van Boutens Bouw voor de 2 sponsor borden!
 
“Boutens Bouw is een allround timmer- en klussenbedrijf. Met oog voor detail, een nette werkwijze en duidelijke afspraken. Er wordt met de beste materialen en milieuvriendelijk gewerkt. Van kleinschalige klus tot complete verbouwing. Waar nodig kunnen wij een beroep doen op andere specialisten zodat wij altijd op professionele wijze uw specifieke wensen kunnen realiseren.” Voor meer info kijkt u op www.boutensbouw.nl
 

– 18 september 2020 –

Judo examens

In de week van maandag 21 t/m zaterdag 26 september 2020 vinden weer de halfjaarlijkse judo examens plaats. De examens worden tijdens de normale lesuren afgenomen. Alle judoka’s vanaf 2.5 jaar mogen aan dit examen deelnemen. De formulieren worden in de lessen uitgedeeld. Helaas zijn door alle strenge regels omtrent het coronavirus deze keer geen ouders welkom tijdens de examens.


– 18 september 2020 –

Judo Zutphen gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.
 
Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat wordt nog uitgelegd.
 
Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.


– 18 september 2020 –

Kom ook meedoen bij KickFit

Mooie grote groep weer op de mat gisteren bij onze KickFit training. Ben jij 13 jaar of ouder en lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen met deze leuke combinatie les? Kom dan gerust een keer langs! Voor meer informatie klik je hier


– 28 augustus 2020 –

Reguliere lesrooster gaat weer in

Als het goed is hebben alle judoleden gisteren een e-mail ontvangen. Daarin een update over de start van het nieuwe seizoen maandag 31 augustus en een uitnodiging voor het judo examen. Mocht u nu geen mail ontvangen hebben, stuurt u dan zelf even een mail naar: Info@judozutphen.nl dan maken we dat in orde.

Het lesrooster dat per 31 augustus in gaat is hier te vinden.


– 20 juli 2020 –

Zomervakantie 2020

Van 20 juli t/m 30 augustus is het zomervakantie. Tijdens de zomervakantie verzorgen wij voor alle leden verzamellessen. Alle lessen vinden in Zutphen plaats. Hieronder is het lesrooster te vinden. De lessen starten op 31 augustus 2020 weer volgens het normale lesrooster.

LESTIJDEN ZUTPHEN:

Dinsdag 18.00 – 19.00 uur Bootcamp (13 jaar en ouder)

 

Woensdag 14.30 – 15.30 uur Tuimeljudo (2.5 t/m 5 jaar)

Woensdag 15.30 – 16.30 uur Jeugdjudo (5 t/m 8 jaar)

Woensdag 16.30 – 17.30 uur Jeugdjudo (9 jaar en ouder)

Woensdag 17.30 – 18.30 uur G-judo (8 jaar en ouder)

 

Donderdag 19.30 – 20.30 uur KickFit (13 jaar en ouder)

 

Vrijdag 20.00 – 21.00 uur Seniorenjudo (18 jaar en ouder)

 

Zaterdag 09.15 – 10.00 uur Tuimeljudo (2.5 t/m 5 jaar)

Zaterdag 10.00 – 11.00 uur Jeugdjudo (5 t/m 8 jaar)

Zaterdag 11.00 – 12.00 uur Jeugdjudo (9 jaar en ouder)

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, tekst


– 12 augustus 2020 –

KickFit donderdag 13-8 gaat door

Morgen, donderdag 13 augustus, gaat de KickFit training gewoon door. De training is van 19.30/20.30 uur en ook nieuwe mensen zijn van harte uitgenodigd om een keer te ervaren hoe leuk deze combinatie les van conditietraining en Kickboksen is. Natuurlijk koelen we onze grote dojo eerst met onze airco.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, staande mensen en korte broek


– 10 augustus 2020 –

Dinsdag (11-8) en woensdag (12-8) gesloten

Aankomende dinsdag (11-8) en woensdag (12-8) is de judoschool gesloten. De bootcamp en judolessen op die dagen komen te vervallen in verband met de hitte en een te lage opkomst. Hou verder bij aanhoudende hitte het nieuws hier en/of Facebookpagina in de gaten. We kijken het voor aankomende donderdag en vrijdag nog even aan. (Kijk hiervoor dus hier bij het nieuws/facebook.)De judolessen op de zaterdag gaan altijd door. Deze zijn immers ’s morgens en met onze airco erbij is het dan nog lekker koel in de zaal!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 12 juli 2020 –

Vriendjeslessen

Van maandag 13 t/m zaterdag 18 juli zijn er de hele week open lessen. Alle judoka’s mogen dan een vriendje meenemen en dan gaan we er een mooie judo/spelletjes les van maken.
Maandag 20 juli begint de zomervakantie, maar wij gaan de hele zomer door met een wekelijks aangepast rooster voor zowel judo, Bootcamp als KickFit. Het rooster is hier te vinden. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Vriendjes Lessen Judo Zutphen'


– 6 juli 2020 –

KickFit ook weer begonnen

Ook onze KickFit leraren Gerard van ‘t Hul en Jimmy Eimers waren vorige week erg blij dat ze eindelijk weer op de mat mochten en uiteraard waren onze leden net zo blij. Kom gerust een keer deze leuke, voor iedereen toegankelijke, combinatie les van kickboksen en conditietraining proberen. Meer informatie is hier te vinden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, sportende mensen en schoenen


– 5 juli 2020 –

Meteen volle bak op zaterdag

Wat een feestje gisteren tijdens de eerste zaterdaglessen in een lange tijd. Wat waren er ook meteen veel judoka’s in de zaal. Heerlijk dat er weer binnen getraind kan worden! En het goede nieuws is dat we de hele zomervakantie voor alle leeftijden doorgaan op de woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagmorgen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en binnen  Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, staande mensen en binnen


– 3 juli 2020 –

Zaterdaglessen weer van start

Morgen beginnen voor het eerst ook weer de zaterdagmorgen lessen. Aangezien het allemaal tuimel-en jeugdjudoka’s zijn, weten wij dat er dan altijd gezellig veel ouders meekomen.
Helaas blijft de regel van het alleen brengen en halen hier ook zoveel mogelijk gelden en blijft de kantine nog even gesloten. Het is op de trap en in de kantine gewoon te klein voor 1.5 m en we willen die ruimte graag gebruiken voor ouders die nieuwe kinderen voor het eerst brengen (en kinderen die zonder ouder even niet naar boven durven). Ook graag parkeren bij het zwembad. Wij hopen op uw begrip.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 1 juli 2020 –

We mogen weer naar binnen!

Het weer is niet best, maar de lessen gaan vanaf vandaag altijd door! We mogen namelijk weer naar binnen. We moeten ons wel aan de spelregels en het sportprotocol houden. Deze zijn hier te downloaden.

Het normale lesrooster gaat ook weer in, m.u.v. de jeugdselectie. Die start na de zomer weer op. Het lesrooster is als volgt:

ZUTPHEN:
Maandag 15.15 – 16.00 uur 2.5 t/m 4 jaar
Maandag 16.00 – 17.00 uur 5 t/m 8 jaar
Maandag 17.00 – 18.00 uur 9 t/m 12 jaar
Maandag 20.00 – 21.00 uur senioren

ZUTPHEN
Dinsdag 16.00 – 17.00 uur 7 t/m 9 jaar
Dinsdag 17.00 – 18.00 uur 10 t/m 13 jaar
Dinsdag 18.00 – 19.00 uur avondselectie
Dinsdag 18.00 – 19.00 uur Bootcamp 13+ jaar

WARNSVELD:
Woensdag 14.45 – 15.30 uur 2.5 t/m 4 jaar
Woensdag 15.30 – 16.30 uur 5 t/m 7 jaar
Woensdag 16.30 – 17.30 uur 8 t/m 11 jaar

ZUTPHEN
Woensdag 17.30 – 18.30 uur G-judo 8+ jaar

ZUTPHEN
Donderdag 16.00 – 17.00 uur 5 t/m 8 jaar
Donderdag 17.00 – 18.00 uur 11 t/m 16 jaar
Donderdag 18.00 – 19.00 uur avondselectie
Donderdag 19.30 – 20.30 uur KickFit 13+ jaar

ZUTPHEN
Vrijdag 16.00 – 17.00 uur 7 t/m 9 jaar
Vrijdag 17.00 – 18.00 uur 9 t/m 12 jaar
Vrijdag 18.00 – 19.00 uur 13+ jaar
Vrijdag 20.00 – 21.00 uur senioren

ZUTPHEN
Zaterdag 09.15 – 10.00 uur 2.5 t/m 3 jaar
Zaterdag 10.00 – 11.00 uur 4 t/m 5 jaar
Zaterdag 11.00 – 12.00 uur 6 t/m 8 jaar

Afbeelding kan het volgende bevatten: 10 mensen, inclusief Mark Hogeman en Moos van Dijk


– 30 juni 2020 –

Update 2 – Lessen dinsdag 30 juni

Helaas moeten we de les van 17 uur afzeggen. Het begint nu te regenen en de mat wordt te glad. Kom gerust van de week op een ander uur inhalen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

We leggen de mat onder het balkon! Mocht het nu toch hard gaan regenen dan lossen we dat het eerste uur wel op, de groep van 17 uur kan dan beter toch thuis blijven.
Duimen dat het droog blijft!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten

De “laatste” buiten training vandaag gaat zoals het er nu uitziet gewoon door. Hou wel even goed het nieuws hier en Facebook in de gaten vanmiddag, want mocht het toch losbarsten, dan moeten we het helaas alsnog afzeggen!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan, kind en buiten


– 30 juni 2020 –

Nieuw: Bootcamp!

Vanaf dinsdag 30 juni tot het einde van de zomervakantie is er bij de judoschool elke dinsdag van 18.00 t/m 19.00 uur BootCcmp voor iedereen van 13 jaar en ouder. We zijn een mooie samenwerking aangegaan met Lesley Meyer van Total Body BootCamp. Ook nieuwe leden zijn van harte welkom om een keer mee te doen en te ervaren hoe leuk en goed deze buiten lessen zijn!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, een sport spelen en buiten, de tekst 'TOTAL BODY TBB BOOTCAMPA'


– 29 juni 2020 –

Lessen maandag 29 juni

Vanmiddag, maandag 29 juni gaan de lessen gewoon door. Er is veel wind, maar er wordt geen regen verwacht. Voor de lessen van morgen moeten we het even afwachten. Vanaf woensdag 1 juli gaan we weer naar binnen, dus dan zijn de lessen gewoon weer volgens het normale lesrooster in sporthal de Kei en onze dojo in Zutphen. Klik hier om naar het lesrooster te gaan. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: Moos van Dijk, strepen en buiten


– 28 juni 2020 –

Lessen aankomende week

Maandag 29 en dinsdag 30 juni zijn alle lessen nog buiten, maar vanaf woensdag 1 juli mogen we dan eindelijk naar binnen! Alle leden ontvangen vanavond eene- mail met daarin de spelregels en het lesrooster voor het binnen sporten. Ook ons zomervakantie rooster staat in de e-mail. We draaien 6 weken een mooi zomerrooster met judo, KickFit en BootCamp, dus blijf lekker fit deze zomer. Geen e-mail gehad? Kijk eerst even in je spam en stuur anders morgen even een e-mail naar info@judozutphen.nl.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen


– 24 juni 2020 –

Lessen 24, 25 en 26 juni

Deze week komen de judolessen van woensdag, donderdag en vrijdag (24, 25 en 26 juni) te vervallen i.v.m. het warme weer. Het is gewoonweg te warm rondom de judoschool om de judolessen op een verantwoorde manier, voor zowel de judoka’s als ons lerarenteam, door te kunnen laten gaan.
De bootcamp op donderdag (25 juni) om 18.00 uur gaat wel door. Alle 13+ judoka’s die dat willen, kunnen hieraan meedoen. Ook de bootcamp van vrijdag (26 juni) om 20.00 uur gaat door. Deze is enkel voor de 18+ leden.
Alle leden hebben een e-mail gehad. Mocht u nou niks ontvangen hebben, bel of mail dan even naar de Judoschool.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 23 juni 2020 –

Lessen dinsdag 23 juni

Vandaag gaan de lessen nog gewoon door, dus korte broek en judojas aan. We gaan als team nog even in overleg of we de rest van de week nog les “kunnen” geven. Het is namelijk nu al erg warm achter op het veld en het wordt vanaf morgen nog warmer. Het moet natuurlijk wel verantwoord blijven voor zowel de judoka’s als ons team!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 22 juni 2020 –

Lessen maandag 22 juni

Vandaag gaan de judolessen gewoon door. Je hoeft geen bidon mee te nemen, want we hebben water en bekertjes buiten staan. Graag een korte broek en je judojas/band aan. Tot vanmiddag!

Maandag: 15.15/16.00 uur 2.5 t/m 5 jaar
Maandag: 16.10/17.00 uur 5 t/m 8 jaar
Maandag: 17.10/18.00 uur 9 t/m 13 jaar

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'KEEP CALM AND PLAY JUDO www.clubkodabe.com'


– 19 juni 2020 –

Lessen vrijdag 19 juni

Wat een mooi dag voor buiten judo. Nu nog even de mat leggen, en dan zijn we helemaal klaar voor:

Vrijdag: 16.00/16.50 uur 6 t/m 8 jaar
Vrijdag: 17.00/17.50 uur 8 t/m 12 jaar
Vrijdag: 18.00/18.50 uur 12+ jaar
Vrijdag: 20.00/21.00 uur BootCamp senioren judoka’s, KickFit 18+

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, kind


– 18 juni 2020 –

Lessen donderdag 18 juni

Vanmiddag willen we net als gisteren de lessen gewoon door laten gaan. Mocht het weer toch te slecht worden dan staat dat zo snel mogelijk hier bij het nieuws. 

Donderdag: 16.00/16.50 uur 5 t/m 8 jaar
Donderdag: 17.00/17.50 uur 12+ jaar
Donderdag: 18.00/19.00 uur Bootcamp senioren judoka’s, KickFit en avondselectie

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, kind, close-up en binnen


– 17 juni 2020 –

Lessen woensdag 17 juni

Het is nog steeds droog dus we geven gewoon les! De mat is gelegd!

https://www.facebook.com/1393141637659222/videos/562510977668156/

We hopen dat de lessen gewoon door kunnen gaan vanmiddag. Er is wel weer slecht weer op komst dus hou goed het nieuws hier en onze Facebookpagina in de gaten! Mocht het toch gaan regenen dan moeten we stoppen en zetten we dat zo snel mogelijk bij het nieuws en op Facebook. Gelukkig mogen we 1 juli weer naar binnen en hebben we geen regen problemen meer.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen, lucht en buiten


– 16 juni 2020 –

Update – Lessen dinsdag 16 juni gaan niet door

Helaas gaan de trainingen vandaag toch niet door. Ook wij balen hiervan, maar Buienradar voorspelt nog veel meer regen voor straks dus moeten we helaas afzeggen voor vandaag. Natuurlijk mag je op een andere dag altijd inhalen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst


– 15 juni 2020 –

Lessen maandag 15 juni

Vandaag lijkt het droog te blijven, dus gaan alle lessen gewoon door. De weersvoorspellingen voor deze week zijn erg wisselvallig, dus kijk elke dag even op onze Facebook pagina of hier bij het nieuws of de lessen doorgaan. Verder is het handig om naast je judopak ook sportschoenen aan te doen. Mocht het te nat voor de mat zijn, dan kunnen we in de tuin op het gras sporten.

Maandag: 15.15/16.00 uur 2.5 t/m 5 jaar
Maandag: 16.10/17.00 uur 5 t/m 8 jaar
Maandag: 17.10/18.00 uur 9 t/m 13 jaar

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


– 12 juni 2020 –

Lessen vrijdag 12 juni

Heerlijk weer om een potje te stoeien vandaag. Tot vanmiddag allemaal!

Vrijdag: 16.00/16.50 uur 6 t/m 8 jaar
Vrijdag: 17.00/17.50 uur 8 t/m 12 jaar
Vrijdag: 18.00/18.50 uur 12+ jaar
Vrijdag: 20.00/21.00 uur Bootcamp: senioren judoka’s, KickFit 18+

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 11 juni 2020 –

Lessen donderdag 11 juni

De weersvoorspellingen voor vanmiddag zijn goed, dus alle lessen gaan vandaag gewoon door. Doe voor de zekerheid gymschoenen aan, want als het te nat is voor de mat gaan we sporten/spelletjes in de tuin doen. Tot vanmiddag.

Donderdag: 16.00/16.50 uur 5 t/m 8 jaar
Donderdag: 17.00/17.50 uur 12+ jaar
Donderdag; 18.00/19.00 uur senioren judo/KF/selectie

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, buiten en natuur, de tekst '2 De lessen gaan gewoon door vandaag Hou bij onze site in de goed in de gaten!'


– 10 juni 2020 –

Lessen woensdag 10 juni

Vanmiddag gaan de lessen gewoon door. Mocht het toch hard gaan regenen, hou dan het nieuws hier en Facebook goed in de gaten. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, boom, kind, buiten en natuur


– 9 juni 2020 –

Selectie -18 jaar ook weer begonnen

Wat een mooie middag vandaag. Eerst de jeugd en junioren op de mat en daarna mocht de selectie -18 jaar eindelijk ook weer hun pak aan. De andere helft, de +18 helaas nog niet, maar die waren druk op het veld bij Lesley van Total Body BootCamp.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan, basketbalveld en buiten Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, sportende mensen, buiten en natuur


– 9 juni 2020 –

Lessen dinsdag 9 juni

Ook voor vandaag is er  geen regen voorspeld, dus gaan de lessen gewoon door! Mocht het toch gaan druppelen dan leggen we geen mat en lossen we dat op met spelvormen in de tuin! Bij wijzigingen staat dat altijd een uur voor aanvang op onze Facebook pagina en hier bij het nieuws. Tot vanmiddag!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten


– 8 juni 2020 –

Lessen maandag 8 juni

Zoals de weerberichten er nu uit zien kunnen de lessen vanmiddag, maandag 8 juni, gelukkig weer gewoon doorgaan. Mocht het toch veranderen dan zetten we dat meteen online op Facebook en hier bij het nieuws. Mocht je lessen gemist hebben kom die dan gerust inhalen.
Lesrooster maandag:
15.15/16.00 uur Tuimelen 2.5 t/m 5 jaar
16.10/17.00 uur Jeugd 5 t/m 8 jaar
17.10/18.00 uur Jeugd 9 t/m 13 jaar

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, kind, boom, schoenen, lucht en buiten


– 5 juni 2020 –

Bootcamp senioren 20.00 uur gaat door

De Bootcamp om 20.00 uur voor de senioren judoka’s en Kickfit (18+ jaar) gaat vanavond WEL door! 

