NIEUWS

– 2 oktober 2019 –

Nieuwe vloer fitness

Op 1 oktober is er een heel mooie pvc vloer in de fitness gelegd. Wat een vakmensen!
www.rbzvloeren.nl
Tel:0616612544

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen


– 2 oktober 2019 –

Wederom een superlot verkocht

Nog een Superlot voor de Grote Club Actie is verkocht. Diederick van Amerongen heeft het zo ontzettend naar zijn zin in de judoles bij juf Martine Demkes, dat hij aan zijn ouders voor Judo Zutphen een superlot verkocht heeft. Wat een topper, bedankt Diederick en ouders!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen


– 2 oktober 2019 –

Superlot nummer 12

En daar gaat weer een mooi GCA Superlot naar Borduurshop Inkie! Heel erg bedankt Inge Schoonderbeek. Bij Borduurshop Inkie kunt u terecht met al uw wensen op het gebied van kleding. Of het nou gaat om compleet pakket aan werkkleding, vrijetijds kleding, kleding voor evenementen of om een complete trouwjurk bent u bij Borduurshop Inkie aan het juiste adres. Uw kleding kan voorzien worden van namen en of logo’s welke geborduurd of gedrukt worden. Onder het genot van koffie of thee kunnen alle mogelijkheden besproken worden.

www.borduurshopinkie.nl
info@borduurshopinkie.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


– 24 september 2019 –

Judo-zwem-spel-sportdag

Op 3 november houden we weer onze Judo Zwem Spel Sportdag voor alle judoka’s van 5 jaar en ouder. Sport en spel in het bos, judo in onze dojo en zwemmen in de IJsselslag. De formulieren worden deze week in de lessen uitgedeeld!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, zwemmen


– 24 september 2019 –

11e superlot

Toen onze topper Aidan met een Grote Club Actie boekje thuis kwam zei zijn vader: als het je lukt om alle loten te verkopen, koopt papa een superlot! Nou dat moet je natuurlijk nooit tegen een kampioen judo zeggen. Bedankt Aidan en heel erg bedankt Remco!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen en tekst


– 24 september 2019 –

Toernooi Stockholm

Op vrijdag 20 september vertrokken deze 3 toppers ( Bryan, Naomi en Mink) met coach Martine naar Stockholm om daar zaterdag 21 september deel te nemen aan een groot internationaal toernooi. Op zondag volgt er dan nog een training en vliegen ze eind van de middag weer terug naar Nederland. Het toernooi begon helaas niet zo heel geweldig in Stockholm, want Naomi had flinke pech in de eerste partij, arm uit de kom en het ziekenhuis maar even van binnen bekeken. De schade valt mee, maar wel super balen natuurlijk. Mink en Bryan hebben super geknokt, wat gewonnen en verloren maar niet goed genoeg voor het podium! 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen


– 24 september 2019 –

10e superlot voor Glas en Schilderbedrijf Terlak

Daar gaat alweer een Superlot voor de grote Clubactie. Bedankt Stephan Terink.
Glas en Schilderbedrijf Terlak leveren al jaren schilders met een glimlach. Met de juiste verf, opgebracht door een goede schilder op een perfect voorbewerkte ondergrond, zetten zij uw huis weer strak in de lak. Dit doen ze al jarenlang voor particulieren en bedrijven in Zutphen en omgeving. Ook voor het betere glaswerk en alle soorten spuitklussen bent u bij Terlak op het juiste adres.
Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave. Ze leveren strak werk, waar u jarenlang plezier van hebt, tegen eerlijke prijzen.
Brinkhorst 4
7207 BG Zutphen
0575 515831
info@terlak.nl

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

– 24 september 2019 –

Seniorenjudo

Wist u dat we elke maandag en vrijdag avond van 20.00 t/m 21.00 uur ook 2 mooie groepen senioren judo hebben. Oud judoka’s, nieuwe en natuurlijk dames en heren in alle leeftijden, die in een ontspannen sfeer techniek trainen en natuurlijk ook een randori maken op je eigen niveau. Doe ook een keer mee, judo is namelijk voor iedereen en alle leeftijden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en korte broek


– 24 september 2019 –

Van Gelder Papiergroep Zutphen BV koopt 9e superlot

Wat gaat het goed! Alweer een Superlot verkocht! Deze gaat naar Van Gelder Papier Groep Zutphen BV, bedankt Gerard Van ’t Hul.
Onze kernactiviteit bij Van Gelder is het inzamelen, sorteren en persen en verhandelen van oud papier en folie. Van Gelder Papier Groep Zutphen BV voert zijn activiteiten uit op een 25.000 m2 groot terrein met een loodsoppervlakte van 8.000m2Â, hierin verwerken wij 120.000 ton oud papier per jaar. Wij verwerken o.a. het oud papier van een groot aantal omliggende gemeenten en leveren dit weer aan papierfabrieken in de nabijheid van Zutphen.
Voor het inzamelen van oud papier en foliestromen bij verenigingen, bedrijven en scholen bieden wij u in goed overleg een passende oplossing. Wij beschikken over een groot assortiment inzamelcontainers, dicht en open, en zelfpersende containers. Voor drukkerijen bieden wij de mogelijkheid te werken met kleinere afvalbakken tot volledige afzuigsystemen met persunit.
Wij van Van Gelder Papier Groep Zutphen BV streven er naar een zo goed mogelijk contact met onze klanten te onderhouden. Een fors uitgebreide klantenkring bevestigt onze juiste mannier van dienst verlenen met daarbij een passende vergoeding voor uw oud papier.
Voor directe informatie over voorwaarden en vergoedingen staan wij u graag te woord.
Voor direct contact: 057 55 18 005

