Links


Judo Bond Nederland

De Judo Bond Nederland (JBN) heeft passie voor, aikido, jiujitsu en judo en gelooft in de verbindende kracht van deze disciplines, die mens en samenleving versterken. Met haar bijna 700 aangesloten clubs en bijna 43.000 leden, is de JBN één van de grotere sportbonden in Nederland.

In Nederland inspireren we een groeiend aantal leden en vrijwilligers. We verbinden ze met elkaar, de club en de samenleving. We bieden meerwaarde en spelen in op de behoefte van onze achterban. Als organisatie staan we voor kwaliteit. We supporten de community om veilig en respectvol op en naast de mat te staan, zodat de sport met plezier en succes wordt beleefd.

Daarnaast stimuleren we het ontwikkelen van budotalent binnen de clubs door middel van een integrale aanpak. We bundelen en benutten krachten en blijven continue innoveren. We bieden de beste judoka’s van ons land een internationaal winnend programma, zodat Nederland structureel één van de beste 8 judolanden van de wereld is en blijft.
http://jbn.nl

European Judo Union

The EJU is comprised of 50 national Judo federations/associations, and is itself recognised by the IJF as one of five continental unions. The organisation of the administration of Judo is based on a pyramid system of regulations, with the IJF the world governing body, the EJU the European governing body and national Judo associations the governing bodies at domestic level.
http://www.eju.net

Uitslagen internationale wedstrijden

http://ippon.org

Ippon TV voor alle internationale wedstrijden

Hier kun je live internationale toernooien volgen.

http://ippon.tv