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, gras, buiten en natuur


– 5 juni 2020 –

Geen judolessen 5 juni

Ook voor vandaag, vrijdag 5 juni, zijn de weersvoorspellingen niet goed en kunnen we buiten geen judoles geven! Dus vervallen voor vandaag helaas alle judolessen! De Bootcamp voor de senioren om 20.00 uur wachten we nog even af. We geven ruim een uur van tevoren hier aan of deze doorgaat.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, de tekst '"Hier en daar een bui..." zeiden ze 0 Waarom altijd hier en nooit daar?'


– 4 juni 2020 –

Geen lessen 4 juni

Helaas zijn de weersvoorspellingen vandaag erg wisselvallig en niet positief. Hoe vervelend wij het zelf ook vinden, hebben we in goed overleg besloten om alle lessen (judo en bootcamp) vandaag niet door te laten gaan. Wij zullen de komende dagen per dag bekijken of de lessen door kunnen gaan. (We mogen bij een fikse regenbui nog steeds niet naar binnen.) Vanaf 1 juli kunnen we hopelijk wel weer naar binnen en zijn we niet meer afhankelijk van het weer. Iedereen mag gemiste lessen natuurlijk op een andere dag inhalen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'IK HAAT WATER UIT DE LUCHT'


– 2 juni 2020 –

Judolessen 2 juni

Ook vandaag zal het weer erg warm worden! De lessen gaan wel gewoon door, maar de mat wisselen we weer in voor “glijmat”. Zit je op een andere dag? Kijk dan goed op ons aangepaste Corona lesrooster en kijk of jouw leeftijd ertussen staat en kom gerust een keer extra. Wel eerst even een app sturen, want vol is vol!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 1 juni 2020 –

Spetterende les

Vandaag was het te warm om de judomat neer te leggen. Daarom hebben de leraren er maar een spetterende les van gemaakt! Met veel water en zeepsop hebben de judoka’s de grootste lol gehad!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, kind, buiten, water en natuur Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, inclusief Martine Demkes en Moos van Dijk, kind en buiten


– 31 mei 2020 –

Update lessen per 1 juni

Vandaag krijgen alle leden weer een e-mail met de nieuwe updates over de lessen. Lees deze mail goed door! Geen mail gehad? Stuur dan een e-mail naar info@judozutphen.nl of app naar tel:06-23919102. Morgen 2e Pinksterdag gaan de lessen gewoon door. Juf Martine en onze assistenten hebben er nu al zin in.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, eten


– 29 mei 2020 –

Maandag 1 juni gaan de lessen gewoon door

Maandag 1 juni, 2e Pinksterdag gaan de judolessen gewoon door. Wil je een keer extra komen judoën dan ben je ook van harte welkom. Aanmelden hoeft niet. Zie onderstaand rooster voor de tijden en leeftijden:
15.15/16.00 uur Tuimelen 2.5 t/m 5 jaar
16.10/17.00 uur Jeugd 5 t/m 8 jaar
17.10/ 18.00 uur Jeugd 8 t/m 12 jaar

Afbeelding kan het volgende bevatten: boom en buiten


– 28 mei 2020 –

Jeugd tot en met 18 mag gaan buitensporten zonder 1,5 meter

Ook de judoka’s van 13 tot en met 18 jaar mogen vanaf 1 juni buiten sporten zonder 1,5 meter afstand. Die versoepeling gold al voor judoka’s tot en met 12 jaar. Per 1 juli mogen we als alles goed blijft gaan ook weer naar binnen om te trainen. De 18 jaar en ouder moet nog steeds op 1.5m blijven trainen. Zodra we alle regels en protocollen goed doorgenomen hebben komt er een uitgebreidere update. Hou het nieuws hier en je e-mail dus goed in de gaten!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tafel en buiten


– 26 mei 2020 –

Parkeren

Nu weer weer met veel plezier met judo en karate begonnen zijn, gelden nog wel steeds dezelfde regels voor het parkeren. Parkeren doen we voor het zwembad! Wilt u dus a.u.b niet op het veld voor ons hek of op ons terrein parkeren. Het is nog geen 100 meter lopen vanaf het zwembad en er is daar veel plaats. Alvast bedankt!

Afbeelding kan het volgende bevatten: boom en buiten


– 22 mei 2020 –

Bootcamplessen vrijdag 22 mei

De Bootcamples van 18.00-18.50 uur komt vandaag te vervallen! De Bootcamples voor 18 jaar en ouder van 20.00 uur gaat onder voorbehoud van het weer wel door!
We snappen dat iedereen teleurgesteld is als de lessen niet doorgaan, wij zijn dat natuurlijk ook. We zijn echter afhankelijk van het weer en we voelen ons natuurlijk ook verantwoordelijk voor alle leden. In overleg kunnen en mogen lessen natuurlijk altijd ingehaald worden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, gras, buiten en natuur


– 22 mei 2020 –

Update – Geen judolessen vrijdag 22 mei

Er zijn geen judolessen vanmiddag! Helaas begint het nu toch te regenen en hebben we de mat al moeten afdekken. Voorlopig zegt buienradar dat het ook niet droog wordt, dus willen we het risico niet nemen om met de hele groep in de regen te staan. We mogen namelijk niet naar binnen! Helaas dus geen judo vandaag. We hopen dat het vanavond voor de Bootcamp droog is. Hou Facebook en het nieuws hier dus even goed in de gaten!

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten 


– 19 mei 2020 –

Hemelvaartsdag gesloten

Het wordt de hele week mooi weer, dus we kunnen weer heerlijk buiten trainen. Voor ons hele aangepaste lesrooster klik je hier. Aanstaande donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, zijn we gesloten! Natuurlijk mag deze les op een ander uur worden ingehaald. Op vrijdag 22 mei gaan alle lessen gewoon door.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, kind, boom, schoenen, lucht en buiten


– 16 mei 2020 –

Ook de 18+ trainen weer

Naast de jeugd en junioren mochten ook onze senioren deze week weer lekker trainen. Wel op 1.5m afstand, maar leuk was het. Lesley Meyer van Total Body BootCamp had een mooie ViPR (een rubberen buis met meerdere handgrepen) training voorbereid, dus de spieren zullen gevoeld worden. Wat een mooie groep en bedankt Lesley voor de fijne training!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, sportende mensen, buiten en natuur


– 13 mei 2020 –

Judolessen woensdag 13 mei

De judolessen gaan onder voorbehoud vanmiddag gewoon door. Er is wat regen voorspeld vanmiddag, maar ook weer beter weer na 15 uur. We gaan er maar vanuit dat we gewoon les kunnen geven. Mocht het om 14.45 uur toch hard regenen dan vragen wij u om de kinderen met de 15.40 uur groep mee te laten doen. De groepen zijn niet te groot en we hebben extra leraren vanmiddag! Laten we maar hopen op wat spetters en daarna zon!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon


– 11 mei 2020 –

Lessen deze week

Als het weer zoals vandaag is, fris en met veel wind, gaan de lessen gewoon door. Een paar sokken aan en onder of over je judojas een vest of trui is prima. Na een paar rondjes rennen kan die dan lekker uit. Wij hebben er in iedere geval weer heel veel zin in!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 6 mei 2020 –

Bootcamp voor alle judoka’s 13 t/m 18, seniorenjudoka’s en KickFit

Vanaf volgende week maandag 11 mei mag ook de 18+ weer meedoen! Wel nog steeds met de 1.5 m regel. Voor deze groep en voor eventuele leden van de KickFit hebben we buiten in de tuin van de judoschool Bootcamp lessen georganiseerd onder leiding van Lesley Meyer van Total Body BootCamp. Het lesrooster ziet er als volgt uit:

Dinsdag:              18.00/19.00 uur              selectie, senioren judoka’s, KickFit

Donderdag:        17.00/17.50 uur               judoka’s 13 t/m 18 jaar

Donderdag:         18.00/19.00 uur              selectie, senioren judoka’s, KickFit

Vrijdag:                18.00/18.50 uur             judoka’s 13 t/m 18 jaar

Vrijdag:                20.00/21.00 uur            judoka’s 18+, senioren judoka’s, KickFit 18+

Wel thuis omkleden, handen wassen en naar toilet. Controleer bij slecht weer de website en Facebook of de les doorgaat!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en schoenen Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, sportende mensen en buiten


– 6 mei 2020 –

Judolessen de Kei ook in Zutphen

Normaal gesproken zijn er vandaag alleen de judolessen in de Kei in Warnsveld. De Kei is natuurlijk gesloten, dus hebben we de lessen naar Zutphen verplaatst. Ook de kinderen die normaal op de zaterdag judoën kunnen hier een les kiezen. Tot vanmiddag.

Lesrooster voor woensdagen:
14.45/15.30 Tuimelen 2.5 t/m 5 jaar
15.40/16.30 5 t/m 8 jaar
16.40/17.30 8 t/m 12 jaar

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, boom, kind, buiten en natuur


– 5 mei 2020 –

Lessen gaan door op 5 mei

Vandaag vieren wij Bevrijdingsdag gewoon lekker buiten op de mat. Het wordt mooi weer, dus de lessen gaan de hele week gewoon door. Tot op de judomat!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, kind, close-up en binnen


– 4 mei 2020 –

Judolessen

Het weer is gelukkig goed en ons team voor vanmiddag is er ook klaar voor, dus we kunnen weer heerlijk judoën. Kom niet te vroeg en lees alle regels voor het buiten judo en het brengen en halen nog even goed door. De regels zijn hier te vinden. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen


– 3 mei 2020 –

Lessen komende week

De weersvoorspellingen voor de komende week zien er gelukkig prima uit! Mocht dat zo blijven, dan geven we de hele week gewoon les. Het gehele lesrooster is hier te vinden. Indien een les toch onverhoopt niet doorgaat is dat hier te lezen en op onze Facebookpagina. Wij hebben er nu al zin in!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


– 1 mei 2020 –

Geen judolessen en bootcamp op 1 mei

Helaas zijn voor vandaag de weersvoorspellingen niet erg gunstig. Er wordt veel regen verwacht. Natuurlijk kan het meevallen, maar we willen als team het risico niet nemen om met een groep kinderen op het veld te staan en er toch een flinke bui of onweer komt, we mogen namelijk niet naar binnen! Dus veiligheid voor alles en voor vandaag dus helaas geen lessen.
We hopen maandag op goed weer, zodat we weer lekker kunnen sporten.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 30 april 2020 –

We zijn weer begonnen!

Vandaag zijn de eerste judo buitenlessen voor de -12 gegeven! Wat fijn om jullie weer te zien. Ook de Bootcamp voor de 13+ is van start gegaan onder leiding van Lesley Meyer van Total Body Bootcamp. Heerlijk om weer samen te sporten!

https://www.facebook.com/1393141637659222/videos/232200521397444/

 


– 30 april 2020 –

Website bijgewerkt met Corona informatie

Onze website is nu ook helemaal bijgewerkt. Er is een nieuwe Corona knop toegevoegd waarin u alle info over de lessen buiten, aangepaste lesrooster, veiligheidsregels enzovoorts kunt vinden!

Klik hier om direct naar de pagina toe te gaan.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, scherm


– 29 april 2020 –

Morgen gaan we van start!

Beste ouder(s) / verzorger(s) / judoka’s,

Morgen gaan we weer lekker beginnen met sporten. De judoka’s -12 jaar mogen zonder 1.5m weer lekker aan de gang, en voor de judoka’s 13 t/m 18 jaar hebben we een mooi Bootcamp programma op 1.5 m van elkaar gemaakt.

Per e-mail heeft u ons aangepaste lesrooster ontvangen dus kom zoveel mogelijk in je eigen uur met uitzondering van de zaterdag groepen. De judoka’s van 13 jaar of ouder komen dus op een BC uur! Kom niet te vroeg!!

Kleding:
-12: trainingsbroek, judojas + band, vest of trui en sportsokken en sportschoenen
13+: buitensportkleding/handdoek/flesje water.
Mocht het hard regenen, dan kan het helaas niet doorgaan. Bij enkel wat druppels natuurlijk wel, maar dan leggen we geen mat maar gaan we spelletjes doen. Houd daarom onze site en Facebook in de gaten bij slecht weer.

Belangrijke details:
1. Doe thuis je sportkleding / judopak al aan
2. Ga thuis van te voren even naar de wc
3. Er mogen dus geen ouders blijven of het terrein op.

LEES de e-mail die u ontvangen heeft goed, ook alle regels betreft het brengen en halen en afstand houden. Alleen als iedereen zich hieraan houdt kunnen we weer met veel plezier gaan sporten!!

Mochten er nog vragen zijn dan hoor we het graag! Stuur een app naar 0623919102

Team Judo Zutphen

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, basketbalveld, lucht en buiten


 

– 27 april 2020 –

Hervatting lessen per 30 april

Op donderdag 30 april gaan we weer aangepast beginnen. Alle leden hebben hier een e-mail over gehad en we vragen u deze heel goed te lezen. Stuur een bericht naar info@judozutphen.nl als u niks heeft ontvangen. Kijk ook regelmatig op onze Facebookpagina. Verder wensen wij iedereen een fijne Koningsdag. Stay Safe.

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'YOU'VE GOT MAIL'


– 24 april 2020 –

We gaan weer beginnen!

Vanaf donderdag 30 april gaan we weer beginnen. We zijn nu druk bezig het met logistiek allemaal goed te regelen en met het maken van een aangepast lesrooster. U ontvangt hierover binnenkort een e-mail. Met de judoka’s -12 jaar gaan we buiten op onze mooie puzzelmat weer lekker judoën en voor de judoka’s -18 jaar gaan we op 1.5 m afstand van elkaar een judo BootCamp geven.
Dit alles is natuurlijk wel afhankelijk van het weer en eventuele nieuwe aanpassingen van de opgelegde regels! Hou de mail in de gaten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, basketbalveld, lucht en buiten


– 21 april 2020 –

Update coronamaatregelen

Beste allemaal,
Zoals u vanavond heeft kunnen horen bij de persconferentie worden de regels voor kinderen om te sporten verruimd. Hier gelden wel enkele restricties voor, waar wij nu met ons team mee aan de gang gaan. Ook wachten wij nog op een officiële reactie van de JBN. We mogen in ieder geval wel buiten aan de gang en we gaan nu kijken naar deze mogelijkheden achter op ons veld.
U ontvangt hierover binnenkort weer een mail van ons.
Team Judo Zutphen

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'WE TEACH RESPECT EVERYDAY'


– 11 april 2020 –

Paaspost is bezorgd!

Als ook de “echte” postbodes hun werk goed gedaan hebben, hebben alle leden nu onze judo paas envelop ontvangen. Hopelijk heeft iedereen er net zoveel plezier aan als onze 3 judotoppers op de foto. Wij wensen iedereen fijne paasdagen. Blijf op afstand, gezond, in beweging en lief voor elkaar!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, zittende mensen


– 9 april 2020 –

Judo “paaspost”

Er wordt weer hard gewerkt in de judoschool. We gaan weer leuke judo “paaspost” bezorgen aan al onze leden. Hou je brievenbus goed in de gaten! Verder wensen wij jullie alvast fijne Paasdagen, blijf op afstand, gezond, lief en in beweging.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, zitten Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, zitten en binnen


– 9 april 2020 –

#Steun je sportschool

 


– 31 maart 2020 –

E-mail i.v.m. coronacrisis

Wij verwachten vandaag, dinsdag 31 maart, dat de regering ons zal vertellen dat we 6 april nog niet open mogen. We hebben daarom iedereen vandaag een e-mail met de compensatie mogelijkheden gestuurd. We hopen dat iedereen hier tevreden mee is. Mocht dat anders zijn dan horen wij dat graag via een e-mail. Mocht u geen e-mail hebben ontvangen stuur dan even een bericht naar info@judozutphen.nl.

Blijf gezond, in beweging en lief voor elkaar.

Team Judo Zutphen

Afbeelding kan het volgende bevatten: tafel en buiten


– 30 maart 2020 –

Post ontvangen

Leuk dat er voor iedere leeftijd wel wat leuks bij onze judopost zat. We krijgen al mooie resultaten te zien op de e-mail of WhatsApp. Heb jij ook al wat af? Deel het dan gerust met ons!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, zittende mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen


– 25 maart 2020 –

Judo post

Hallo allemaal, ondertussen zijn we druk met onze judo post, zie fimpje! Wij hopen dat vandaag of morgen iedereen onze post ontvangen heeft, mocht dit niet zo zijn dan graag een mail naar info@judozutphen.nl. Bij de post zit ook een brief met info over de sluiting t/m 6 april. We hopen na die datum meer te weten en u krijgt dan meteen ook weer bericht van ons. We hopen ook op een beetje begrip van uw kant, zodat als we weer open mogen ook nog open kunnen.

https://www.facebook.com/1393141637659222/videos/256749872005252/


– 24 maart 2020 –

Post

Helaas moeten we nog even gesloten blijven, maar we missen jullie natuurlijk ontzettend. Morgen gaan we hard aan de gang om te zorgen dat jullie allemaal leuke “geheime” judo post van ons thuis krijgen! Ook verdere info over de sluiting vind u in deze post.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 11 mensen


– 19 maart 2020 –

We missen jullie!