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten


– 24 september 2019 –

8e superlot voor E. Boogman Totaalinstallateur

En daar gaat al ons 8e Superlot voor de GCA. Bedankt Emiel Boogman. E. Boogman Totaalinstallateur is gespecialiseerd in het aanbrengen, installeren en onderhouden van technische installaties. Zowel bij u thuis als in uw bedrijf draagt E, Boogman Totaalinstallateur zorg voor vakkundig geïnstalleerde producten. Het werkterrein omvat ondermeer de volgende onderdelen:
Badkamers
Keukens
Dak- en zinkwerk
Loodgieterswerk
Elektrawerk
Montagewerk
Kijk voor een impressie op onze site www.boogman.nl
E. Boogman Totaalinstallateur is erkend Nefit-dealer en werkt uitsluitend met deze producten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht


– 24 september 2019 –

IJsselgames

De tweede editie van de IJsselgames werd gehouden op 19 september. Tijdens de workshops maakten diverse deelnemers o.l.v. Teun te Veluwe kennis met judo. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht


– 24 september 2019 –

Graansilo Wehl koopt 7e superlot

Superblij! Alweer een Superlot van de Grote Clubactie verkocht. Heel erg bedankt Ingeborg van Graansilo Wehl.
De Graansilo van Wehl torent al decennialang hoog uit boven het land rond Wehl. Een magisch baken, nu omgetoverd tot een plek voor nieuwe inspiratie.

WIE ZIT ER ACHTER GRAANSILO WEHL?
De directeur van Graansilo Wehl is drs. Ingeborg Van der Oord Ingeborg is registerpsycholoog arbeid & organisatie bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Zij is gecertificeerd als provocatief coach door het Instituut voor Eclectische Psychologie (IEP). Daarnaast heeft ze de post-hbo-opleiding Organisatiecoaching afgerond.
Contact, humor, uitdaging
Ingeborg van der Oord werkt ruim 15 jaar als sociaal psycholoog en teamcoach in de profit- en non-profitsector. Zij begeleidt dagelijks teams en groepen bij hun ontwikkeling op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak. Kern van haar aanpak is de toegepaste sociale psychologie. Dit doet zij via interactieve (provocatieve) interventies die de verbinding versterken tussen organisatie, professionals en hun eigen vakmanschap. De sleutelbegrippen hierbij zijn contact, humor en uitdaging. Dé prikkels waardoor mensen het beste uit zichzelf halen..

Wat kunt u er doen?

•Anders Vergaderen. Sluipt de vergadermoeheid erin? Blijven écht belangrijke onderwerpen liggen? Ervaar de magie van Anders Vergaderen in Graansilo Wehl.
•Maatwerk voor Teams. In Graansilo Wehl kunt u onder professionele begeleiding met uw teamvraag aan de slag. Inspiratie gegarandeerd.
Uw team wil – of moet – anders gaan werken. Zelforganiserend? Vraaggerichter? Of u wilt met elkaar nieuwe kennis delen? In Graansilo Wehl kunt u onder professionele begeleiding met uw teamvraag aan de slag. Inspiratie gegarandeerd.
Voor meer info www.graansilowehl.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, tekst


– 24 september 2019 –

Superlot nummer 6: Wurstmeister

Ook de Wurstmeister heeft een superlot gekocht voor de Grote Clubactie. Heel erg bedankt Mathijs Oppewal.
Met een Klassieke Brandweerauto die is omgebouwd als Foodtruck of met een Klassieke Brandweerveldkeuken als Foodcar verkoopt de Wurstmeister o.a. de echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauer. Onze Wursten zijn geheel glutenvrij en kunnen worden vergezeld met een glutenvrij broodje. Ook hebben we keuze uit Vegetarische/Veganistische en/of Halal (kalkoen) Wursten. Aanvullend bieden we daarnaast echte Duitse Pommes (patat), Kartoffelsalade en Pretzels.

Zowel de Brandweerfoodtruck als de Brandweerveldkeuken zijn een attractie op zich. Deze twee unieke keukens kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingezet en zijn afgestemd op uw behoeftes. De Foodtruck en de Foodcar zijn multifunctioneel inzetbaar voor:

– Duitse Wurst
– BBQ
– Poffertjes

Voor Braderieën, festivals, verjaardagen, bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, buurtfeesten, jubileums, evenementen en party’s kun je ons boeken.
Neem gerust contact met ons op via www.wurstmeister.nl of info@wurstmeister.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, buiten


– 24 september 2019 –

Vijfde superlot is voor AH De Brink

Ook onze hoofdsponsor AH De Brink heeft een superlot voor de Grote Clubactie bij ons gekocht. Bedankt Bernard Oosterink.
Er zijn nog superloten, dus doe ook mee en steun onze mooie club.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen


– 24 september 2019 –

Uffie’s koopt 4e superlot

En daar gaat nog een superlot voor de Grote Clubactie. Het gezelligste eetcafé van Zutphen Uffie’s van Sabrine Wezendonk. Heel erg bedankt! Aan de zonzijde van de Houtmarkt, in het centrum van het mooie historische Hanzestadje Zutphen, vind je gastropub Uffie’s. Eenmaal binnen waan je je in een gezellige Engelse atmosfeer. Je kunt zowel voor een heerlijke kop koffie als een high tea bij ons terecht, maar ook een lekkere pint of Guinness of een mooi glas wijn behoren tot de vele mogelijkheden. Laat je vooral verrassen door het originele Engelse pub food! Ook is er een mooie ruimte beneden voor grote groepen😄 www.uffies.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten


– 24 september 2019 –

Superlot nummer 3: Fysiotherapie Hanhart

Alweer een mooi superlot voor de GCA verkocht. Bedankt Maartje Hanhart! Bij Fysiotherapie Hanhart kan iedereen terecht voor behandeling van blessures, pijnklachten en trainingsdoelen. U kunt zonder verwijsbrief bij ons onder behandeling komen. U hoeft dus niet eerst naar de huisarts of specialist om bij ons onder behandeling te komen. Ook mag u gewoon voor één keer komen voor vragen, advies of meekijken bij uw training (mocht u daar twijfels over hebben). Wij maken gebruik van professionele apparatuur en trainingszalen bij revalidatie of behandeling, naast onze mooi en rustig ingerichte behandelkamers. Wilt u een afspraak maken? Bel, mail of app gerust!
info@fysiotherapiehanhart.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: 8 mensen, lachende mensen, binnen


– 24 september 2019 –

Tweede superlot is voor Smilez mondhygiëne en kindertandheelkunde

Ook het 2e superlot is een feit! Smilez mondhygiene & kindertandheelkunde heeft ook dit jaar weer een superlot voor de GCA bij Judo Zutphen gekocht. Heel erg bedankt Marigeth Eimers Deira. Smilez is een frisse en moderne mondhygiëne praktijk voor jong en oud. Naast de mondhygiëne behandelingen voor volwassenen, is Marigeth Eimers-Deira (HBO-paramedicus) gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Neem eens een kijkje op www.smilezzutphen.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen


– 24 september 2019 –

Hairstudio Pinella koopt eerste superlot!

Wederom is Hairstudio Pinella de eerste die Judo Zutphen steunt met het kopen van een SUPERLOT voor de Grote Clubactie. Geweldig, bedankt Hairstudio Pinella! Hairstudio Pinella is gevestigd in Zutphen (leesten oost). De eigentijdse inrichting laat zien dat het een mooie salon is. Ben je op zoek naar iemand die meedenkt, opties geeft en adviseert dan moet je bij Hairstudio Pinella zijn. Zij gaan voor kwaliteit en houdbaarheid en hebben oog voor de persoonlijkheid van de klant. Wees welkom en kom eens kijkje nemen. Of kijk voor meer info op: www.hairstudiopinella.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


– 9 september 2019 –

Grote Clubactie

Natuurlijk doen wij ook weer mee met de Grote Clubactie! Vanaf morgen worden de boekjes en de formulieren in de lessen uitgedeeld. De officiele start van de Grote Clubactie is op 14 september. Voor alle topverkopers hebben we natuurlijk weer mooie prijzen, zoals: judopakken, tassen, shirts of kom met je hele klas een uurtje judoën. Wij hopen dat alle judoka’s weer meedoen natuurlijk! Succes allemaal!

Ook dit jaar zijn er weer superloten te koop. Dus heeft u hier wel oren naar, en wil u ook op onze facebook en SJZ site, dan bent u bij Judo Zutphen aan het juiste adres. Dus koop ook een Superlot en steun onze mooie club. Het superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is dé manier om de inkomsten voor je vereniging te vergroten. Het heeft namelijk een verkoopwaarde van €150,- (50 x €3 per lot), waarvan 80% naar de club gaat. De koper ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij jullie vereniging.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


– 9 september 2019 –

We zijn weer begonnen!

Net als afgelopen week, nu ook weer een hele volle mat met tuimelaars. Geweldig dat iedereen er weer zin in heeft, en zo enthousiast is! Ook heel veel nieuwe kinderen die onze mooie sport judo aan het ontdekken zijn. Kom gerust ook een keer meedoen. We zijn van alle markten thuis:

 • Tuimeljudo (vanaf 2.5 jaar)
 • Jeugdjudo
 • Junioren en senioren judo
 • G-judo
 • Wedstrijd judo
 • School judo
 • Judo clinics

Voor meer informatie klik je hier. Voor contact klik je hier

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, basketbalveld en binnen


– 18 juli 2019 –

Zomervakantie judo

Van 22 juli t/m 1 september is de zomervakantie. Tijdens de zomervakantie vervallen alle judolessen. Wel zijn er in de judoschool in Zutphen verzamellessen. Kijk even op onderstaand schema en kom gezellig meedoen in de vakantie. De lessen starten op 2 september 2019 weer volgens het normale lesrooster.