Achter de schermen zijn wij met ons team druk bezig om voor al onze leden, die wij trouwens ontzettend missen, iets moois te maken zodat jullie thuis dan ook weer even met onze mooie sport judo bezig kunnen zijn. Binnenkort meer!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 18 maart 2020 –

Informatie coronavirus

Beste ouders/verzorgers,
Zoals u weet is de judoschool voorlopig gesloten. Alle informatie hierover ontvangt u via de e-mail of onze website! Helaas hebben we niet van alle leden, of net nieuwe leden, het e-mail adres. Mocht u nu geen e-mail hebben ontvangen van ons, wilt u dan even een bericht doen naar info@judozutphen.nl. Alvast bedankt.

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Voorlopig geen judo, karate en KF WE TEACH RESPECT EVERYDAY'


– 12 maart 2020 –

Maatregelen coronavirus

Met ingang van vrijdag 13 maart gaat de vechtsportschool op advies van het NOC*NSF en de Judo Bond Nederland t/m 31 maart sluiten. Wij houden houden u op de hoogte via de e-mail en onze website. 

Voor onze goede doelen marathon komt een nieuwe datum. De aanmeldingen voor de marathon kunnen worden ingeleverd als de lessen weer doorgaan.

Bericht Judo Bond Nederland 12-3-2020:
Judo Bond Nederland adviseert trainingen en andere bijeenkomsten voorlopig t/m eind maart af te gelasten.
Daarbij volgt de bond de richtlijnen van NOC*NSF. Zij roepen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. Met de CTO’s hebben ze de afspraak dat zij voor de topsportselecties afgeschermde trainings-faciliteren realiseren. Het kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Dit in combinatie met het feit dat we te maken hebben met een contactsport waarbinnen sporters binnen twee meter acteren, hierbinnen is de kans op besmetting het grootst. De JBN adviseert alle clubs en sporters in Nederland deze oproep op te volgen.
 

– 10 maart 2020 –

Muurschildering dojo

Wat een topper in het maken van muurschilderingen is Tanja Papez. Het is het ontzettend mooi geworden in onze dojo. Respect staat bij onze school hoog in het vaandel, zowel bij de judo, karate en de KickFit lessen! Ook al super mooie reacties van alle judoka’s en ouders.

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen


– 10 maart 2020 –

Sponsorloop, sport- en zwemspektakel voor het goede doel

Inmiddels hebben al meerdere bedrijven een mooi bedrag toegezegd dat ze willen geven aan de twee goede doelen waarvoor Judo Zutphen op 29 maart een sponsorloop, sport- en zwemspektakel houdt. 

Friethuys ’t Kasteleijntje: 
In de ochtend nog een aardappel, in de middag friet. Verser kan het niet!
Wij zijn Friethuys ’t Kasteleijntje. Een ambachtelijke snackbar aan de rand van het centrum van Zutphen. Bij ons kunt u genieten van heerlijke vers gesneden friet en een ruim assortiment aan snacks van lokale leveranciers. Onze friet en snacks worden gebakken in natuurlijke vloeibare olie. Goed voor jou en voor het milieu!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Hendriks MBT en Fietsservice:
Voor al uw fiets of MTB reparaties neemt u contact op met Fre. Ze hebben ook een website, voor meer info of het maken van een afspraak. U hoeft zelfs het huis niet meer uit. Het op locatie repareren,of ophalen van de fiets is ook geen probleem en daarna brengt hij die weer netjes gerepareerd weer terug.

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'HENDRIKS MTB EN FIETS SERVICE ZUTPHEN'

Mind Body Reset Methode (Maaike de Waard): 
Heb jij chronische pijnklachten en een ontzettend groot verlangen om de regie over je leven terug te krijgen? Dat kan, want duurzaam veranderen is mogelijk! Ik heb het zelf ervaren en heb inmiddels ook al tientallen mensen begeleid naar een Optimaal en Pijnvrij Leven met het Pijnvrij Programma. De beste investering is nog altijd de investering in jezelf! Ga naar de website en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Dan kijken we of ik iets voor jou kan betekenen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'mind indBody Reset methode DE WAARD YOUR MIND IS A POWERFUL THING, WHEN YOU FILL IT WITH POSITIVE THOUGHTS, YOUR LIFE WILL START CHANGE'

Loteringen Uitvaart:
“Een afscheid dat past bij het leven dat geleefd is, is voor mij het uitgangspunt.
Hoe verdrietig het overlijden van degene van wie je houdt ook is, laat het afscheid mooi zijn. Het gaat niet om wat gebruikelijk is of wat de uitvaartondernemer passend vindt. Het gaat om wat past bij de overledene en zijn of haar nabestaanden. Bij zo’n afscheid houd je zelf de regie!” Dit is waar Loteringen uitvaart volgens Lot Rohde voor staat.

Afbeelding kan het volgende bevatten: wolk en lucht


– 10 maart 2020 –

Jantje Beton

Vorige week hebben twee groepjes van Judo Zutphen gecollecteerd van Jantje Beton. Toppers!

Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen hierbij extra aandacht. Wij willen bereiken dat álle kinderen en jongeren in Nederland dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 11 mensen, staande mensen 


– 10 maart 2020 –

Baard van Warnsveld wederom sponsor

Ook dit seizoen is Renee Willemsen de Barber van de Baard van Warnsveld weer sponsor van Judo Zutphen. Super bedankt! Voor een echte old school barber ervaring stap je in de tijdscapsule die De Baard van Warnsveld heet. Zo ging het vroeger: aandacht, service en perfectie. Voor alle info: www.debaardvanwarnsveld.nl

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 2 maart 2020 –

Sponsorloop, sport- en zwemspektakel voor het goede doel

Op zondag 29 maart 2020 houden we bij Stichting Judo Zutphen, in samenwerking met de IJsselslag, van 10.30 uur tot 14.00 uur een sponsorloop, sport- en zwemspektakel voor twee goede doelen. De goede doelen zijn: Stichting Spoenk & Campagneteam Huntington.
We gaan er met z’n allen een geweldig mooi spektakel van maken, dat voor iedereen leuk, goed te doen is en op je eigen niveau kan.
Iedereen die mee wil doen betaalt €5,00 inschrijfgeld. Daarnaast zoekt iedereen minimaal 3
sponsoren van €5,00. Je vertelt dat je een sportmarathon gaat doen en laat je daarvoor voor een vast bedrag sponsoren. Uiteraard hopen we natuurlijk dat je veel meer dan 3 sponsoren vindt! Dus doe je best.
Ook je broertje/zusje, beste vriendjes of zelfs je vader/moeder mogen meedoen. Hiervoor gelden dan wel dezelfde regels. De formulieren zijn te downloaden via de downloadknop aan de rechterkant op de website. 

Meedoen? Geef je vóór 22 maart op door de inschrijfstrook onderaan het inschrijformulier + het
inschrijfgeld (€5,00) in een envelop af te geven bij je judoleraar of aan de bar van de judoschool in Zutphen. Meedoen kan vanaf 4 jaar.
Het sponsorformulier en opgehaalde geld doe je in een envelop en neem je op de dag zelf mee!

Meenemen:
• Sportkleding en loopschoenen
• Zwemspullen
• Je eigen broodje (wij zorgen voor lekkers en drinken)

Natuurlijk is er genoeg begeleiding van Judo Zutphen aanwezig, ook in het zwembad!


– 25 februari 2020 –

KickFit training 27 februari

Op donderdag 27 februari gaat de KickFit training gewoon door! Kom gerust een keer meedoen. De training begint om 19.30 uur, en is voor dames en heren vanaf 13 jaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, basketbalveld, de tekst 'STICHTING JUDO ZÜTPHEN'


– 25 februari 2020 –

Muur geschilderd in dojo

De lange muur ziet er weer keurig uit in onze grote dojo. Vakwerk weer van de schilders van Terlak. Nu allemaal de voetjes weer op de mat houden, en niet tegen de muur!


– 22 februari 2020 –

Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is van maandag 24 februari t/m zondag 1 maart. Tijdens de vakantie vervallen alle judo lessen. Fijne vakantie allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten, de tekst 'Fijne vakantie JUDO Vakantie van 24 febr t/m 1 mrt'


– 22 februari 2020 –

Kinderfeestje

Op zaterdag 15 februari gaf onze judoka Dané haar kinderfeestje in de judoschool. Aangezien er toch ruimte genoeg is dacht Dané  dan nodig ik gewoon de hele klas uit! Onder leiding van meester Rutger werden er allerlei spelletjes gedaan, en het was super leuk! Wil je ook je feestje bij ons vieren? Stuur dan een mail voor alle info!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, schoenen en binnen


– 22 februari 2020 –

Districtskampioenschappen -12 en -18 jaar

Op zaterdag 15 februari is er in Markelo hard gestreden om districtskampioen van Oost-Nederland te worden. In de ochtend was de jeugd tot 12 jaar aan de beurt. Hier won Amber knap een bronzen plak! In de middag was het de beurt aan de toppers van de -18 jaar. Hier won Naomi knap het goud en Mink ging met brons naar huis. Door hun prestaties op het district doen Naomi en Mink op 29 februari mee aan het NK -18 jaar. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, staande mensen Mink Willemsen en Naomi Hogeman. Foto: PR


– 22 februari 2020 –

Roefelen

Ook dit jaar kunnen kinderen weer komen sport-roefelen bij Judo Zutphen. Op zondag 15 maart kunnen ze kiezen uit maar liefst 13 verschillende sporten, waarvan judo er ook een is! Kom gezellig een keer judoën.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 22 februari 2020 –

Toernooi Slagharen

Op 1 februari hebben judoka’s uit de selectie meegedaan aan een toernooi in Slagharen. Sommigen vochten als leeuwen, maar kwamen net niet op het podium en een aantal ging het beter af en mochten een mooie beker in ontvangst nemen. Goed gedaan!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, staande mensen en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, staande mensen


– 22 februari 2020 –

Opstaptoernooi Markelo

Op zaterdag 25 januari heeft een deel van de jeugdselectie van Judo Zutphen meegedaan aan het opstaptoernooi in Markelo. Er werd 3x goud, 3x zilver en heel veel brons gewonnen. Geweldige groep, geweldige coaches en heel veel plezier. Gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, basketbalveld


– 22 februari 2020 –

Sponsoren

Ook dit seizoen zijn de volgende bedrijven weer sponsor van Judo Zutphen:

Hartemink Tegelwerken

Hartemink Tegelwerken is een tegelzetbedrijf dat werkt voor particulieren en bedrijven. Met ruim 20 jaar ervaring staan wij sterk in onze schoenen en denken we mee met de klant om zo te zorgen dat wij de wensen van de klanten tot in detail kunnen realiseren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het opstellen van een gepaste offerte.
www.harteminktegelwerken.nl

Bart de Vries de Tuinman

Bart de Vries: als hovenier met ruim vijfentwintig jaar ervaring, heb ik veel kennis opgedaan in het onderhouden en aanleggen van tuinen bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten. Naast het onderhouden van tuinen beheers ik vaardigheden in het zetten van schuttingen, knippen van hagen, bestraten van paden en terrassen, het vernieuwen/vervangen van (houten) garagedeuren, bouwen en plaatsen van veranda’s en carports, en het aanleggen van vijvers. Ook binnenshuis weet ik mijn weg te vinden. Van het ophangen van rolgordijnen en plaatsen van een hor tot het verbouwen van ruimtes tot extra slaapkamer of inloopkast, kan ik voor u uitvoeren. Het liefst houd ik mij bezig met het realiseren van de wens van de klant. In samenspraak een plek creëren waar men van kan genieten.”
www.bartdevriesdetuinman.nl

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Dikkertje Dap Kinderopvang

Dikkertje Dap kinderopvang verzorgd op verschillende lokaties aan ongeveer 600 kinderen kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang, van alle markten thuis dus. Deze aantallen geven aan dat veel ouders Dikkertje Dap als een vertrouwd en veilig adres ervaren om de kinderen op te vangen en te verzorgen/begeleiden. Wanneer u door omstandigheden bijvoorbeeld geen gebruik kunt maken van ouders, grootouders of anderzins, denk dan ook aan Dikkertje Dap, want: Dikkertje Dap biedt op deskundige, respectvolle en verantwoordelijke wijze kinderopvang op maat aan kinderen in leeftijd van 0 tot 13 jaar. De geboden dienst draagt bij aan de optimale ontwikkeling van kinderen en ondersteunt de ouder/verzorger om zorg en maatschappelijke activiteiten te combineren. Dikkertje Dap stelt zich bij de dienstverlening op als een maatschappelijke ondernemer. Dikkertje Dap voelt zich medeverantwoordelijk om op een liefdevolle positieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen.
www.kinderopvangdikkertjedap.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'dikkertje dap www.kinderopvangdikkertjedap.nl'


– 23 januari 2020 –

Toernooi Dedemsvaart

Op zaterdag 18 januari heeft een grote groep judoka’s meegedaan aan een toernooi in Dedemsvaart. De hele groep heeft onder leiding van de coaches Martine en Anne super goed geknokt en er gingen heel wat mooie bekers mee terug naar Zutphen. Sommige vielen net naast het podium, maar ook met heel goed judo kun je toch verliezen. Gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen


– 15 januari 2020 –

Int. Espoir toernooi Eindhoven

Het internationale Espoir Toernooi in Eindhoven op 11 januari was helaas geen succes voor onze 3 toppers. Mink kwam in de eerste ronde tegen de latere kampioen en die was een maatje te groot. In de herkansing won hij er knap 1 maar verloor daarna na een goeie knokpartij. Naomi verloor haar 1e partij en kreeg helaas geen herkansing en Bryan won knap zijn 1e partij, maar verloor daarna en was ook klaar. Op naar het volgende toernooi!

Afbeelding kan het volgende bevatten: Bryan Van Zijtveld, Mark Hogeman en Elien Queen, lachende mensen, staande mensen en binnen


– 15 januari 2020 –

Examens

Vorige week hebben de halfjaarlijkse judo examens weer plaats gevonden. Alle judoka’s hebben een uitstekend examen laten zien en zijn allemaal een slip of band omhoog gegaan! Alle groepsfoto’s van de examens staan in ons fotoalbum!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 13 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen


– 20 december 2019 –

KickFit in de kerstvakantie

Op donderdag 26 december is er geen training, maar op donderdag 2 januari is wel gewoon weer training.  Wil je een keer meedoen? Gewoon komen op de donderdag om 19.30 uur, aanmelden hoeft niet.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en tekst


– 20 december 2019 –

Kerstvakantie

Van 23 dec t/m 5 jan is de kerstvakantie. Alle lessen vervallen dan. Wel hebben we verzamellessen in de vakantie, dus als je zin hebt kom dan gezellig trainen!
Verzamellessen:
Vrijdag 27 dec en vrijdag 3 jan
15.15/16.00 uur judoka’s 2.5 t/m 5 jaar
16.00/17.00 uur judoka’s 6 t/m 8 jaar
17.00/18.00 uur judoka’s 9 en ouder

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


– 20 december 2019 –

Open Twentse Kampioenschappen

Op zaterdag 14 en zondag 15 december heeft de selectie deelgenomen aan een sterk bezet toernooi in Enschede. Op zaterdag tijdens het meetmoment werden er helaas geen prijzen gewonnen. Op zondag zijn drie judoka’s nog knap derde geworden! Goed gedaan!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen, basketbalveld en binnen


– 12 december 2019 –

Clubkampioenschappen en tuimelfestival weer groot succes

Wat was het weer een super leuke dag op zondag 8 december en wat heeft iedereen goed zijn best gedaan. Niet alleen de judoka’s hadden het naar hun zin, maar ook de ouders en alle andere fans aan de kant van de mat. Heel veel dank aan het team van JZ, de assistenten en de dames achter de bar. Ook de nieuwe fitness op de begane grond van de judoschool is op 8 december geopend!

 Afbeelding kan het volgende bevatten: 20 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 12 december 2019 –

Weerbaarheidscursus van start gegaan

Op zaterdag 7 december is de weerbaarheidscursus bij Judo Zutphen i.s.m. AV Weerbaarheid van start gegaan. Met een mooi groepje dames/meisjes is begonnen met onze eerste weerbaarheidscursus in de Judoschool o.l.v Adriaan Veldboom van AV Weerbaarheid. De bedoeling is dat we in het nieuwe jaar voor nog meer doelgroepen de cursus gaan geven.

Afbeelding kan het volgende bevatten: auto, boom en buiten


– 12 december 2019 –

Sinterklaastoernooi Markelo

Wat een geweldige grote groep op het Sinterklaastoernooi in Markelo op 30 november. Wat hebben ze goed geknokt en goed judo laten zien. Het was voor de coaches Martine en Christel ook een feestje, zoveel plezier en heel veel bekers en medailles.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 11 mensen, lachende mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 9 mensen, lachende mensen, staande mensen, basketbalveld en binnen


– 12 december 2019 –

MindBody Reset Methode

Op 29 november heeft Maaike de Waard van MindBody Reset Methode de sleutels in ontvangst genomen van haar eigen praktijkruimte onder judozaal. Ze heeeft er onwijs veel zin op. Op 8 december hebben de mensen al kennis kunnen maken met haar en met Neural Reset Therapy (NRT) tijdens de clubkampioenschappen. In februari 2020 gaan de deuren dan echt open. 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 12 december 2019 –

Toernooi Almere

Op zondag 24 november is een grote groep van de selectie naar Almere geweest om daar mee te doen aan het topjudo toernooi van Almere. Met niet alleen heel mooi, maar ook nog eens heel goed judo werden er weer heel veel bekers gewonnen. Ook de judoka’s die het podium net niet haalde hebben prima geknokt en hun best gedaan. Gefelicteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, drinken


– 12 december 2019 –

Zwarte band

Op zaterdag 23 november is Mink Willemsen geslaagd voor zijn zwarte band. De 16 jarige judoka liet een super goed examen zien en is nu dus in het bezit van de 1e dan. Gefeliciteerd Mink!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan


– 7 november 2019 –

Self Defense Cursus

Cursus weerbaarheid bij Judo Zutphen onder leiding van Adriaan Veldboom, eigenaar van AV Weerbaarheid.
De PSD methode gaat het puur om de praktische toepasbaarheid van technieken en principes. In de cursus zijn de aanvallen en de technieken zorgvuldig ondergebracht in een uitgebalanceerde methode, waarin de volgende vaardigheden een grote rol spelen:

Bewustwording van processen in jezelf en in je omgeving;
Preventief handelen;
Verbaal handelen;
Fysiek handelen.

Bij genoeg animo volgen er straks ook cursussen voor andere doelgroepen.
Aanmelden kan via info@judozutphen.nl of 0623919102

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst


– 7 november 2019 –

Judo-zwem-spel-sportdag

Afgelopen zondag 3 november was de judo-zwem-spel-sportdag wederom een groot succes. Met bijna 100 judoka’s was het een groot feest! Voor meer foto’s kijk je in ons fotoalbum

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten


– 7 november 2019 –

Dubbel glas fitness

De mannen van Glas en Schilderbedrijf Terlak zijn er weer druk mee geweest. Nu ook dubbel glas in de fitness!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen


– 7 november 2019 –

Toernooi Zwolle

Op zaterdag 26 oktober hebben onze judoka’s geknokt in Zwolle. Sommige haalde het podium net niet, maar er ging ook heel veel eremetaal weer mee terug naar Zutphen. Gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 21 oktober 2019 –

Herfstvakantie

Van maandag 21 t/m zondag 27 oktober is het Herfstvakantie. In de vakantie vervallen alle judolessen. Lessen die gemist worden door vakantie, feestjes, ziek of wat anders, mogen altijd op een ander tijdstip ingehaald worden.
Wij wensen jullie een fijne vakantie.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, hond en tekst


– 21 oktober 2019 –

Sport- en speldag

Vergeet je  niet op te geven voor onze Judo Zwem Spel Sportdag op 3 november. Alle judoka’s van 5 jaar en ouder mogen zich hiervoor opgeven. Sport en spel in het bos, judo in onze dojo en zwemmen in de IJsselslag. We gaan er met ons hele team van Judo Zutphen weer een geweldige dag van maken, dus doe ook mee! Je kunt je nog opgeven t/m 31 oktober. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, buiten


– 21 oktober 2019 –

Raamsponsor erbij

Wederom een mooie sponsor voor op ons raam in de kantine! Bedankt Jos en Jeroen Bierhof!
Wij zijn een ambachtelijk straatmakersbedrijf uit een echte straatmakers familie. Zo heeft mijn opa Derk Bierhof samen met mijn vader Henk Bierhof in 1957 een bedrijf opgericht namelijk B.V. Straatmakers en aannemersbedrijf Bierhof. In 1976 ben ik Jos Bierhof begonnen als derde generatie in dat bedrijf, en run het nu met mijn zoon Jeroen Bierhof. Bierhof Bestratingen waar kwaliteit, klantvriendelijkheid, vakbekwaamheid en service hoog in het vaandel staan.
www.bierhof-bestratingen.nl


 

– 21 oktober 2019 –

Superlot!

En daar gaat weer een heel mooi Superlot voor de Grote Club Actie. Deze keer is het Nisa Demirci die samen met haar moeder vandaag een Superlot voor de Judoschool kochten. Heel erg bedankt Nisa en mama!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, schoenen


– 21 oktober 2019 –

Toernooi Nijmegen en Markelo

Op zaterdag 12 oktober is een grote groep van de selectie op pad geweest om te judoën. Een aantal van hen waren in Markelo bij het opstaptoernooi en de anderen waren in Nijmegen. Op beide toernooien werden veel medailles gewonnen. Erg goed gedaan allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, zittende mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en kind


– 21 oktober 2019 –

Wederom een superlot verkocht

Super dat ook HD Advocaten een Superlot hebben gekocht. Heel erg bedankt Mark Hogeman. Wij kennen Mark natuurlijk goed, want hij waagt zich nog steeds 2x per week in de selectietraining en dat gaat hem erg goed af. Zoekt u nog de juiste advocaat voor een probleem, ga dan naar HD Advocaten, want ieder mens krijgt vroeg of laat wel eens te maken met (het) recht. Er rijzen dan vele vragen wat kan, mag en/of moet. Het is raadzaam dat je dan iemand met kennis en kunde naast je hebt staan. Wij kunnen u op veel gebieden bijstaan en adviseren, waarbij ons motto is “pragmatisch als het kan, procederen als het moet.” Kijk op onze site, of bel gerust een van onze advocaten. Ons kantoor kent ook de mogelijkheid van een gratis inloopspreekuur.
hd-advocaten.nl

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 21 oktober 2019 –

Superlot nummer 14

Daar gaat weer een mooi Superlot voor de GCA! Deze keer naar de Baard van Warnsveld. Bedankt Renee Willemsen!
Voor een echte old school barber ervaring stap je in de tijdscapsule die De Baard van Warnsveld heet. Op locatie of in de zaak , bij de baard van Warnsveld schiet je altijd raak!
Dus beleef het zelf, gewoon in Warnsveld!
Rijkstraatweg 94
Tel:0629119325
www.debaardvanwarnsveld.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, zittende mensen


– 2 oktober 2019 –

Nieuwe vloer fitness

Op 1 oktober is er een heel mooie pvc vloer in de fitness gelegd. Wat een vakmensen!
www.rbzvloeren.nl
Tel:0616612544

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen


– 2 oktober 2019 –

Wederom een superlot verkocht

Nog een Superlot voor de Grote Club Actie is verkocht. Diederick van Amerongen heeft het zo ontzettend naar zijn zin in de judoles bij juf Martine Demkes, dat hij aan zijn ouders voor Judo Zutphen een superlot verkocht heeft. Wat een topper, bedankt Diederick en ouders!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen


– 2 oktober 2019 –

Superlot nummer 12

En daar gaat weer een mooi GCA Superlot naar Borduurshop Inkie! Heel erg bedankt Inge Schoonderbeek. Bij Borduurshop Inkie kunt u terecht met al uw wensen op het gebied van kleding. Of het nou gaat om compleet pakket aan werkkleding, vrijetijds kleding, kleding voor evenementen of om een complete trouwjurk bent u bij Borduurshop Inkie aan het juiste adres. Uw kleding kan voorzien worden van namen en of logo’s welke geborduurd of gedrukt worden. Onder het genot van koffie of thee kunnen alle mogelijkheden besproken worden.

www.borduurshopinkie.nl
info@borduurshopinkie.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


– 24 september 2019 –

Judo-zwem-spel-sportdag

Op 3 november houden we weer onze Judo Zwem Spel Sportdag voor alle judoka’s van 5 jaar en ouder. Sport en spel in het bos, judo in onze dojo en zwemmen in de IJsselslag. De formulieren worden deze week in de lessen uitgedeeld!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, zwemmen


– 24 september 2019 –

11e superlot

Toen onze topper Aidan met een Grote Club Actie boekje thuis kwam zei zijn vader: als het je lukt om alle loten te verkopen, koopt papa een superlot! Nou dat moet je natuurlijk nooit tegen een kampioen judo zeggen. Bedankt Aidan en heel erg bedankt Remco!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen en tekst


– 24 september 2019 –

Toernooi Stockholm

Op vrijdag 20 september vertrokken deze 3 toppers ( Bryan, Naomi en Mink) met coach Martine naar Stockholm om daar zaterdag 21 september deel te nemen aan een groot internationaal toernooi. Op zondag volgt er dan nog een training en vliegen ze eind van de middag weer terug naar Nederland. Het toernooi begon helaas niet zo heel geweldig in Stockholm, want Naomi had flinke pech in de eerste partij, arm uit de kom en het ziekenhuis maar even van binnen bekeken. De schade valt mee, maar wel super balen natuurlijk. Mink en Bryan hebben super geknokt, wat gewonnen en verloren maar niet goed genoeg voor het podium! 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen


– 24 september 2019 –

10e superlot voor Glas en Schilderbedrijf Terlak

Daar gaat alweer een Superlot voor de grote Clubactie. Bedankt Stephan Terink.
Glas en Schilderbedrijf Terlak leveren al jaren schilders met een glimlach. Met de juiste verf, opgebracht door een goede schilder op een perfect voorbewerkte ondergrond, zetten zij uw huis weer strak in de lak. Dit doen ze al jarenlang voor particulieren en bedrijven in Zutphen en omgeving. Ook voor het betere glaswerk en alle soorten spuitklussen bent u bij Terlak op het juiste adres.
Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave. Ze leveren strak werk, waar u jarenlang plezier van hebt, tegen eerlijke prijzen.
Brinkhorst 4
7207 BG Zutphen
0575 515831
info@terlak.nl

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

– 24 september 2019 –

Seniorenjudo

Wist u dat we elke maandag en vrijdag avond van 20.00 t/m 21.00 uur ook 2 mooie groepen senioren judo hebben. Oud judoka’s, nieuwe en natuurlijk dames en heren in alle leeftijden, die in een ontspannen sfeer techniek trainen en natuurlijk ook een randori maken op je eigen niveau. Doe ook een keer mee, judo is namelijk voor iedereen en alle leeftijden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en korte broek


– 24 september 2019 –

Van Gelder Papiergroep Zutphen BV koopt 9e superlot

Wat gaat het goed! Alweer een Superlot verkocht! Deze gaat naar Van Gelder Papier Groep Zutphen BV, bedankt Gerard Van ’t Hul.
Onze kernactiviteit bij Van Gelder is het inzamelen, sorteren en persen en verhandelen van oud papier en folie. Van Gelder Papier Groep Zutphen BV voert zijn activiteiten uit op een 25.000 m2 groot terrein met een loodsoppervlakte van 8.000m2Â, hierin verwerken wij 120.000 ton oud papier per jaar. Wij verwerken o.a. het oud papier van een groot aantal omliggende gemeenten en leveren dit weer aan papierfabrieken in de nabijheid van Zutphen.
Voor het inzamelen van oud papier en foliestromen bij verenigingen, bedrijven en scholen bieden wij u in goed overleg een passende oplossing. Wij beschikken over een groot assortiment inzamelcontainers, dicht en open, en zelfpersende containers. Voor drukkerijen bieden wij de mogelijkheid te werken met kleinere afvalbakken tot volledige afzuigsystemen met persunit.
Wij van Van Gelder Papier Groep Zutphen BV streven er naar een zo goed mogelijk contact met onze klanten te onderhouden. Een fors uitgebreide klantenkring bevestigt onze juiste mannier van dienst verlenen met daarbij een passende vergoeding voor uw oud papier.
Voor directe informatie over voorwaarden en vergoedingen staan wij u graag te woord.
Voor direct contact: 057 55 18 005

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten


– 24 september 2019 –

8e superlot voor E. Boogman Totaalinstallateur

En daar gaat al ons 8e Superlot voor de GCA. Bedankt Emiel Boogman. E. Boogman Totaalinstallateur is gespecialiseerd in het aanbrengen, installeren en onderhouden van technische installaties. Zowel bij u thuis als in uw bedrijf draagt E, Boogman Totaalinstallateur zorg voor vakkundig geïnstalleerde producten. Het werkterrein omvat ondermeer de volgende onderdelen:
Badkamers
Keukens
Dak- en zinkwerk
Loodgieterswerk
Elektrawerk
Montagewerk
Kijk voor een impressie op onze site www.boogman.nl
E. Boogman Totaalinstallateur is erkend Nefit-dealer en werkt uitsluitend met deze producten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht


– 24 september 2019 –

IJsselgames

De tweede editie van de IJsselgames werd gehouden op 19 september. Tijdens de workshops maakten diverse deelnemers o.l.v. Teun te Veluwe kennis met judo. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht


– 24 september 2019 –

Graansilo Wehl koopt 7e superlot

Superblij! Alweer een Superlot van de Grote Clubactie verkocht. Heel erg bedankt Ingeborg van Graansilo Wehl.
De Graansilo van Wehl torent al decennialang hoog uit boven het land rond Wehl. Een magisch baken, nu omgetoverd tot een plek voor nieuwe inspiratie.

WIE ZIT ER ACHTER GRAANSILO WEHL?
De directeur van Graansilo Wehl is drs. Ingeborg Van der Oord Ingeborg is registerpsycholoog arbeid & organisatie bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Zij is gecertificeerd als provocatief coach door het Instituut voor Eclectische Psychologie (IEP). Daarnaast heeft ze de post-hbo-opleiding Organisatiecoaching afgerond.
Contact, humor, uitdaging
Ingeborg van der Oord werkt ruim 15 jaar als sociaal psycholoog en teamcoach in de profit- en non-profitsector. Zij begeleidt dagelijks teams en groepen bij hun ontwikkeling op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak. Kern van haar aanpak is de toegepaste sociale psychologie. Dit doet zij via interactieve (provocatieve) interventies die de verbinding versterken tussen organisatie, professionals en hun eigen vakmanschap. De sleutelbegrippen hierbij zijn contact, humor en uitdaging. Dé prikkels waardoor mensen het beste uit zichzelf halen..

Wat kunt u er doen?

•Anders Vergaderen. Sluipt de vergadermoeheid erin? Blijven écht belangrijke onderwerpen liggen? Ervaar de magie van Anders Vergaderen in Graansilo Wehl.
•Maatwerk voor Teams. In Graansilo Wehl kunt u onder professionele begeleiding met uw teamvraag aan de slag. Inspiratie gegarandeerd.
Uw team wil – of moet – anders gaan werken. Zelforganiserend? Vraaggerichter? Of u wilt met elkaar nieuwe kennis delen? In Graansilo Wehl kunt u onder professionele begeleiding met uw teamvraag aan de slag. Inspiratie gegarandeerd.
Voor meer info www.graansilowehl.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, tekst


– 24 september 2019 –

Superlot nummer 6: Wurstmeister

Ook de Wurstmeister heeft een superlot gekocht voor de Grote Clubactie. Heel erg bedankt Mathijs Oppewal.
Met een Klassieke Brandweerauto die is omgebouwd als Foodtruck of met een Klassieke Brandweerveldkeuken als Foodcar verkoopt de Wurstmeister o.a. de echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauer. Onze Wursten zijn geheel glutenvrij en kunnen worden vergezeld met een glutenvrij broodje. Ook hebben we keuze uit Vegetarische/Veganistische en/of Halal (kalkoen) Wursten. Aanvullend bieden we daarnaast echte Duitse Pommes (patat), Kartoffelsalade en Pretzels.

Zowel de Brandweerfoodtruck als de Brandweerveldkeuken zijn een attractie op zich. Deze twee unieke keukens kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingezet en zijn afgestemd op uw behoeftes. De Foodtruck en de Foodcar zijn multifunctioneel inzetbaar voor:

– Duitse Wurst
– BBQ
– Poffertjes

Voor Braderieën, festivals, verjaardagen, bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, buurtfeesten, jubileums, evenementen en party’s kun je ons boeken.
Neem gerust contact met ons op via www.wurstmeister.nl of info@wurstmeister.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, buiten


– 24 september 2019 –

Vijfde superlot is voor AH De Brink

Ook onze hoofdsponsor AH De Brink heeft een superlot voor de Grote Clubactie bij ons gekocht. Bedankt Bernard Oosterink.
Er zijn nog superloten, dus doe ook mee en steun onze mooie club.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen


– 24 september 2019 –

Uffie’s koopt 4e superlot

En daar gaat nog een superlot voor de Grote Clubactie. Het gezelligste eetcafé van Zutphen Uffie’s van Sabrine Wezendonk. Heel erg bedankt! Aan de zonzijde van de Houtmarkt, in het centrum van het mooie historische Hanzestadje Zutphen, vind je gastropub Uffie’s. Eenmaal binnen waan je je in een gezellige Engelse atmosfeer. Je kunt zowel voor een heerlijke kop koffie als een high tea bij ons terecht, maar ook een lekkere pint of Guinness of een mooi glas wijn behoren tot de vele mogelijkheden. Laat je vooral verrassen door het originele Engelse pub food! Ook is er een mooie ruimte beneden voor grote groepen😄 www.uffies.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten


– 24 september 2019 –

Superlot nummer 3: Fysiotherapie Hanhart

Alweer een mooi superlot voor de GCA verkocht. Bedankt Maartje Hanhart! Bij Fysiotherapie Hanhart kan iedereen terecht voor behandeling van blessures, pijnklachten en trainingsdoelen. U kunt zonder verwijsbrief bij ons onder behandeling komen. U hoeft dus niet eerst naar de huisarts of specialist om bij ons onder behandeling te komen. Ook mag u gewoon voor één keer komen voor vragen, advies of meekijken bij uw training (mocht u daar twijfels over hebben). Wij maken gebruik van professionele apparatuur en trainingszalen bij revalidatie of behandeling, naast onze mooi en rustig ingerichte behandelkamers. Wilt u een afspraak maken? Bel, mail of app gerust!
info@fysiotherapiehanhart.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: 8 mensen, lachende mensen, binnen


– 24 september 2019 –

Tweede superlot is voor Smilez mondhygiëne en kindertandheelkunde

Ook het 2e superlot is een feit! Smilez mondhygiene & kindertandheelkunde heeft ook dit jaar weer een superlot voor de GCA bij Judo Zutphen gekocht. Heel erg bedankt Marigeth Eimers Deira. Smilez is een frisse en moderne mondhygiëne praktijk voor jong en oud. Naast de mondhygiëne behandelingen voor volwassenen, is Marigeth Eimers-Deira (HBO-paramedicus) gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Neem eens een kijkje op www.smilezzutphen.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen


– 24 september 2019 –

Hairstudio Pinella koopt eerste superlot!

Wederom is Hairstudio Pinella de eerste die Judo Zutphen steunt met het kopen van een SUPERLOT voor de Grote Clubactie. Geweldig, bedankt Hairstudio Pinella! Hairstudio Pinella is gevestigd in Zutphen (leesten oost). De eigentijdse inrichting laat zien dat het een mooie salon is. Ben je op zoek naar iemand die meedenkt, opties geeft en adviseert dan moet je bij Hairstudio Pinella zijn. Zij gaan voor kwaliteit en houdbaarheid en hebben oog voor de persoonlijkheid van de klant. Wees welkom en kom eens kijkje nemen. Of kijk voor meer info op: www.hairstudiopinella.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


– 9 september 2019 –

Grote Clubactie

Natuurlijk doen wij ook weer mee met de Grote Clubactie! Vanaf morgen worden de boekjes en de formulieren in de lessen uitgedeeld. De officiele start van de Grote Clubactie is op 14 september. Voor alle topverkopers hebben we natuurlijk weer mooie prijzen, zoals: judopakken, tassen, shirts of kom met je hele klas een uurtje judoën. Wij hopen dat alle judoka’s weer meedoen natuurlijk! Succes allemaal!