Verzamellessen: woensdag  21 en 28 augustus 2019

09.15/10.00 uur judoka’s 2.5 t/m 5 jaar

10.00/11.00 uur judoka’s 6 t/m 8 jaar

11.00/12.00 uur judoka’s 9 jaar en ouder

Afbeeldingsresultaat voor jud vriendjes


– 18 juli 2019 –

Zomervakantie KickFit

In de periode van 22 juli t/m 1 september hanteren we voor de KickFit lessen een vakantierooster. In het schema hieronder staat op welke data en tijden er les wordt gegeven:

25 juli 19.30 – 20.30 uur

1 & 22 & 29 augustus 19.30 – 20.30 uur

Vanaf 2 september is het normale rooster weer van toepassing. Klik hier om naar het rooster toe te gaan. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, basketbalveld, schoenen en binnen


– 18 juli 2019 –

Contributieverhoging

Met ingang van 1 augustus 2019 gaat onze contributie met 1 euro omhoog, dit als gevolg van de verhoging van de BTW met 3% en inflatie 2%. We hopen dat dit voor niemand problemen oplevert.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


– 18 juli 2019 –

Examens

Van maandag 1 juli t/m zaterdag 6 juli was het tijd voor de halfjaarlijkse examens. Alle jeugdgroepen, de G-groep en seniorengroep hebben examen gedaan en zijn weer een band of slip omhoog gegaan. Top gedaan allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 13 mensen, lachende mensen, binnen


– 18 juli 2019 –

Buddy Obstacle Run

Op 28 juni heeft een deel van de avondselectie en seniorengroep geholpen bij de Buddy Obstacle Run in Warnsveld. Tijdens de run hebben ze gehandicapte kinderen ondersteund en geholpen over het parcours. Niet alleen de kinderen hebben genoten van dit spektakel, maar wij zelf natuurlijk ook! En zo zie je maar: Sport en spelen is voor iedereen en moet ook voor iedereen mogelijk zijn!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, boom, schoenen, buiten en natuur 


– 18 juli 2019 –

Tuimelfestival en AH De Brink Clubkampioenschappen

Op 16 juni was het weer tijd voor het Tuimelfestival en de Clubkampioenschappen. In de ochtend lieten de tuimelaars aan alle ouders en opa’s en oma’s zien wat ze allemaal wel niet geleerd hadden de afgelopen tijd. In de middag waren de judoka’s vanaf 4 jaar aan de beurt om diverse wedstrijdjes te judoën. Iedereen heeft hartstikke zijn best gedaan en goed gejudood! De foto’s van het tuimelfestival en de clubkampioenschappen zijn snel te vinden in het fotoalbum. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en kind Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen, kind en schoenen


– 18 juli 2019 –

Bryan 2e op NK Teams -15

Op 15 juni stond onze Bryan in een combinatie team van verschillende clubs uit Oost Ned op het NK voor teams -15 jaar. Onder leiding van coach Sirach Cooiman werd het team heel knap tweede van Nederland. Gefeliciteerd!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen


– 18 juli 2019 –

Avondvierdaagse

Van 3 tot 7 juni hebben we weer de avondvierdaagse gelopen. Ook dit jaar was het een groot feest. Er is weer super gelopen door twee groepen 5 kilometer en één groep 7.5 kilometer! Uiteraard liepen we de laatste avond weer als één grote groep door de stad. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte en buiten


– 25 april 2019 –

KickFit lessen

De KickFit training gaat vanavond (25 april) om 19.30 uur gewoon door! Wel zijn er door de vakantie wat wijzigingen, zie onderstaande schema. Wil je een keer KickFit proberen? Dan ben je altijd van harte welkom.

Donderdag 25 april: les van 19.30/20.30 uur
Zaterdag 27 april: gesloten Koningsdag
Donderdag 2 mei: les van 19.30/20.30 uur
Zaterdag 4 mei: gesloten meivakantie

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 18 april 2019 –

Meivakantie

Vrijdag 19 april (Goede vrijdag) en zaterdag 20 april gaan alle lessen GEWOON DOOR. De Meivakantie is van maandag 22 april t/m zondag 5 mei. Tijdens de vakantie vervallen de lessen, maar zijn er wel op 3 dagen verzamellessen. Download hier alle informatie.


 

– 18 april 2019 –

Avondvierdaagse vertrekplaats gewijzigd

De avondvierdaagse is van 3 t/m 6 juni. Tijdens de avondvierdaagse vervallen de lessen. Let op! We verzamelen niet op het veld, maar op de parkeerplaats van onze buren bij de korfbal. We verzamelen hier in judopak op 3 juni om 17.40 uur. (Adres korfbal: Laan naar Eme 103.)

Je kunt nog opgeven voor de avondvierdaagse t/m 4 mei. Download hier alle informatie.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen, kind, boom, bruiloft en buiten


– 18 april 2019 –

Tuimelfestival en AH De Brink Clubkampioenschappen

Op zondag 16 juni houden we de AH De Brink Clubkampioenschappen en het Tuimelfestival in de judoschool aan de Laan naar Eme 99 te Zutphen. De judoka’s van 2.5 t/m 4 jaar kunnen zich opgeven voor het Tuimelfestival. We gaan in 1.5 uur alle vormen van het tuimelen zo
goed mogelijk aan de leraren en ouders laten zien. Aan het einde van het festival is er voor alle tuimelaars een mooie prijs natuurlijk. (Als een tuimelaar van 4 jaar liever aan de clubkampioenschappen meedoet, dan mag/kan dat.)

Na het Tuimelfestival gaan we verder met de Clubkampioenschappen. Alle judoka’s vanaf 4 jaar kunnen zich hiervoor opgeven. We delen de poules zo eerlijk mogelijk op band, leeftijd en gewicht in. Ook voor alle nieuwe judoka’s is dit een leuke manier om kennis te maken met judowedstrijdjes. De wedstrijdjudoka’s worden apart ingedeeld. Natuurlijk mogen al je fans komen kijken en foto’s maken. De sponsors van Stichting Judo Zutphen zorgen er voor dat alle deelnemers mooie en leuke (judo)prijzen winnen. Winnen is natuurlijk altijd leuk, maar meedoen en veel plezier hebben is net zo belangrijk!