Ook dit jaar zijn er weer superloten te koop. Dus heeft u hier wel oren naar, en wil u ook op onze facebook en SJZ site, dan bent u bij Judo Zutphen aan het juiste adres. Dus koop ook een Superlot en steun onze mooie club. Het superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is dé manier om de inkomsten voor je vereniging te vergroten. Het heeft namelijk een verkoopwaarde van €150,- (50 x €3 per lot), waarvan 80% naar de club gaat. De koper ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij jullie vereniging.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


– 9 september 2019 –

We zijn weer begonnen!

Net als afgelopen week, nu ook weer een hele volle mat met tuimelaars. Geweldig dat iedereen er weer zin in heeft, en zo enthousiast is! Ook heel veel nieuwe kinderen die onze mooie sport judo aan het ontdekken zijn. Kom gerust ook een keer meedoen. We zijn van alle markten thuis:

 • Tuimeljudo (vanaf 2.5 jaar)
 • Jeugdjudo
 • Junioren en senioren judo
 • G-judo
 • Wedstrijd judo
 • School judo
 • Judo clinics

Voor meer informatie klik je hier. Voor contact klik je hier

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, basketbalveld en binnen


– 18 juli 2019 –

Zomervakantie judo

Van 22 juli t/m 1 september is de zomervakantie. Tijdens de zomervakantie vervallen alle judolessen. Wel zijn er in de judoschool in Zutphen verzamellessen. Kijk even op onderstaand schema en kom gezellig meedoen in de vakantie. De lessen starten op 2 september 2019 weer volgens het normale lesrooster.

Verzamellessen: woensdag  21 en 28 augustus 2019

09.15/10.00 uur judoka’s 2.5 t/m 5 jaar

10.00/11.00 uur judoka’s 6 t/m 8 jaar

11.00/12.00 uur judoka’s 9 jaar en ouder

Afbeeldingsresultaat voor jud vriendjes


– 18 juli 2019 –

Zomervakantie KickFit

In de periode van 22 juli t/m 1 september hanteren we voor de KickFit lessen een vakantierooster. In het schema hieronder staat op welke data en tijden er les wordt gegeven:

25 juli 19.30 – 20.30 uur

1 & 22 & 29 augustus 19.30 – 20.30 uur

Vanaf 2 september is het normale rooster weer van toepassing. Klik hier om naar het rooster toe te gaan. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, basketbalveld, schoenen en binnen


– 18 juli 2019 –

Contributieverhoging

Met ingang van 1 augustus 2019 gaat onze contributie met 1 euro omhoog, dit als gevolg van de verhoging van de BTW met 3% en inflatie 2%. We hopen dat dit voor niemand problemen oplevert.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 18 juli 2019 –

Examens

Van maandag 1 juli t/m zaterdag 6 juli was het tijd voor de halfjaarlijkse examens. Alle jeugdgroepen, de G-groep en seniorengroep hebben examen gedaan en zijn weer een band of slip omhoog gegaan. Top gedaan allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 13 mensen, lachende mensen, binnen


– 18 juli 2019 –

Buddy Obstacle Run

Op 28 juni heeft een deel van de avondselectie en seniorengroep geholpen bij de Buddy Obstacle Run in Warnsveld. Tijdens de run hebben ze gehandicapte kinderen ondersteund en geholpen over het parcours. Niet alleen de kinderen hebben genoten van dit spektakel, maar wij zelf natuurlijk ook! En zo zie je maar: Sport en spelen is voor iedereen en moet ook voor iedereen mogelijk zijn!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, boom, schoenen, buiten en natuur 


– 18 juli 2019 –

Tuimelfestival en AH De Brink Clubkampioenschappen

Op 16 juni was het weer tijd voor het Tuimelfestival en de Clubkampioenschappen. In de ochtend lieten de tuimelaars aan alle ouders en opa’s en oma’s zien wat ze allemaal wel niet geleerd hadden de afgelopen tijd. In de middag waren de judoka’s vanaf 4 jaar aan de beurt om diverse wedstrijdjes te judoën. Iedereen heeft hartstikke zijn best gedaan en goed gejudood! De foto’s van het tuimelfestival en de clubkampioenschappen zijn snel te vinden in het fotoalbum. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en kind Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen, kind en schoenen


– 18 juli 2019 –

Bryan 2e op NK Teams -15

Op 15 juni stond onze Bryan in een combinatie team van verschillende clubs uit Oost Ned op het NK voor teams -15 jaar. Onder leiding van coach Sirach Cooiman werd het team heel knap tweede van Nederland. Gefeliciteerd!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen


– 18 juli 2019 –

Avondvierdaagse

Van 3 tot 7 juni hebben we weer de avondvierdaagse gelopen. Ook dit jaar was het een groot feest. Er is weer super gelopen door twee groepen 5 kilometer en één groep 7.5 kilometer! Uiteraard liepen we de laatste avond weer als één grote groep door de stad. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte en buiten


– 25 april 2019 –

KickFit lessen

De KickFit training gaat vanavond (25 april) om 19.30 uur gewoon door! Wel zijn er door de vakantie wat wijzigingen, zie onderstaande schema. Wil je een keer KickFit proberen? Dan ben je altijd van harte welkom.

Donderdag 25 april: les van 19.30/20.30 uur
Zaterdag 27 april: gesloten Koningsdag
Donderdag 2 mei: les van 19.30/20.30 uur
Zaterdag 4 mei: gesloten meivakantie

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 18 april 2019 –

Meivakantie

Vrijdag 19 april (Goede vrijdag) en zaterdag 20 april gaan alle lessen GEWOON DOOR. De Meivakantie is van maandag 22 april t/m zondag 5 mei. Tijdens de vakantie vervallen de lessen, maar zijn er wel op 3 dagen verzamellessen. Download hier alle informatie.


 

– 18 april 2019 –

Avondvierdaagse vertrekplaats gewijzigd

De avondvierdaagse is van 3 t/m 6 juni. Tijdens de avondvierdaagse vervallen de lessen. Let op! We verzamelen niet op het veld, maar op de parkeerplaats van onze buren bij de korfbal. We verzamelen hier in judopak op 3 juni om 17.40 uur. (Adres korfbal: Laan naar Eme 103.)

Je kunt nog opgeven voor de avondvierdaagse t/m 4 mei. Download hier alle informatie.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen, kind, boom, bruiloft en buiten


– 18 april 2019 –

Tuimelfestival en AH De Brink Clubkampioenschappen

Op zondag 16 juni houden we de AH De Brink Clubkampioenschappen en het Tuimelfestival in de judoschool aan de Laan naar Eme 99 te Zutphen. De judoka’s van 2.5 t/m 4 jaar kunnen zich opgeven voor het Tuimelfestival. We gaan in 1.5 uur alle vormen van het tuimelen zo
goed mogelijk aan de leraren en ouders laten zien. Aan het einde van het festival is er voor alle tuimelaars een mooie prijs natuurlijk. (Als een tuimelaar van 4 jaar liever aan de clubkampioenschappen meedoet, dan mag/kan dat.)

Na het Tuimelfestival gaan we verder met de Clubkampioenschappen. Alle judoka’s vanaf 4 jaar kunnen zich hiervoor opgeven. We delen de poules zo eerlijk mogelijk op band, leeftijd en gewicht in. Ook voor alle nieuwe judoka’s is dit een leuke manier om kennis te maken met judowedstrijdjes. De wedstrijdjudoka’s worden apart ingedeeld. Natuurlijk mogen al je fans komen kijken en foto’s maken. De sponsors van Stichting Judo Zutphen zorgen er voor dat alle deelnemers mooie en leuke (judo)prijzen winnen. Winnen is natuurlijk altijd leuk, maar meedoen en veel plezier hebben is net zo belangrijk!

De tuimelaars starten om 10.00 uur en de judoka’s van de Clubkampioenschappen krijgen een week van tevoren hun aanvangstijd. Een wedstrijdblok duurt ongeveer 2 uurtjes.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, kind


– 18 april 2019 –

Soeverein Cup Lommel

Op 14 april hebben Bryan, Naomi, Mink en Teun meegedaan aan de internationale Soeverein Judocup in Lommel. Bryan won een knappe 3e plek.De andere wonnen een partij en verloren er 1 en kregen geen herkansing. Op naar het volgende toernooi. Gefeliciteerd Bryan!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, staande mensen en binnen


– 18 april 2019 –

Opstaptoernooi Markelo 

Prijzenfestijn in Markelo op 13 april op het opstaptoernooi voor de jeugdselectie van Judo Zutphen. Wat een plezier en wat een mooie partijtjes en heel veel medailles mee terug naar Zutphen. Gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 18 april 2019 –

Nieuwe sponsor: Aratta

ARATTA powered by Aratta B.V. is een nederlands bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige meubels fabriceert in de EU. Aratta heeft in zijn beheer een groot aantal bekwame ontwerpers uit Duitsland. Wij bieden onze klanten de producten die van de beste materialen zijn ontworpen en vervaardigd. Kortom alles in overeenstemming met de EU-normen. We werken samen met de beste fabrikanten, die meer dan twintig jaar ervaring hebben. Daarom staan wij garant dat ons design en onze kwaliteitseisen voldoen aan verwachtingen van onze klanten. Het gehele ontwikkelingsproces wordt op elke etappe door onze medewerkers gevolgd en gecontroleerd.(van het maken tot het opleveren) Onze producten zijn verkrijgbaar bij meubelzaken in geheel Europa, in landen zoals: Zwitserland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Nederland, Spanje, UK. Voor meer info www.arattahome.com


– 18 april 2019 –

Brons Bryan van Zijtveld NK -15

Wat een topper onze Bryan van Zijtveld(13). Hij wint heel knap de bronzen plak op het NK judo -15 jaar in de -66 kg klasse op zaterdag 6 april. De eerste 2 partijen worden met ippon gewonnen, in de halve finale was hij het even kwijt en verliest maar maakt dat in de partij om brons meteen weer goed en wint weer. Gefeliciteerd Bryan met dit geweldige resultaat.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 24 maart 2019 –

Avondvierdaagse

Van maandag 3 t/m donderdag 6 juni lopen we met de judoka’s weer de avondvierdaagse. Alle judoka’s vanaf 4 jaar kunnen hier aan meedoen. Je kunt kiezen uit 5, 7.5 of 10 km. We lopen alle avonden in judopak (en zingen ook alle avonden). De kosten voor de vierdaagse zijn 4.00 euro. Onderweg wordt er voor drinken gezorgd dus wilt u de kinderen a.u.b niet teveel snoep en geen blikjes drinken meegeven. De medailles worden in de lessen uitgedeeld of kunnen vanaf vrijdag 7 juni in de judoschool afgehaald worden. We verzamelen de eerste avond om 17.40 uur bij de korfbal aan de Laan naar Eme 103. Wil je meelopen lever dan het strookje onderaan deze download in voor 5 mei in een gesloten envelop bij je leraar of aan de balie van de sportschool in. Heb je een vriendje die ook graag wil meelopen met ons, dan mag dat ook. Dan moet hij/zij wel een pak aan (wij hebben leenpakken). Tijdens de vierdaagse VERVALLEN DE JUDOLESSEN.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen en buiten


– 24 maart 2019 –

Lente Toernooi Beilen

Wat een kampioenen weer op 23 maart op het Lente Toernooi in Beilen. Het zijn niet alleen weer heel veel goud, zilver en bronzen plakken, maar ook nog eens een geweldige groep judoka’s, die hard trainen en heel veel plezier samen hebben! Goed gedaan coaches en judoka’s, gefeliciteerd.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 24 maart 2019 –

Opstaptoernooi & district -15 Markelo

Al dat extra trainen in de jeugdselectie helpt toch echt. Wat hebben ze op 16 maart in de ochtend geweldig geknokt. Er werd heel wat goud, zilver en brons mee terug naar Zutphen genomen. Super goed gedaan toppers. In middag was het tijd voor de toppers van de -15 jaar. Bryan van Zijtveld wordt kampioen, de dames Iris Boxhoorn en Esra Koycu winnen heel knap het zilver. Hiermee zijn ze alle 3 geplaatst voor het NK judo -15 jaar in Leek. De andere hebben ook goed geknokt, maar kwamen niet op het podium. Gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 8 mensen, lachende mensen, basketbalveld Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen


– 24 maart 2019 –

Stam Advocaat

Ook dit seizoen is Hugo Stam van STAM ADVOCAAT weer sponsor van Judo Zutphen. Heel erg bedankt! Mr. Stam studeerde Nederlands Recht in Rotterdam en werd in 1980 te Rotterdam beëdigd en in 1993 te Zutphen. Zijn werkterrein beslaat Letselschade, Huurrecht en Strafrecht. Heeft u vragen of hulp nodig, neem dan contact op met de heer Stam:
www.stamadvocaat.nl
Het Emerhuys
Piet Heinstraat 3
7204 JN Zutphen
0575-760 960
stam@stamadvocaat.nl

Stam advocaat zutphen


– 24 maart 2019 –

Baard van Warnsveld

Ook dit seizoen is Renee Willemsen de Barber van de Baard van Warnsveld weer sponsor van Judo Zutphen. Super bedankt! Voor een echte old school barber ervaring stap je in de tijdscapsule die De Baard van Warnsveld heet. Zo ging het vroeger: Aandacht, service en perfectie. Voor alle info: www.debaardvanwarnsveld.nl


– 24 maart 2019 –

Coenenspark

Ook dit seizoen is Coenenspark weer sponsor van Judo Zutphen👍
Coenenspark Keukens en Badkamers ontzorgt! Een nieuwe keuken of badkamer vergt meestal een ingrijpende verbouwing. Laat het daarom over aan de specialist:
Coenenspark heeft een ruim en breed assortiment, levert volgens afspraak, monteert zorgvuldig en zorgt dat het werk tot de kleinste details perfect is afgewerkt.
Coenenspark bestaat al ruim veertig jaar. Het is nog altijd een familiebedrijf en dat merk je direct aan het persoonlijke contact met de klant, en de manier waarop er met de klant wordt meegedacht.
U bent van harte welkom in onze showroom aan de Gerritsenweg 2c in Zutphen. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een vers kopje koffie. www.coenenspark.nl


– 12 maart 2019 –

NK -18 jaar

Helaas geen podium plaatsen op zaterdag 9 maart op het NK -18 jaar, maar wel hele mooie knokpartijen. Naomi won nog heel knap 3 partijen in de -63 kg en Mink en Armel wonnen ook een partij. Wel mooi dat ze er stonden en nu weer hard trainen voor het volgende toernooi.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen


– 12 maart 2019 –

Jantje Beton

Ook dit jaar hebben we weer voor Jantje Beton gecollecteerd. Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij onze speciale aandacht. Wij willen bereiken dat álle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


– 12 maart 2019 –

Praktijkonderwijs Zutphen

Wat een toppers van het Praktijkonderwijs Zutphen. Ze kregen 10 weken lang judoles van meester Rutger en op 6 maart hadden ze onder grote belangstelling van hun ouders en ook nog onze juf Martine erbij, gele band examens. Wat een verschil met hoe ze voor het eerst binnen kwamen, en wat ze nu allemaal kunnen en met veel plezier konden laten zien op de mat. Allemaal geslaagd, super knap en gefeliciteerd!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 9 mensen, lachende mensen, staande mensen, basketbalveld en binnen


– 12 maart 2019 –

Groep 1 en 2 de Achtsprong op bezoek

Op 5 maart hadden we groep 1 en 2 van de Achtsprong op visite in de judoschool. Onder leiding van juf Martine hebben ze kennis gemaakt met onze mooie sport (Tuimel) judo. Wat was het een geweldige groep, en wat een plezier! Goed gedaan allemaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, schoenen en binnen


– 12 maart 2019 –

Sponsorloop en zwemspektakel voor het goede doel

Wat een toppers allemaal op 3 maart en wat een geweldig bedrag is er op gehaald:  2800 euro voor de goede doelen. Bedankt ETP, de IJsselslag en AH De Brink voor de mooie samenwerking. Bedankt alle deelnemers en het Team van Judo Zutphen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 11 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, zwemmen


– 22 februari 2019 –

Voorjaarsvakantie

Morgen (zaterdag 23 februari) gaan de judolessen gewoon door. Vanaf maandag 25 februari t/m zondag 3 maart is er de voorjaarsvakantie en vervallen alle judolessen. Zondag 3 maart is er natuurlijk wel de sponsorloop en het zwemspektakel. Wij wensen iedereen vast een fijne vakantie.

Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem, plant, tekst, natuur en buiten


– 5 februari 2019 –

Sponsorloop en zwemspektakel voor het goede doel

Op zondag 3 maart 2019 houden we bij Stichting Judo Zutphen, in samenwerking met de IJsselslag, van 10.30 uur tot 14.00 uur een sponsorloop en zwemspektakel voor 2 goede doelen. De goede doelen zijn: Stichting Spoenk & Weeshuis Lion King in Singaraja (Bali). Op de volgende pagina staat meer informatie over deze goede doelen.
We gaan met z’n allen een sponsorloop houden die voor iedereen te doen is, op je eigen niveau. Na het loopgedeelte gaan we met alle deelnemers een feestje bouwen in het zwembad.
Iedereen die mee wil doen betaalt €5,00 inschrijfgeld. Daarnaast zoekt iedereen minimaal 3 sponsoren van €5,00. Je vertelt dat je een sponsorloop gaat doen en laat je daarvoor voor een vast bedrag sponsoren. Tijdens de loop tellen we jouw rondjes en Stichting Judo Zutphen en AH De Brink sponsoren daar voor elk rondje nog een extra bedrag bij. Uiteraard hopen we natuurlijk dat je veel meer dan 3 sponsoren vindt!
Ook je broertje/zusje, beste vriendje of zelfs je vader/moeder of iedereen die hier wel zin in heeft mogen meedoen. Hiervoor gelden dan wel dezelfde regels. De formulieren zijn hier te downloaden!
Meedoen? Geef je vóór 24 februari op door de inschrijfstrook onderaan het formulier + het inschrijfgeld (€5,00) in een envelop af te geven bij je judoleraar of aan de bar van de judoschool in Zutphen. Meedoen kan vanaf 4 jaar. Het sponsorformulier en opgehaalde geld doe je in een envelop en neem je op de dag zelf mee!
Meenemen:
• Sportkleding en loopschoenen
• Zwemspullen
• Je eigen broodje (wij zorgen voor lekkers en drinken)
Stichting Judo Zutphen
Locatie: Laan naar Eme 99

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, tekst Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst


– 5 februari 2019 –

Nieuwe sponsor: Dikkertje Dap Kinderopvang

Ook Kinderopvang Dikkertje Dap is nu op 2 plaatsen sponsor geworden van Judo Zutphen. Ze komen op ons balkon en in onze gezellige kantine met hun logo. Aangezien het Tuimel Judo erg goed bezocht wordt, zullen de kinderen van Dikkertje Dap ook tijdens de gymlessen af en toe komen Tuimelen. Bedankt Dikkertje Dap!
Dikkertje Dap biedt op deskundige, respectvolle en verantwoordelijke wijze kinderopvang op maat aan kinderen en ouders. De geboden dienst draagt bij aan de optimale ontwikkeling van kinderen en ondersteunt de ouders / verzorgers om zorg en maatschappelijke activiteiten te combineren. Dit alles binnen financiële en wettelijke kaders. Dikkertje Dap stelt zich bij de dienstverlening op als maatschappelijke ondernemer. Voor alle info kijkt u op: www.kinderopvangdikkertjedap.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Dikkertje Dap Kinderopvang'


– 5 februari 2019 –

Toernooi Slagharen

Op zaterdag 2 februari is er goed geknokt op het grote toernooi van Slagharen. Er is weer super goed en hard gevochten en ook gingener 13 mooie bekers mee terug naar Zutphen! Ook die paar die net niet op het podium kwamen hebben het super goed gedaan, en de volgende keer beter. Gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, zittende mensen en kind Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, zittende mensen en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en kind


– 5 februari 2019 –

Mink Willemsen Sportman van het jaar 2018!

Op vrijdag 1 februari is Mink Willemsen Sportman van het jaar 2018 in de gemeente Zutphen geworden! 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 27 januari 2019 –

Sportgala

Vrijdag 1 februari is het zover. Dan gaan we horen of het Mink is gelukt om sportman van het jaar te worden. Om 19.00 uur gaan de deuren van de burgerzaal open voor het Sportgala. Een avond met demonstraties, speeches van topsporters en een avond waarin de winnaars van de sportverkiezing 2018 bekend worden gemaakt.

Geen fotobeschrijving beschikbaar. Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en binnen


– 26 januari 2019 –

Sponsoren

Ook dit nieuwe jaar zijn Bart de Vries de Tuinman en de Wurstmeister weer sponsoren van Judo Zutphen. Hartstikke bedankt Bart en Mathijs! 

Bart de Vries: “Na jaren in loondienst te hebben gewerkt ben ik begin 2014 gestart met een eenmanszaak, Bart de Vries de tuinman. Als hovenier met ruim vijfentwintig jaar ervaring, heb ik veel kennis opgedaan in het onderhouden en aanleggen van tuinen bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten. Naast het onderhouden van tuinen beheers ik vaardigheden in het zetten van schuttingen, knippen van hagen, bestraten van paden en terrassen, het vernieuwen/vervangen van (houten) garagedeuren, bouwen en plaatsen van veranda’s en carports, en het aanleggen van vijvers. Ook binnenshuis weet ik mijn weg te vinden. Van het ophangen van rolgordijnen en plaatsen van een hor tot het verbouwen van ruimtes tot extra slaapkamer of inloopkast, kan ik voor u uitvoeren. Het liefst houd ik mij bezig met het realiseren van de wens van de klant. In samenspraak een plek creëren waar men van kan genieten.”

Met een Klassieke Brandweerauto die is omgebouwd als Foodtruck of met een Klassieke Brandweerveldkeuken als Foodcar verkoopt de Wurstmeister o.a. de echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauer. Onze Wursten zijn geheel glutenvrij en kunnen worden vergezeld met een glutenvrij broodje. Ook hebben we keuze uit Vegetarische/Veganistische en/of Halal (kalkoen) Wursten. Aanvullend bieden we daarnaast echte Duitse Pommes (patat), Kartoffelsalade en Pretzels.
Zowel de Brandweerfoodtruck als de Brandweerveldkeuken zijn een attractie op zich. Deze twee unieke keukens kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingezet en zijn afgestemd op uw behoeftes. De Foodtruck en de Foodcar zijn multifunctioneel inzetbaar voor:
– Duitse Wurst
– BBQ
– Poffertjes
Voor Braderieën, festivals, verjaardagen, bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, buurtfeesten, jubileums, evenementen en party’s kun je ons boeken.

Geen fotobeschrijving beschikbaar. Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten


– 19 januari 2019 –

Opstaptoernooi Markelo

Het eerste groepje uit onze jeugdselectie zijn samen met coaches Christel en Amy op 19 januari in Markelo geweest. Ze hebben daar deelgenomen aan het opstaptoernooi. Voor een aantal de eerste keer een wedstrijdje buiten de judoschool, leuk en spannend. Er werd heel wat goud, zilver en brons mee naar huis genomen door de kleine toppers. De coaches waren dan ook erg tevreden!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, staande mensen en kind Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 17 januari 2019 –

Nieuwe puzzelmat Warnsveld

Superblij zijn we met onze nieuwe puzzel judomat van NIHON Sport voor onze judo afdeling in sporthal De Kei in Warnsveld. Ze zijn in alle kleuren te krijgen bij NIHON, en wij hebben gekozen voor onze clubkleuren rood en blauw. De mat is van het beste materiaal en de judoka’s zullen woensdag het verschil duidelijk merken!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan


– 16 januari 2019 –

Mink Willemsen genomineerd Sportman 2018 Zutphen

Vanavond is onze topper Mink Willemsen live op de radio bij B-FM, van 20:00 tot 21:30. Hij is 1 van de 3 genomineerden voor sportman 2018 te worden in Zutphen. Tijdens de uitzending heeft Mink even heel mooi verwoord waarom hij genomineerd is voor sportman 2018 van Zutphen. Nu is het afwachten tot 1 februari. Dan wordt op het sportgala bekend gemaakt wie er gewonnen heeft.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen


Samenwerking Praktijkonderwijs Zutphen

Wat een geweldige samenwerking met het Praktijkonderwijs Zutphen. Een mooie groep leerlingen gaan 10 lessen judo volgen en gaan daarna op voor de gele band. Ze doen het nu al super goed volgens meester Rutger, dus dat gaat vast lukken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, schoenen, tafel en binnen


Geslaagde examens

In de week van 7 t/m 12 januari vonden weer de halfjaarlijkse examens plaats. Alle judoka’s hebben super goed hun best gedaan, alle ouders hebben genoten en iedereen heeft natuurlijk een nieuwe slip/band en een mooi diploma gekregen. Gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 22 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen


AH De Brink nieuwe hoofdsponsor!

AH De Brink wordt de nieuwe hoofdsponsor van Judo Zutphen. Toen we Bernard Oosterink van AH De Brink vroegen, zei hij meteen ja. Bernard is natuurlijk een bekende bij Judo Zutphen, hij traint nog regelmatig mee met onze senioren groep en ook zijn kinderen zijn wekelijks bij ons op de mat te vinden. Bedankt Bernard en AH De Brink, we zijn er super blij mee.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen


Autoschade Janssen en Gal stopt

Heel wat jaartjes was Ben Gal, van Autoschade Janssen en Gal de hoofdsponsor van Judo Zutphen. Nu de zaak verkocht is en Ben gaat genieten van zijn hobby’s, kleinkinderen en vrije tijd komt daar een einde aan. Maar we blijven Ben natuurlijk nog veel zien, want naast een top sponsor blijft hij natuurlijk ook een van de beste vrienden van Judo Zutphen. Namens ons allemaal, heel erg bedankt Ben!
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en staande mensen

Maak kans op een Fitbit

Maak kans op een Fitbit! Speciaal voor alle leden en fans van Judo Zutphen heeft onze sponsor ENGIE een unieke winactie ontwikkeld! Test je conditie met ENGIE’s Fittest en ga de strijd aan met leden en fans van Judo Zutphen. Speel de game op je mobiele telefoon via www.engie-fittest.nlen maak kans op een Fitbit! Let’s go!
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

KoertYann in tijdschrift Down Up!

Een mooi artikel in het tijdschrift Down Up over onze topper KoertYann (15). KoertYann traint al heel wat jaartjes mee in de reguliere les, heeft de bruine band en is sinds 2 jaar ook de assistent van meester Rutger bij onze G-judo groep. Klik hier om het volledig artikel te bekijken! Bron: Down+Up 124, winter 2018, uitgave van Stichting Downsyndroom (www.downsyndroom.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst


Nieuwe sponsor: Engie

En weer een mooie nieuwe sponsor voor Judo Zutphen erbij. Energieleverancier Engie. Lees onderstaande, en bespaar ook!

Terug naar energie uit de natuur en zo min mogelijk CO2 uitstoten. Bij ENGIE werken wij er dagelijks aan, in Nederland én wereldwijd. Precies wat u mag verwachten van de grootste opwekker van duurzame energie ter wereld. Actief in 70 landen.

In Nederland zetten wij in op verantwoord gebruik van beschikbare bronnen en 100% groene energie. Onze energie wordt opgewekt in de natuur; uit zon, wind, water of biomassa. Wij geven onze klanten zelf de regie over hun energie, zowel bij het opwekken als bij het besparen. Dat kan met voordelige groene stroom en gas, maar bijvoorbeeld ook met isolatie, zonnepanelen en slimme apparaten.

Aan de slag

Hoe te beginnen met besparen? Dit is voor iedereen en in iedere situatie anders. Wij begrijpen dat en willen daar graag bij helpen. Daarom gaat ENGIE graag de samenwerking aan met Stichting Judo Zutphen, om samen met de vereniging én de omgeving, de regio te verduurzamen. Doe je mee?

www.engie-energie.nl


Tuimel Kerstfestival & AH De Brink Kersttoernooi

Op 15 december houden we weer ons grote Tuimel Kerstfestival en ons AH De Brink Kersttoernooi. Alle judoka’s vanaf 2.5 jaar kunnen hier aan deelnemen en natuurlijk is er voor iedereen een mooie medaille of beker. Voor de nieuwe judoka’s is dit ook een leuke manier om kennis te maken met wedstrijdjes bij judo. Natuurlijk mogen al je fans komen kijken.
Geef je op tijd op, dit wil je niet missen! Het formulier kun je hier downloaden. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, binnen


– 20 oktober 2018 –

Herfstvakantie

Van maandag 22 t/m zondag 28 oktober is er de herfstvakantie. Tijdens de vakantie vervallen alle judolessen. Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie.


– 20 oktober 2018 –

Judo-zwem-sportdag

Afgelopen week hebben alle judoka’s in de les een briefje gekregen voor de judo-zwem-sportdag die we op 4 november bij SJZ gaan houden. Dit evenement is voor alle judoka’s vanaf 5 jaar. Mocht je het briefje niet hebben gekregen dan kun je hem hier downloaden. Lees het goed door en lever op tijd in! Dit wil je natuurlijk niet missen!


– 20 oktober 2018 –

Wedstrijden

Vorige week kwam de (jeugd)selectie op twee fronten in actie. De jongste jeugd was in Markelo voor een opstaptoernooi. De ouderen waren in Nijmegen bij een groot toernooi. Zowel jong als oud heeft goed zijn best gedaan en hard gevochten. Er werden dan ook behoorlijk wat prijzen mee naar Zutphen genomen. 


– 20 oktober 2018 –

Scholen

Kom net als het Praktijkonderwijs Zutphen, Het Isendoorn College of het Baudartius College bij ons judo, karate of weerbaarheidstrainingen volgen. Natuurlijk zijn de basisscholen, peuterspeelzalen, speciaal onderwijs en bedrijven ook van harte welkom. Stuur een mailtje voor meer info.


– 20 oktober 2018 –

Stichting Spoenk ‘kers op de taart’

Vanmiddag brachten kinderen en ouders van Stichting Spoenk de kers op de taart naar Mirjam van ’t Hul van Stichting Judo Zutphen ! Omdat toegankelijkheid start bij je welkom voelen en dat is zeker het geval bij deze judoschool in Zutphen!
Bij Judo Zutphen kun je ook terecht voor G-judo. Deze vorm van judo richt zich speciaal op mensen met een beperking (lichamelijk en/of geestelijk). Het is zodanig aangepast dat de risico’s tot een minimum beperkt zijn.
Daarnaast steunt Judo Zutphen Stichting Spoenk als zeer betrokken sponsor; door met ons mee te denken en door enthousiast achter onze gezamenlijke ambitie te staan “dat alle kinderen mee kunnen doen in hun eigen buurt!”
Bakkerij van Zuijlen wederom bedankt voor de prachtige taart !

De uitreiking vond plaats in het kader van Week van de Toegankelijkheid. Dit jaar is het thema Vrije Tijd. Stichting Spoenk, Zorgebelang Gelderland/Utrecht en Leefbaarheidsalliantie Gelderland organiseren verschillende activiteiten in deze week.


– 1 oktober 2018 –

Swedish Open

In het weekend 21 t/m 23 september is een groepje van de selectie naar Stockholm geweest voor de Swedish Open. Helaas hebben ze dit jaar geen medailles weten te halen. Wel hebben ze hard geknokt. Bij sommigen ging het wat beter dan bij anderen, maar dat is ook judo. Al met al een mooi weekend. Ter afsluiting hebben ze zondagochtend nog met z’n allen getraind op de trainingsstage. 


– 1 oktober 2018 –

AH Sportactie

Natuurlijk doet Judo Zutphen ook weer mee met de AH Sportactie! Vanaf 17 september krijg je bij elke keer boodschappen doen bij Albert Heijn een sportvoucher. Als je de actiecode op de voucher verzilvert, zitten er direct twee sportcredits in je Sportprofiel. Elke sportcredit is een gratis keer sporten. Dat betekent heel veel sportplezier! Je hebt tot en met 24 november de tijd om mee te doen aan de AH Sportactie. Activeer jouw sportvoucher(s) hier!
Zo werkt het:
Stap 1. Ontvang bij iedere keer boodschappen doen een sportvoucher
Stap 2. Activeer jouw sportvoucher(s)
Stap 3. Zoek en boek jouw favoriete sportactiviteit
Stap 4. En sporten maar!
Oh, en neem vooral iemand mee, want samen sporten is nog leuker!

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.


– 1 oktober 2018 –

Grote Clubactie

Natuurlijk doen wij ook weer mee met de Grote Clubactie! Afgelopen weken heeft iedereen de boekjes en formulieren al in de lessen gekregen. De officiele start van de Grote Clubactie was op 15 september. Voor alle topverkopers hebben we natuurlijk weer mooie prijzen, zoals: judopakken, tassen, shirts of kom met je hele klas een uurtje judoën. Succes allemaal!

Ook dit jaar zijn er weer superloten te koop. Dus heeft u hier wel oren naar, en wil u ook op onze facebook en site, dan bent u bij Judo Zutphen aan het juiste adres. Dus koop ook een Superlot en steun onze mooie club. Het superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is dé manier om de inkomsten voor je vereniging te vergroten. Het heeft namelijk een verkoopwaarde van €150,- (50 x €3 per lot), waarvan 80% naar de club gaat. De koper ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij jullie vereniging.


– 1 oktober 2018 –

Bushi Open Arnhem

Een tijd geleden, 15 september, heeft een grote groep van de selectie meegedaan het aan de Bushi Open in Arnhem. Dit was weer het eerste toernooi van het seizoen en er is meteen al goed gescoord door een aantal judoka’s. Ook Koert-Yann, van onze G-judo groep, deed vandaag mee bij het A-judo (aangepast judo). 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen


– 7 september 2018 –

KickFit

Mooi dat het afgelopen week tijdens de eerste lessen na de vakantie er bij de KickFit alweer een mooie gemengde groep was. We zijn dan ook erg blij met het lerarenteam Jimmy Eimers, Gerard Van ’t Hul en Tommy Eimers, die met al hun ervaring, maar vooral hun enthousiasme er voor iedereen een fijne en leuke training van maken. Kom gerust ook eens meedoen met KF, een mix van conditietraining en KB voor dames en heren vanaf 13 jaar.
Donderdag: 19.30/20.30 uur
Zaterdag : 12.00/13.00 uur


– 7 september 2018 –

Sponsoren

Afgelopen zomer is SJZ weer twee sponsoren rijker geworden. Daar zijn we uiteraard heel blij mee! Hieronder een korte introductie.

Jones & Jones Zutphen bevindt zich in de Korte Hofstraat. Bij Jones & Jones Zutphen is er alle tijd en aandacht voor mannen. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen de kledingadviseurs u mee door de winkel langs de nieuwe zomercollectie. Laat uzelf adviseren over de verschillende looks. Jones & Jones Zutphen biedt een ruim assortiment aan zakelijke- en casualoutfits. Naast kostuums kunt u voor uw zakelijke outfit ook kiezen uit mooie chino’s en pantalons voor het creëren van de perfecte look.

Spaans Argentijns restaurant TORO is gevestigd in een uniek monumentaal middeleeuws pand, en is 1 van de oudste horecapanden van Zutphen. Zodra hier binnenloopt wordt u direct omgeven door de gezellige en mediterrane sfeer. Met de ambachtelijke houtoven en houtskoolgrill is TORO uniek in de achterhoek. De sympathieke bediening en koks in de zeer ambachtelijke open keuken staan voor u klaar. Met een uitgebreide lunchkaart, een verrassende dinerkaart en vele bijzondere koffie’s. Daardoor mag TORO zich bekronen met de tweede plaats voor het leukste en gezelligste bedrijf van Zutphen.