De tuimelaars starten om 10.00 uur en de judoka’s van de Clubkampioenschappen krijgen een week van tevoren hun aanvangstijd. Een wedstrijdblok duurt ongeveer 2 uurtjes.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, kind


– 18 april 2019 –

Soeverein Cup Lommel

Op 14 april hebben Bryan, Naomi, Mink en Teun meegedaan aan de internationale Soeverein Judocup in Lommel. Bryan won een knappe 3e plek.De andere wonnen een partij en verloren er 1 en kregen geen herkansing. Op naar het volgende toernooi. Gefeliciteerd Bryan!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, staande mensen en binnen


– 18 april 2019 –

Opstaptoernooi Markelo 

Prijzenfestijn in Markelo op 13 april op het opstaptoernooi voor de jeugdselectie van Judo Zutphen. Wat een plezier en wat een mooie partijtjes en heel veel medailles mee terug naar Zutphen. Gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 18 april 2019 –

Nieuwe sponsor: Aratta

ARATTA powered by Aratta B.V. is een nederlands bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige meubels fabriceert in de EU. Aratta heeft in zijn beheer een groot aantal bekwame ontwerpers uit Duitsland. Wij bieden onze klanten de producten die van de beste materialen zijn ontworpen en vervaardigd. Kortom alles in overeenstemming met de EU-normen. We werken samen met de beste fabrikanten, die meer dan twintig jaar ervaring hebben. Daarom staan wij garant dat ons design en onze kwaliteitseisen voldoen aan verwachtingen van onze klanten. Het gehele ontwikkelingsproces wordt op elke etappe door onze medewerkers gevolgd en gecontroleerd.(van het maken tot het opleveren) Onze producten zijn verkrijgbaar bij meubelzaken in geheel Europa, in landen zoals: Zwitserland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Nederland, Spanje, UK. Voor meer info www.arattahome.com


– 18 april 2019 –

Brons Bryan van Zijtveld NK -15

Wat een topper onze Bryan van Zijtveld(13). Hij wint heel knap de bronzen plak op het NK judo -15 jaar in de -66 kg klasse op zaterdag 6 april. De eerste 2 partijen worden met ippon gewonnen, in de halve finale was hij het even kwijt en verliest maar maakt dat in de partij om brons meteen weer goed en wint weer. Gefeliciteerd Bryan met dit geweldige resultaat.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 24 maart 2019 –

Avondvierdaagse

Van maandag 3 t/m donderdag 6 juni lopen we met de judoka’s weer de avondvierdaagse. Alle judoka’s vanaf 4 jaar kunnen hier aan meedoen. Je kunt kiezen uit 5, 7.5 of 10 km. We lopen alle avonden in judopak (en zingen ook alle avonden). De kosten voor de vierdaagse zijn 4.00 euro. Onderweg wordt er voor drinken gezorgd dus wilt u de kinderen a.u.b niet teveel snoep en geen blikjes drinken meegeven. De medailles worden in de lessen uitgedeeld of kunnen vanaf vrijdag 7 juni in de judoschool afgehaald worden. We verzamelen de eerste avond om 17.40 uur bij de korfbal aan de Laan naar Eme 103. Wil je meelopen lever dan het strookje onderaan deze download in voor 5 mei in een gesloten envelop bij je leraar of aan de balie van de sportschool in. Heb je een vriendje die ook graag wil meelopen met ons, dan mag dat ook. Dan moet hij/zij wel een pak aan (wij hebben leenpakken). Tijdens de vierdaagse VERVALLEN DE JUDOLESSEN.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen en buiten


– 24 maart 2019 –

Lente Toernooi Beilen

Wat een kampioenen weer op 23 maart op het Lente Toernooi in Beilen. Het zijn niet alleen weer heel veel goud, zilver en bronzen plakken, maar ook nog eens een geweldige groep judoka’s, die hard trainen en heel veel plezier samen hebben! Goed gedaan coaches en judoka’s, gefeliciteerd.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 24 maart 2019 –

Opstaptoernooi & district -15 Markelo

Al dat extra trainen in de jeugdselectie helpt toch echt. Wat hebben ze op 16 maart in de ochtend geweldig geknokt. Er werd heel wat goud, zilver en brons mee terug naar Zutphen genomen. Super goed gedaan toppers. In middag was het tijd voor de toppers van de -15 jaar. Bryan van Zijtveld wordt kampioen, de dames Iris Boxhoorn en Esra Koycu winnen heel knap het zilver. Hiermee zijn ze alle 3 geplaatst voor het NK judo -15 jaar in Leek. De andere hebben ook goed geknokt, maar kwamen niet op het podium. Gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 8 mensen, lachende mensen, basketbalveld Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen


– 24 maart 2019 –

Stam Advocaat

Ook dit seizoen is Hugo Stam van STAM ADVOCAAT weer sponsor van Judo Zutphen. Heel erg bedankt! Mr. Stam studeerde Nederlands Recht in Rotterdam en werd in 1980 te Rotterdam beëdigd en in 1993 te Zutphen. Zijn werkterrein beslaat Letselschade, Huurrecht en Strafrecht. Heeft u vragen of hulp nodig, neem dan contact op met de heer Stam:
www.stamadvocaat.nl
Het Emerhuys
Piet Heinstraat 3
7204 JN Zutphen
0575-760 960
stam@stamadvocaat.nl

Stam advocaat zutphen


– 24 maart 2019 –

Baard van Warnsveld

Ook dit seizoen is Renee Willemsen de Barber van de Baard van Warnsveld weer sponsor van Judo Zutphen. Super bedankt! Voor een echte old school barber ervaring stap je in de tijdscapsule die De Baard van Warnsveld heet. Zo ging het vroeger: Aandacht, service en perfectie. Voor alle info: www.debaardvanwarnsveld.nl


– 24 maart 2019 –

Coenenspark

Ook dit seizoen is Coenenspark weer sponsor van Judo Zutphen👍
Coenenspark Keukens en Badkamers ontzorgt! Een nieuwe keuken of badkamer vergt meestal een ingrijpende verbouwing. Laat het daarom over aan de specialist:
Coenenspark heeft een ruim en breed assortiment, levert volgens afspraak, monteert zorgvuldig en zorgt dat het werk tot de kleinste details perfect is afgewerkt.
Coenenspark bestaat al ruim veertig jaar. Het is nog altijd een familiebedrijf en dat merk je direct aan het persoonlijke contact met de klant, en de manier waarop er met de klant wordt meegedacht.
U bent van harte welkom in onze showroom aan de Gerritsenweg 2c in Zutphen. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een vers kopje koffie. www.coenenspark.nl


– 12 maart 2019 –

NK -18 jaar

Helaas geen podium plaatsen op zaterdag 9 maart op het NK -18 jaar, maar wel hele mooie knokpartijen. Naomi won nog heel knap 3 partijen in de -63 kg en Mink en Armel wonnen ook een partij. Wel mooi dat ze er stonden en nu weer hard trainen voor het volgende toernooi.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen


– 12 maart 2019 –

Jantje Beton

Ook dit jaar hebben we weer voor Jantje Beton gecollecteerd. Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij onze speciale aandacht. Wij willen bereiken dat álle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


– 12 maart 2019 –

Praktijkonderwijs Zutphen

Wat een toppers van het Praktijkonderwijs Zutphen. Ze kregen 10 weken lang judoles van meester Rutger en op 6 maart hadden ze onder grote belangstelling van hun ouders en ook nog onze juf Martine erbij, gele band examens. Wat een verschil met hoe ze voor het eerst binnen kwamen, en wat ze nu allemaal kunnen en met veel plezier konden laten zien op de mat. Allemaal geslaagd, super knap en gefeliciteerd!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 9 mensen, lachende mensen, staande mensen, basketbalveld en binnen


– 12 maart 2019 –

Groep 1 en 2 de Achtsprong op bezoek

Op 5 maart hadden we groep 1 en 2 van de Achtsprong op visite in de judoschool. Onder leiding van juf Martine hebben ze kennis gemaakt met onze mooie sport (Tuimel) judo. Wat was het een geweldige groep, en wat een plezier! Goed gedaan allemaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, schoenen en binnen


– 12 maart 2019 –

Sponsorloop en zwemspektakel voor het goede doel

Wat een toppers allemaal op 3 maart en wat een geweldig bedrag is er op gehaald:  2800 euro voor de goede doelen. Bedankt ETP, de IJsselslag en AH De Brink voor de mooie samenwerking. Bedankt alle deelnemers en het Team van Judo Zutphen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 11 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, zwemmen


– 22 februari 2019 –

Voorjaarsvakantie

Morgen (zaterdag 23 februari) gaan de judolessen gewoon door. Vanaf maandag 25 februari t/m zondag 3 maart is er de voorjaarsvakantie en vervallen alle judolessen. Zondag 3 maart is er natuurlijk wel de sponsorloop en het zwemspektakel. Wij wensen iedereen vast een fijne vakantie.

Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem, plant, tekst, natuur en buiten


– 5 februari 2019 –

Sponsorloop en zwemspektakel voor het goede doel

Op zondag 3 maart 2019 houden we bij Stichting Judo Zutphen, in samenwerking met de IJsselslag, van 10.30 uur tot 14.00 uur een sponsorloop en zwemspektakel voor 2 goede doelen. De goede doelen zijn: Stichting Spoenk & Weeshuis Lion King in Singaraja (Bali). Op de volgende pagina staat meer informatie over deze goede doelen.
We gaan met z’n allen een sponsorloop houden die voor iedereen te doen is, op je eigen niveau. Na het loopgedeelte gaan we met alle deelnemers een feestje bouwen in het zwembad.
Iedereen die mee wil doen betaalt €5,00 inschrijfgeld. Daarnaast zoekt iedereen minimaal 3 sponsoren van €5,00. Je vertelt dat je een sponsorloop gaat doen en laat je daarvoor voor een vast bedrag sponsoren. Tijdens de loop tellen we jouw rondjes en Stichting Judo Zutphen en AH De Brink sponsoren daar voor elk rondje nog een extra bedrag bij. Uiteraard hopen we natuurlijk dat je veel meer dan 3 sponsoren vindt!
Ook je broertje/zusje, beste vriendje of zelfs je vader/moeder of iedereen die hier wel zin in heeft mogen meedoen. Hiervoor gelden dan wel dezelfde regels. De formulieren zijn hier te downloaden!
Meedoen? Geef je vóór 24 februari op door de inschrijfstrook onderaan het formulier + het inschrijfgeld (€5,00) in een envelop af te geven bij je judoleraar of aan de bar van de judoschool in Zutphen. Meedoen kan vanaf 4 jaar. Het sponsorformulier en opgehaalde geld doe je in een envelop en neem je op de dag zelf mee!
Meenemen:
• Sportkleding en loopschoenen
• Zwemspullen
• Je eigen broodje (wij zorgen voor lekkers en drinken)
Stichting Judo Zutphen
Locatie: Laan naar Eme 99