– 3 september 2018 –

Start nieuw seizoen

De vakantie is voorbij en het Team van Judo Zutphen is er alweer helemaal klaar voor! We hebben ontzettend veel zin om weer de mat op te gaan. Vanaf afgelopen maandag zijn alle lessen weer volgens het lesrooster en nieuwe kinderen mogen altijd 3x gratis meedoen.

Daarnaast zijn afgelopen week ook de KickFit trainingen weer begonnen in de judoschool. KickFit is een intensieve en leuke workout waarbij conditietraining met kickboksen wordt gecombineerd. Tijdens deze trainingen wordt er gebruik gemaakt van stootkussens en bokszakken. De trainingen zijn voor dames en heren vanaf 13 jaar. 
Wil jij ook in een ontspannen sfeer en grote dojo werken aan je lijf en conditie? Kom dan een keer meedoen! De trainingen zijn iedere week op:
Donderdag 19.30 uur – 20.30 uur
Zaterdag 12.00 uur – 13.00 uur

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst


– 11 juli 2018 –

Zomervakantie

Van 16 juli t/m 26 augustus 2018 is de zomervakantie. Tijdens de zomervakantie vervallen alle lessen. Wel zijn er in de judoschool in Zutphen verzamellessen. Kijk even op onderstaand schema en kom gezellig meedoen in de vakantie. De lessen starten op 27 augustus weer volgends het normale lesrooster.

Verzamellessen: woensdag  1, 8 en 22 augustus

09.15/10.00 uur judoka’s 2.5 t/m 5 jaar

10.00/11.00 uur judoka’s 6 t/m 8 jaar

11.00/12.00 uur judoka’s 9 jaar en ouder


– 11 juli 2018 –

Zomerrooster KickFit

In de periode van 14 juli t/m 26 augustus wordt er een vakantierrooster gehanteerd voor KickFit. Hieronder staat op welke data en tijden er les wordt gegeven:

Juli:             14                       12.00 tot 13.00 uur

Augustus:   2, 9, 16              19.30 tot 20.30 uur

Vanaf 27 augustus zijn de lessen weer volgens het normale rooster. Namens de KickFit leraren een fijne vakantie gewenst!

Afbeeldingsresultaat voor kickfit zutphen


– 6 juli 2018 –

Examens

Deze week worden de halfjaarlijkse judo examens gehouden. Met airco in zaal is het voor iedereen goed uit te houden. Iedereen doet het supergoed en allemaal hebben ze een hogere band of slip verdiend. Dit zorgt voor erg veel trotse ouders in de zaal! Alleen vandaag en morgen zijn er nog examens. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 6 juli 2018 –

Trainingsstage selectie

Het laatste weekend van juni stond voor de selectie in het teken van de laatste trainingsstage van het seizoen. Naast hard werken bij onder meer een training van Lesley Meyer, de judotraingen en hardlooptrainingen, was er ook tijd voor ontspanning. Zo heeft de hele groep op zaterdagavond gezellig gebarbecued. Op zondag werd er getraind bij Bronsbergen, waarbij de selectie inclusief judojas en band het water in moest om elkaar te werpen! Kortom, een topweekend!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 6 juli 2018 –

Tuimelfestival & Clubkampioenschappen

Op zaterdag 23 juni hebben het Tuimelfestival en de Clubkampioenschappen plaatsgevonden in de dojo in Zutphen. Wat was het weer een mooie dag met mooi judo en heel veel plezier. Daarnaast heeft iedereen een mooie prijs gewonnen en een tas met lekkers. Gefeliciteerd allemaal! Uiteraard heel veel dank aan ons lerarenteam, selectie, barmedewerkers en alle hulp eromheen! De foto’s zijn hier te vinden!


– 19 juni 2018 –

Examens

In de week van maandag 2 t/m zaterdag 7 juli vinden weer de halfjaarlijkse judo examens plaats. De examens worden tijdens de normale lesuren afgenomen en natuurlijk mogen je ouders komen kijken. Inschrijven kan t/m zaterdag 23 juni. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 juni 2018 –

Vaderdag bootcamp

Wat was het een geweldige Vaderdagtraining gisteren. Daarnaast was het superleuk om weer samen te werken met Lesley van Total Body Bootcamp. Wilt u nou ook een keer een clinic Bootcamp, judo of zelfverdediging? Met je bedrijf, school, club of als verjaardagsfeestje? Neem dan gerust eens contact met Lesley of de Judoschool op, er zijn heel veel mogelijkheden! Klik hier om naar de foto’s van de vaderdag bootcamp te gaan. 

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 juni 2018 –

Toernooi Remagen (Dui)

Op een groot toernooi in Remagen (Dui) weer mooie resultaten voor Judo Zutphen. Anne en Naomi werden kampioen en Mink en Mark pakken brons. Van onze (veteraan) Mark Hogeman een topprestatie met 4 winst en 1 verliespartij. Gefeliciteerd allemaal!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 juni 2018 –

Sponsoren

Afgelopen week werd het volgende sponsor bord alweer opgehangen. Superblij met al die enthousiaste bedrijven. Bedankt Garantiemakelaars Eggink Maalderink, Stam Advocaat, Bart de Vries de Tuinman en van Gelder Papiergroep BV. We hebben nog een paar plekjes vrij, dus wilt u ook op 1 van onze borden mail dan naar info@judozutphen.nl

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 juni 2018 –

Bart de Vries de Tuinman wederom sponsor

Top dat aankomend seizoen Bart de Vries de Tuinman ook weer sponsor wilt zijn van Judo Zutphen. 
Bart: Als hovenier met ruim vijfentwintig jaar ervaring heb ik veel kennis opgedaan in het onderhouden en aanleggen van tuinen bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten. Naast het onderhouden van tuinen beheers ik vaardigheden in het zetten van schuttingen, knippen van hagen, bestraten van paden en terrassen, het vernieuwen/vervangen van (houten) garagedeuren, bouwen en plaatsen van veranda’s en carports, en het aanleggen van vijvers. Voor meer info: www.bartdevriesdetuinman.nl

bart de vries de tuinman zutphen


– 31 mei 2018 –

Sponsor Eggink Maalderink Garantiemakelaar

En alweer een nieuwe sponsor erbij voor Judo Zutphen. Wij zijn erg blij met de komst van Garantiemakelaar Eggink Maalderink. Welkom en heel erg bedankt! Huis kopen in Zutphen? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Zutphen: Eggink Maalderink. Wil je graag een huis kopen in Zutphen maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Eggink Maalderink aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Zutphen! www.egginkmaalderinkzutphen.nl


– 29 mei 2018 –

Vierdaagse dinsdag afgelast!

Voor vanavond, dinsdag, is de vierdaagse afgelast. Tot morgen allemaal!!


– 25 mei 2018 –

Avondvierdaagse

Maandag 28 mei start de avondvierdaagse. We verzamelen de eerste avond om 17.45 uur op het grote veld aan de Gerard Doustraat, daar delen we dan alle groepen in. We lopen alle avonden in judopak en onderweg krijg je van ons drinken en wat lekkers. Voor meer vragen belt of mailt u even met de judoschool. Tijdens de vierdaagse vervallen de judolessen!

foto van Stichting Judo Zutphen.

– 25 mei 2018 –

AH De Brink

Blij zijn wij met de toezegging van AH de Brink om ook aankomend seizoen SJZ te weer te sponsoren bij alle grote evenementen. Bernard Oosterink van AH de Brink staat zelf nog wekelijks bij ons op de mat bij de senioren judo, en daarnaast denkt en helpt hij ook altijd mee bij alle evenementen. Super bedankt Bernard!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 17 mei 2018 –

Vaderdagtraining

Op 17 juni zijn de papa’s aan de beurt. Geef je vader/verzorger het mooiste vaderdag kado en kom mee doen. We gaan deze keer flink uitpakken bij onze buurman Lesley Meyer van Total Body Bootcamp, dus sportkleding en sportschoenen mee. Na de les is er voor alle papa’s/verzorgers een kopje koffie en voor de kinderen natuurlijk limonade. Het inschrijfformulier is bovenaan het nieuws te dowloaden en staat ook onder de downloadknop. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 17 mei 2018 –

Moederdagtraining

De moederdagtraining op zondag 13 mei is harstikke geslaagd. Tsjonge wat zaten er fanatieke moeders bij! De foto’s staan deze week in het foto album. De foto’s zijn dan hier te vinden!

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 17 mei 2018 –

Roparun

Roparun team Zutphen komt tijdens de Roparun a.s. weekend hun kamp tijdelijk opslaan bij ons. Voordat ze de doorkomst door Zutphen gaan beleven mogen ze gebruik maken van onze faciliteiten om even goed uit te rusten! Veel succes met de Roparun!

foto van Roparun team Zutphen.

 


– 17 mei 2018 –

Lente toernooi Wehl

Wat een mooie en fanatieke groep op het Lente toernooi in Wehl op 12 mei. Coaches Christel en Anne konden tevreden zijn, want er werden heel wat medailles gewonnen en ook een paar net niet. Gefeliciteerd allemaal, supergoed gedaan!

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 17 mei 2018 –

Hoodies

Naar aanleiding van de winst van de Jan Wetzer Stimuleringsprijs zijn er hoodies voor Judo Zutphen gemaakt door NIHON Sport. Dit is het fantastische resultaat!

foto van Nihon Sport.


– 17 mei 2018 –

Uffies nog een seizoen sponsor

Ook aankomend seizoen zal het gezellige eetcafe Uffie’s van Sabrine en Luca weer sponsor zijn van Judo Zutphen. Aan de zonzijde van de Houtmarkt, in het centrum van het mooie historische Hanzestadje Zutphen, vind je gastropub Uffie’s. Eenmaal binnen waan je je in een gezellige Engelse atmosfeer. Je kunt zowel voor een heerlijke kop koffie als een high tea bij ons terecht, maar ook een lekkere pint of Guinness of een mooi glas wijn behoren tot de vele mogelijkheden. Laat je vooral verrassen door het originele Engelse pub food! www.uffies.nl

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 7 mei 2018 –

Vakantie voorbij!

Ondanks dat er een aantal scholen nog een week meivakantie hebben, gaan wij er vanaf vandaag weer volgens het normale lesrooster tegenaan (m.u.v. van donderdag=Hemelvaartsdag). Dus we hopen dat iedereen er weer zin in heeft en te warm kan het niet zijn, want we hebben 3 geweldige airco’s in de dojo👍 Ook kun je alle stencils nog even inleveren! Ze zijn hierboven te downloaden.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 7 mei 2018 –

Sponsoren op balkon

Afgelopen vrijdag zijn we begonnen met het plaatsen van sponsoren op ons balkon. Natuurlijk is onze Hoofdsponsor Autoschade Jansen & Gal prominent aanwezig. Ook onze andere sponsoren staan er mooi op. We hebben nog plek, dus neem gerust contact met ons op: info@judozutphen.nl

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 7 mei 2018 –

FC Zutphen op bezoek

 

In de meivakantie kwam voetbalclub FC Zutphen met een voetbalploeg meedoen met de KickFit training. Altijd leuk en goed om samen ook eens een andere sport te doen. Wil jij ook een keer met je club of ploeg een judo of KF training volgen, neem dan gerust een keer contact met ons op!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 7 mei 2018 –

Trainingsstage Bordeaux

Deze meivakantie zijn Anne en Demi een week mee geweest met het RTC Judo Enschede naar een mooie trainingsstage in Bordeaux. Op uitnodiging van RTC trainer Sirach Cooiman, die ook jarenlang bij Judo Zutphen getraind heeft, hebben ze daar dagelijks loop- en judotraining gemaakt.

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 7 mei 2018 –

Moederdagtraining

A.s. zondag gaan we de moeders leren rollen, valbreken, een houtgreep maken en natuurlijk stoeien. De dames uit de selectie komen natuurlijk helpen voor als het toch te moeilijk wordt voor jouw moeder/verzorger. Na de les is er voor mama een bakje koffie/thee en er is limonade. Natuurlijk zijn al je fans ook van harte welkom op dit feestje. Tot dan!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 26 april 2018 –

Koningsdag gesloten

Vrijdag 27 april Koningsdag zijn wij de hele dag gesloten. Op zaterdag 28 april gaan de Tuimel en jeugdjudo lessen WEL gewoon door. Ook de KickFit training zaterdag om 12 uur gaat gewoon door. Wij wensen iedereen alvast een mooie Koningsdag.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 26 april 2018 –

Stam Advocaat

Super dat Hugo Stam van STAM ADVOCAAT ook dit jaar weer sponsor van Judo Zutphen wilt zijn. Mr. Stam studeerde Nederlands Recht in Rotterdam en werd in 1980 te Rotterdam beëdigd en in 1993 te Zutphen. Zijn werkterrein beslaat Letselschade, Huurrecht en Strafrecht. Heeft u vragen of hulp nodig, neem dan contact op met de heer Stam:
www.stamadvocaat.nl
Het Emerhuys
Piet Heinstraat 3
7204 JN Zutphen
0575-760 960
stam@stamadvocaat.nl

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 26 april 2018 –

Friese Masters 

Het was even een eindje rijden, maar ook deze keer zeker de moeite waard. Op de Friese Masters deed een klein groepje van de selectie mee, en wat hebben ze het weer super gedaan. Demi won heel knap het goud, Jip kreeg een verdiende zilveren plak en Luc, Naomi en Mink nemen het brons mee naar Zutphen. Bedankt voor het coachen Martine en Mark en gefeliciteerd allemaal.

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 26 april 2018 –

Dakrand

Vorige week is in samenwerking met DEZIGNO de groene kapotte dakrand vervangen. Laatste loodjes, maar wat wordt en is het na al dat verbouwen en schilderen een geweldig mooi pand geworden. Wij zijn super trots!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 26 april 2018 –

Moederdag

Net als vorig jaar hebben we ook deze keer weer het leukste kado voor Moederdag zondag 13 mei. Geef jezelf en je moeder/verzorger nog even op, we gaan er natuurlijk weer een mooi feestje van maken. Wat we gaan doen is nog geheim, maar sportkleding is zeker nodig. Voor meer informatie klik je hier

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Bartje Toernooi Assen

Op het grote Bartje toernooi in Assen is er afgelopen zaterdag ook weer prima geknokt door de judoka’s van SJZ. Er werden weer veel medailles mee naar Zutphen genomen. Ook de judoka’s zonder medaille hebben het super gedaan en de volgende keer gaat het vast lukken.

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Districtkampioenschappen -12 jaar

Op de districtkampioenschappen tot 12 jaar in Markelo heeft Esra Koycü afgelopen zaterdag het goud weten te bemachtigen! O.l.v. coaches Christel en Amy won zij knap al haar partijen. Ze mag zich nu een jaar lang kampioen van Oost-Nederland noemen. Van harte gefeliciteerd met de knappe prestatie!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

KickFit!

Het gaat goed met de lessen KickFit in de judoschool! Ook vorige week weer een mooie volle groep bij de KickFit in de judoschool. KickFit is een leuke manier om aan je conditie te werken, gecombineerd met een fanatieke kussentraining en KB technieken. Kom gerust een keer meedoen. Het is voor dames en heren vanaf 13 jaar, en handschoenen kun je bij ons lenen. Alle info en tijden kun je hier vinden. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Werkzaamheden judoschool

Inmiddels is de judoschool helemaal mooi blauw geverfd door de mannen van schildersbedrijf Terlak. Daarnaast is het balkon ook helemaal opnieuw met platen bedekt door Boogman Totaalinstallateur. Het is top geworden! Sponsoren kunnen nu met hun naam op een bord aan het balkon! Wilt u dat ook? Mail dan even naar info@judozutphen.nl

foto van Stichting Judo Zutphen.  


– 18 april 2018 –

Int. toernooi Lommel

Onze Anne Kerkhoven is na lange tijd eindelijk weer terug op de wedstrijdmat, en hoe! Op het internationale toernooi in Lommel wint ze vol overtuiging meteen het goud. Ook de anderen hebben prima judo laten zien, maar kwamen niet op het podium. Bedankt coach Amy en gefeliciteerd Anne.


– 18 april 2018 –

NK -15

Op het Nederlands Kampioenschap tot 15 jaar hebben op zaterdag 7 april Capu Lamers en Bryan van Zijtveld meegedaan. Ol.v. coach Mirjam van ’t Hul hebben beide heren 2 partijen gewonnen en 2 partijen verloren. Volgende keer beter! 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Avondvierdaagse

Natuurlijk lopen wij ook dit jaar weer mee met de avondvierdaagse van maandag 28 mei t/m donderdag 31 mei. Alle judoka’s vanaf 4 jaar mogen al meelopen en mocht je een vriendje hebben dat ook graag mee wil dan kan dat. Hij of zij kan bij ons een judopak lenen. Je kunt kiezen uit de 5, 7.5 of 10 km. Download hier de brief!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Trainingsstage selectie

Tijdens het Paasweekend heeft de selectie van SJZ wederom een trainingsstage gehad. Op vrijdag werd er gestart met een Super Hero Dance Clinic o.l.v. Maartje Hanhart. Daarna kreeg de selectie nog een stevige judotraining door sensei Mirjam van ’t Hul voorgeschoteld. Op zaterdag werd gestart met een pittige judotraining waarna de selectie richting onze buren van Korfbal Vereniging Zutphen voor een korfbalclinic o.l.v. Henk Schimmel. Dat was ontzettend leuk en we komen vast nog eens terug! Na een warme douche was het tijd om te eten. De hele groep ging op weg naar Uffies waar de dames Sabrine en Luca alles beneden in de kelder al voorbereid hadden voor een gezellige maaltijd met zijn allen. Op zondag, eerste Paasdag, werd de trainingsstage afgesloten met een goeie looptraining bij Bronsbergen en een paaswedstrijd met niet alleen chocolade eieren…. Het was weer een topweekend!

foto van Stichting Judo Zutphen.  foto van Stichting Judo Zutphen.  foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Nieuwe sponsoren

Stichting Judo Zutphen heeft twee nieuwe sponsoren erbij, namelijk: Coenenspark en De Baard van Warnsveld!

Coenenspark is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van keukens en sanitair. Door ons ruime assortiment zijn wij in staat om uw wensen te vertalen naar meerdere ontwerpen. Daarnaast draait het bij ons om kwaliteit en goede service. Kom eens op uw gemak rondkijken in de wereld van Coenenspark. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een vers kopje koffie! 
Miriam Eerdmans en Henrie Peters
Coenenspark Keukens en Sanitair
Gerritsenweg 2c
7202 BP Zutphen
Tel: 0575-517262 Email: info@coenenspark.nl
www.coenenspark.nl

Voor een echte old school barber ervaring ga je naar Renee Willems, en stap in de tijdscapsule die De Baard van Warnsveld heet. Zoals het vroeger ging: Aandacht, service en perfectie. En zo heeft René Willems het ook geleerd, als al weer de 3-de generatie in een familie van kappers. Dus beleef het zelf, gewoon in Warnsveld!
Maak een afspraak:
De Baard van Warnsveld
Rijksstraatweg 94
Tel: 0629119325


– 29 maart 2018 –

Goede Vrijdag & Pasen

Op Goede Vrijdag 30 maart zijn er geen lessen!
Op zaterdag 31 maart: gaan de lessen wel door!
1e en 2e paasdag zijn we gesloten.
Lessen die gemist worden, mogen altijd op een andere dag ingehaald worden. Klik hier om naar het lesrooster te gaan. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 28 februari 2018 –

Voorjaarsvakantie

Van maandag 26 februari t/m zondag 4 maart hebben we voorjaarsvakantie. Tijdens de vakantie vervallen alle lessen. Wel is er op dinsdag en donderdag om 18 uur wedstrijdtraining voor de -15 jaar en ouder en de KickFit trainingen gaan ook gewoon door. Fijne vakantie allemaal!


– 28 februari 2018 –

Stichting Leergeld

Steeds meer kinderen in Zutphen en Warnsveld kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun vriendjes/vriendinnetjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld Zutphen wil deze kinderen graag helpen!
Inmiddels betaalt Leergeld Zutphen al voor veel kinderen hun contributie voor sport, zwemles , sportkleding, muziekles, kampweek of schoolbijdrage. Maar we weten dat er toch nog kinderen zijn die niét kunnen meedoen.
Misschien ken je wel iemand die ook op sport wilt, maar waarvan de ouders dat niet kunnen betalen. Of misschien ben je zelf wel een ouder die het moeilijk vindt om de contributie te betalen. 
Wil je meer informatie, kijk dan op www.leergeld.nl/zutphen


– 28 februari 2018 –

District -18

Een mooie dag voor trainer/coach Mirjam en haar pupillen twee weken geleden op de district Kampioenschappen -18 jaar in Markelo. Demi werd knap kampioen in de -57, Naomi won zilver en Moos brons in de -63 en Jip pakte het brons in de -66 kg. Daarmee hebben ze zich geplaatst voor het NK -18 jaar. Mink en Renee haalde helaas het podium niet vandaag, en Boele was na een fikse griep nog niet fit genoeg om te kunnen deelnemen. Gefeliciteerd allemaal! Het NK -18 is op 10 maart. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 5 februari 2018 –

Open wedstrijdtrainingen

Zit je bij een andere club, maar lijkt het je leuk om ook eens bij ons een wedstrijdtraining te volgen? Zit je bij de -15 jaar of ouder, dan ben je 1 of 2x per maand van harte welkom op onze open wedstrijdtrainingen op zondagmorgen. Het formulier met de data en tijden staat nu onder de download knop op aan de rechterkant van deze pagina. Je kunt alle informatie ook hier vinden. Wel even aanmelden van tevoren. Natuurlijk is je eigen trainer ook van harte welkom.

foto van Mirjam Van 't Hul.


– 5 februari 2018 –

Budo Kai Tora Tora

Gisteren kwam Budo Kai Tora Tora van sensei Ronald van den Broek met hun leden naar de Vechtsportschool om het overgaan naar de nieuwe locatie in te luiden en om iedereen alvast kennis te laten maken met het team van Stichting Judo Zutphen. Ze startten met een gezamenlijke karate training van 16.00 tot 17.00 uur en daarna was er een hapje en een drankje, verzorgd door de AC van Tora Tora. Vanaf maandag zullen dus alle trainingen in de Vechtsportschool plaatsvinden. Het hele team van Judo Zutphen heet jullie alvast van harte welkom.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 5 februari 2018 –

Toernooi Slagharen

Afgelopen zaterdag in Slagharen is er weer prima geknokt door de selectie. Er werd weer heel wat eremetaal mee terug naar Zutphen genomen en Jip, Mink en Demi werden zelfs heel knap kampioen. Coaches Martine en Peter konden tevreden zijn, goed gedaan allemaal en gefeliciteerd.

  


– 5 februari 2018 –

Rugplaten

De nieuwe lading rugplaten is weer binnen! De judoka’s die er 1 besteld hebben krijgen ze in de lessen uitgedeeld, maar kun je niet wachten dan mag je ze ook tijdens de lesuren komen ophalen.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 5 februari 2018 –

Clinic C1 MHC Zutphen

Afgelopen dinsdag was het meiden C1 team van onze buren hockey MHC Zutphen voor de 2e keer bij ons op bezoek. Ze krijgen als voorbereiding op het hockeyseizoen 3x een judoclinic bij ons in de dojo. Wil jij nu ook een keer een clinic met je school, club of bedrijf, of misschien wel je kinderfeestje bij ons vieren? Alles is mogelijk, stuur gerust even een mail voor alle info: info@judozutphen.nl

 foto van Stichting Judo Zutphen.

– 5 februari 2018 –

E. Boogman Totaalinstallateur

Ook Emiel Boogman van E. Boogman Totaalinstallateur is nu sponsor van Stichting Judo Zutphen. E. Boogman Totaalinstallateur is gespecialiseerd in het aanbrengen, installeren en onderhouden van technische installaties. Zowel bij u thuis als in uw bedrijf draagt E, Boogman Totaalinstallateur zorg voor vakkundig geïnstalleerde producten. Het werkterrein omvat ondermeer de volgende onderdelen:

 • Badkamers
 • Keukens
 • Dak- en zinkwerk
 • Loodgieterswerk
 • Elektrawerk
 • Montagewerk


– 29 januari 2018 –

Hartemink Tegelwerken

Stichting Judo Zutphen heeft er weer een hele mooie sponsor bij! Hartemink Tegelwerken is een tegelzetbedrijf dat werkt voor particulieren en bedrijven. Met ruim 20 jaar ervaring staan wij sterk in onze schoenen en denken we mee met de klant om zo te zorgen dat wij de wensen van de klanten tot in detail kunnen realiseren.
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het opstellen van een gepaste offerte.
+31 6 18 36 21 39
info@harteminktegelwerken.nl.


– 29 januari 2018 –

KickFit

We hebben er nu een maand KickFit opzitten en wat een grote opkomst en enthousiaste dames en heren. Ook het lerarenteam Gerard Van ’t Hul, Jimmy Eimers en Tommy Eimers kijken tevreden terug op de afgelopen maand en gaan deze mooie start natuurlijk met heel veel plezier doorzetten. 

Alle informatie wat betreft de trainingstijden en prijzen kunt u hier vinden. 


– 29 januari 2018 –

Brons mixteams -18

De dames Demi, Renee, Naomi en Moos hebben het heel goed gedaan gisteren tijdens de team wedstrijden. Onze dames stonden opgesteld in het team van SJO o.l.v. Sirach Cooiman, oud lid van SJZ en nu succesvol trainer bij SJO. Lees het verslag van SJO hieronder. Gefeliciteerd allemaal en natuurlijk coach Sirach!

Het -18 team wint het brons op de mixteams in Heerenveen.

Vandaag deden er twee combinatie teams Stichting Judosport Oost en de meiden van Judo Zutphen mee in Heerenveen. Er stonden voor beide teams vijf wedstrijden op het programma in het Noorden. Hierdoor konden beide teams veel partijen maken.

Het tweede team kon vandaag als team helaas niet winnen, maar er werd lekker gejudood door de jonkies: Owen Taylor, Renee Eikelboom, Lucas van Velden, Damian Mulder, Moos van Dijk, Hugo Ripping en Selmer van der Heide.

Het eerste team won vandaag het brons door o.a Judo A Zeven, Shoganai en het andere team te verslaan. Er werd nipt verloren van Theo Meijer en om de tweede plek van Nijmegen.

Het team bestond uit de judoka’s: Di-Kun Ma, Demi Putman, Vincent Schreurs, Marick Pereboom, Naomi Hogeman, Ritchell Konter en Jochem van Dijk.

 


– 29 januari 2018 –

G-judo

Ook onze G-Judo toppers hebben 3 weken geleden examen gedaan. En wat waren ze goed, en allemaal ontvingen ze een mooi diploma en band/slip. Ook de groep wordt steeds iets groter, maar er kunnen er altijd nog wel een paar bij. Wil jij ook lekker sporten door een stevig potje te stoeien? Lenig en sterk worden, nieuwe vrienden maken, de houdgreep leren, regelmatig door de lucht vliegen en leren vallen en weer opstaan in een stoer wit judo pak? Kom dan ook een keer naar de Judoschool, Je mag altijd vrijblijvend 2 of 3 keer meedoen. We trainen elke woensdag van 17.30/18.30 uur.
De G staat voor gezellig, maar komt eigenlijk uit de voetbalwereld (G komt na F). De meeste mensen fronsen hun wenkbrauwen wanneer ze horen dat mensen met een verstandelijke en/of motorische handicap judo willen leren. Toch is het perfect mogelijk om deze doelgroep judo te leren. Het G-judo ontwikkelde zich uit het reguliere judo. Het is zodanig aangepast dat de risico’s, die inherent zijn aan iedere vorm van sport, tot een minimum beperkt zijn.
Judo is een Japanse verdedigingssport, waarbij je op een plezierige manier leert stoeien/vechten volgens bepaalde regels. Bij onze judolessen wordt er dus veel aan stoeispelen gedaan, waarbij vooral sfeer en pret, maar ook techniek en discipline belangrijk zijn.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 29 januari 2018 –

Opstaptoernooi Markelo

Op 20 januari was een groot deel van onze jeugdselectie aanwezig bij het opstaptoernooi in Markelo. Ze hebben allemaal erg goed hun best gedaan en veel plezier gemaakt. Sommigen verloren en sommigen wonnen hun partijtjes. Iedereen heeft er in ieder geval weer een mooie ervaring en medaille bij. Wil jij je ook wat vaker een toernooitje doen, kom dan ook eens meetrainen in onze jeugdselectie. De trainingen zijn op de woensdag:
15.30/16.30 voor de -12 jaar
16.30/17.30 voor de -15 jaar

 


– 29 januari 2018 –

Dikkertje Dap Kinderopvang op bezoek

Op 18 januari hebben de kinderen van Kinderopvang Dikkertje Dap in 2x 45 minuten kennis gemaakt met Tuimeljudo. Alle peuters hebben erg goed meegedaan en vonden het prachtig. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 29 januari 2018 –

Examens 

Begin januari hebben alle judoka’s examen gedaan. Iedereen heeft een mooie slip of nieuwe band gekregen. Niet alleen de judoka’s, maar ook de ouders waren erg trots de prestaties. Gefeliciteerd! De foto’s van de examens zijn in het fotoalbum te vinden.


– 10 januari 2018 –

KickFit! 

Morgen (11-1-18) gaan we in de Vechtsportschool beginnen met KickFit. Een kickboks kussen, bokszak, techniek, sparring conditie training. We hebben daar 3 goede, zeer ervaren trainers voor gevonden in de mannen Jimmy Eimers, Gerard Van ’t Hul en Tommy Eimers. De hele maand januari is voor iedereen gratis en het is voor dames en heren van 13 jaar of ouder. Wil jij ook in een ontspannen sfeer, en grote dojo aan je lijf en conditie werken kom dan een keer meedoen. De trainingen zijn op de donderdag van 19.30/20.30 uur en zaterdag van 12.00/13.00 uur.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 10 januari 2018 –

Kleedkamers opgeknapt

Afgelopen kerstvakantie zijn de kleedkamers opgeknapt! De wasbakken, leidingen en tegels zijn vervangen en het ziet er weer prachtig uit. Ook zijn de kleedkamers opnieuw geverfd. Vakwerk van Emiel Boogman van Boogman Totaalinstallateur en Raymond Hartemink van Hartemink Tegelwerken

foto van Mirjam Van 't Hul.  foto van Mirjam Van 't Hul.


– 10 januari 2018 –

Sponsoren

Hierbij willen wij graag alle sponsoren van SJZ bedanken voor hun bijdrage en vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Hopelijk bent u ook dit jaar weer van de partij.

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 10 januari 2018 –

Budo Kai Tora Tora

Vanaf 1 februari 2018 komt Budo Kai Tora Tora bij ons in de vechtsportschool. Ze hebben al proefgedraaid en iedereen was erg tevreden. Welkom in onze school!

foto van Mirjam Van 't Hul.


– 1 januari 2018 –

2018!

Wij wensen u een heel gezond en sportief 2018!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 23 december 2017 –

Kerstvakantie

Van 25 december t/m 7 januari is het kerstvakantie. Tijdens de vakantie vervallen alle lessen. Wel is er een verzamelles in de judoschool in Zutphen op woensdag 3 januari.
 
Woensdag 3 januari:
09.15/10.00 judoka’s 2.5 t/m 5 jaar
10.00/11.00 judoka’s 6 t/m 8 jaar
11.00/12.00 judoka’s 9 en ouder
 
Fijne feestdagen!
 

– 23 december 2017 –

Zwarte band

Op zaterdag 16 december was het niet alleen een succesvolle dag in de judoschool, maar ook op de Dan examens in Markelo. In Markelo slaagden Jip Christenhusz en Luc de Greef heel knap voor de felbegeerde zwarte band. Jip slaagde met een mooie 8 en Luc met een dikke 7. Martine was als valpartner onmisbaar! Gefeliciteerd mannen!


– 23 december 2017 –

Smilez Tuimelfestival & Jansen en Gal Kersttoernooi

Op zaterdag 16 december vonden het Smilez Tuimelfestival & Jansen en Gal Kersttoernooi plaats in de dojo van Stichting Judo Zutphen. Om 10 uur werd gestart met het tuimelfestival o.l.v. Martine en Rutger. De judoka’s hebben weer aan hun ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes laten zien hoe goed ze al kunnen judoën. Uiteraard werden alle judoka’s na een uur beloond met een mooie medaille. Dit jaar kregen alle deelnemers van het tuimelfestival of kersttoernooi ook nog is een hartstikke mooi t-shirt gesponsord door Smilez Mondhygiëne & Kindertandheelkunde. Om 11.30 uur begon vervolgens de eerste groep judoka’s aan het kersttoernooi. Op drie wedstrijdmatten werd er gestreden voor de winst in verschillende poultjes. Aan het einde van het blok kregen de nummers 1, 2 en 3 ook nog een mooie beker en net als de rest een medaille en een t-shirt. Om 14.00 uur startte het tweede blok judoka’s van het kersttoernooi. Ook hier werd hard gevochten, maar vooral ook veel plezier gemaakt. Het was weer een geslaagde dag! Dit hadden we niet kunnen doen zonder al die enthousiaste judoka’s, ouders, vrijwilligers, selectie, het lerarenteam en sponsoren. Bedankt allemaal! De foto’s zijn hier te vinden in het fotoalbum.

 


– 14 december 2017 –

Leontiens Reisadvies aan Huis

Top dat ook aankomend jaar Leontiens Reisadvies aan Huis weer sponsor van SJZ wilt zijn. Bent u op zoek naar een heerlijke zonvakantie, actieve wintersport of juist een verre reis op maat? Ontdek ook het gemak van een reisbureau aan Huis! Leontiens Reisadvies aan Huis in Zutphen is deskundig – gemakkelijk – snel – altijd de scherpste prijs.
Leontien van Ewijk -Roolvink 
Tel: 06-14635436 
Mail: leontien@reisadviesaanhuis.nl


– 14 december 2017 –

Examens en kerstvakantie

In de week van 8 t/m 13 januari 2018 zijn er weer de judo examens. De briefjes zijn al uitgedeeld in alle lessen en zijn ook hier te downloaden. Alle judoka’s kunnen/mogen deelnemen aan het examen en natuurlijk mogen je ouders komen kijken. Wil je meedoen, lever dan het strookje voor de kerstvakantie bij je leraar of aan de balie van de judoschool in.

Van 25 december t/m 7 januari is het kerstvakantie. Tijdens de kerstvakantie vervallen alle lessen. Wel zijn er in de judoschool in Zutphen verzamellessen. Kijk even op onderstaand schema en kom gezellig meedoen in de vakantie. De lessen starten op 8 januari weer volgens het normale lesrooster.

Woensdag 3 januari:
09.15/10.15 uur judoka’s 2.5 t/m 5 jaar
10.15/11.15 uur judoka’s 6 t/m 8 jaar
11.15/12.15 uur judoka’s 9 jaar en ouder


– 1 december 2017 –

Nieuwe raamsponsor

Het wordt steeds mooier en voller op onze tussenwand in de kantine. Ook onze sponsor Smilez mondhygiëne & tandheelkunde staat er nu mooi op. Wilt u ook sponsor worden van Judo Zutphen, stuur dan even een mailtje naar info@judozutphen.nl

 


– 1 december 2017 –

Sinterklaasfeest

Het tweede sinterklaasfeest bij Stichting Judo Zutphen was een groot succes! Met zo’n 100 deelnemers was het een geslaagd feestje. Er kwamen zelfs drie pieten langs om even mee te doen met de judoka’s! De pieten hadden voor iedereen ook nog een cadeautje en wat lekkers meegenomen. Alle foto’s zijn hier te vinden.  – 20 oktober 2018 –