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, tekst Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst


– 5 februari 2019 –

Nieuwe sponsor: Dikkertje Dap Kinderopvang

Ook Kinderopvang Dikkertje Dap is nu op 2 plaatsen sponsor geworden van Judo Zutphen. Ze komen op ons balkon en in onze gezellige kantine met hun logo. Aangezien het Tuimel Judo erg goed bezocht wordt, zullen de kinderen van Dikkertje Dap ook tijdens de gymlessen af en toe komen Tuimelen. Bedankt Dikkertje Dap!
Dikkertje Dap biedt op deskundige, respectvolle en verantwoordelijke wijze kinderopvang op maat aan kinderen en ouders. De geboden dienst draagt bij aan de optimale ontwikkeling van kinderen en ondersteunt de ouders / verzorgers om zorg en maatschappelijke activiteiten te combineren. Dit alles binnen financiële en wettelijke kaders. Dikkertje Dap stelt zich bij de dienstverlening op als maatschappelijke ondernemer. Voor alle info kijkt u op: www.kinderopvangdikkertjedap.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Dikkertje Dap Kinderopvang'


– 5 februari 2019 –

Toernooi Slagharen

Op zaterdag 2 februari is er goed geknokt op het grote toernooi van Slagharen. Er is weer super goed en hard gevochten en ook gingener 13 mooie bekers mee terug naar Zutphen! Ook die paar die net niet op het podium kwamen hebben het super goed gedaan, en de volgende keer beter. Gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, zittende mensen en kind Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, zittende mensen en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en kind


– 5 februari 2019 –

Mink Willemsen Sportman van het jaar 2018!

Op vrijdag 1 februari is Mink Willemsen Sportman van het jaar 2018 in de gemeente Zutphen geworden! 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 27 januari 2019 –

Sportgala

Vrijdag 1 februari is het zover. Dan gaan we horen of het Mink is gelukt om sportman van het jaar te worden. Om 19.00 uur gaan de deuren van de burgerzaal open voor het Sportgala. Een avond met demonstraties, speeches van topsporters en een avond waarin de winnaars van de sportverkiezing 2018 bekend worden gemaakt.

Geen fotobeschrijving beschikbaar. Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en binnen


– 26 januari 2019 –

Sponsoren

Ook dit nieuwe jaar zijn Bart de Vries de Tuinman en de Wurstmeister weer sponsoren van Judo Zutphen. Hartstikke bedankt Bart en Mathijs! 

Bart de Vries: “Na jaren in loondienst te hebben gewerkt ben ik begin 2014 gestart met een eenmanszaak, Bart de Vries de tuinman. Als hovenier met ruim vijfentwintig jaar ervaring, heb ik veel kennis opgedaan in het onderhouden en aanleggen van tuinen bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten. Naast het onderhouden van tuinen beheers ik vaardigheden in het zetten van schuttingen, knippen van hagen, bestraten van paden en terrassen, het vernieuwen/vervangen van (houten) garagedeuren, bouwen en plaatsen van veranda’s en carports, en het aanleggen van vijvers. Ook binnenshuis weet ik mijn weg te vinden. Van het ophangen van rolgordijnen en plaatsen van een hor tot het verbouwen van ruimtes tot extra slaapkamer of inloopkast, kan ik voor u uitvoeren. Het liefst houd ik mij bezig met het realiseren van de wens van de klant. In samenspraak een plek creëren waar men van kan genieten.”

Met een Klassieke Brandweerauto die is omgebouwd als Foodtruck of met een Klassieke Brandweerveldkeuken als Foodcar verkoopt de Wurstmeister o.a. de echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauer. Onze Wursten zijn geheel glutenvrij en kunnen worden vergezeld met een glutenvrij broodje. Ook hebben we keuze uit Vegetarische/Veganistische en/of Halal (kalkoen) Wursten. Aanvullend bieden we daarnaast echte Duitse Pommes (patat), Kartoffelsalade en Pretzels.
Zowel de Brandweerfoodtruck als de Brandweerveldkeuken zijn een attractie op zich. Deze twee unieke keukens kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingezet en zijn afgestemd op uw behoeftes. De Foodtruck en de Foodcar zijn multifunctioneel inzetbaar voor:
– Duitse Wurst
– BBQ
– Poffertjes
Voor Braderieën, festivals, verjaardagen, bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, buurtfeesten, jubileums, evenementen en party’s kun je ons boeken.

Geen fotobeschrijving beschikbaar. Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten


– 19 januari 2019 –

Opstaptoernooi Markelo

Het eerste groepje uit onze jeugdselectie zijn samen met coaches Christel en Amy op 19 januari in Markelo geweest. Ze hebben daar deelgenomen aan het opstaptoernooi. Voor een aantal de eerste keer een wedstrijdje buiten de judoschool, leuk en spannend. Er werd heel wat goud, zilver en brons mee naar huis genomen door de kleine toppers. De coaches waren dan ook erg tevreden!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, staande mensen en kind Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen


– 17 januari 2019 –

Nieuwe puzzelmat Warnsveld

Superblij zijn we met onze nieuwe puzzel judomat van NIHON Sport voor onze judo afdeling in sporthal De Kei in Warnsveld. Ze zijn in alle kleuren te krijgen bij NIHON, en wij hebben gekozen voor onze clubkleuren rood en blauw. De mat is van het beste materiaal en de judoka’s zullen woensdag het verschil duidelijk merken!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan


– 16 januari 2019 –

Mink Willemsen genomineerd Sportman 2018 Zutphen

Vanavond is onze topper Mink Willemsen live op de radio bij B-FM, van 20:00 tot 21:30. Hij is 1 van de 3 genomineerden voor sportman 2018 te worden in Zutphen. Tijdens de uitzending heeft Mink even heel mooi verwoord waarom hij genomineerd is voor sportman 2018 van Zutphen. Nu is het afwachten tot 1 februari. Dan wordt op het sportgala bekend gemaakt wie er gewonnen heeft.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en binnen Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen


Samenwerking Praktijkonderwijs Zutphen

Wat een geweldige samenwerking met het Praktijkonderwijs Zutphen. Een mooie groep leerlingen gaan 10 lessen judo volgen en gaan daarna op voor de gele band. Ze doen het nu al super goed volgens meester Rutger, dus dat gaat vast lukken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, schoenen, tafel en binnen


Geslaagde examens

In de week van 7 t/m 12 januari vonden weer de halfjaarlijkse examens plaats. Alle judoka’s hebben super goed hun best gedaan, alle ouders hebben genoten en iedereen heeft natuurlijk een nieuwe slip/band en een mooi diploma gekregen. Gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 22 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen


AH De Brink nieuwe hoofdsponsor!

AH De Brink wordt de nieuwe hoofdsponsor van Judo Zutphen. Toen we Bernard Oosterink van AH De Brink vroegen, zei hij meteen ja. Bernard is natuurlijk een bekende bij Judo Zutphen, hij traint nog regelmatig mee met onze senioren groep en ook zijn kinderen zijn wekelijks bij ons op de mat te vinden. Bedankt Bernard en AH De Brink, we zijn er super blij mee.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen


Autoschade Janssen en Gal stopt

Heel wat jaartjes was Ben Gal, van Autoschade Janssen en Gal de hoofdsponsor van Judo Zutphen. Nu de zaak verkocht is en Ben gaat genieten van zijn hobby’s, kleinkinderen en vrije tijd komt daar een einde aan. Maar we blijven Ben natuurlijk nog veel zien, want naast een top sponsor blijft hij natuurlijk ook een van de beste vrienden van Judo Zutphen. Namens ons allemaal, heel erg bedankt Ben!
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en staande mensen

Maak kans op een Fitbit

Maak kans op een Fitbit! Speciaal voor alle leden en fans van Judo Zutphen heeft onze sponsor ENGIE een unieke winactie ontwikkeld! Test je conditie met ENGIE’s Fittest en ga de strijd aan met leden en fans van Judo Zutphen. Speel de game op je mobiele telefoon via www.engie-fittest.nlen maak kans op een Fitbit! Let’s go!
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

KoertYann in tijdschrift Down Up!

Een mooi artikel in het tijdschrift Down Up over onze topper KoertYann (15). KoertYann traint al heel wat jaartjes mee in de reguliere les, heeft de bruine band en is sinds 2 jaar ook de assistent van meester Rutger bij onze G-judo groep. Klik hier om het volledig artikel te bekijken! Bron: Down+Up 124, winter 2018, uitgave van Stichting Downsyndroom (www.downsyndroom.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst


Nieuwe sponsor: Engie

En weer een mooie nieuwe sponsor voor Judo Zutphen erbij. Energieleverancier Engie. Lees onderstaande, en bespaar ook!

Terug naar energie uit de natuur en zo min mogelijk CO2 uitstoten. Bij ENGIE werken wij er dagelijks aan, in Nederland én wereldwijd. Precies wat u mag verwachten van de grootste opwekker van duurzame energie ter wereld. Actief in 70 landen.

In Nederland zetten wij in op verantwoord gebruik van beschikbare bronnen en 100% groene energie. Onze energie wordt opgewekt in de natuur; uit zon, wind, water of biomassa. Wij geven onze klanten zelf de regie over hun energie, zowel bij het opwekken als bij het besparen. Dat kan met voordelige groene stroom en gas, maar bijvoorbeeld ook met isolatie, zonnepanelen en slimme apparaten.

Aan de slag

Hoe te beginnen met besparen? Dit is voor iedereen en in iedere situatie anders. Wij begrijpen dat en willen daar graag bij helpen. Daarom gaat ENGIE graag de samenwerking aan met Stichting Judo Zutphen, om samen met de vereniging én de omgeving, de regio te verduurzamen. Doe je mee?

www.engie-energie.nl


Tuimel Kerstfestival & AH De Brink Kersttoernooi

Op 15 december houden we weer ons grote Tuimel Kerstfestival en ons AH De Brink Kersttoernooi. Alle judoka’s vanaf 2.5 jaar kunnen hier aan deelnemen en natuurlijk is er voor iedereen een mooie medaille of beker. Voor de nieuwe judoka’s is dit ook een leuke manier om kennis te maken met wedstrijdjes bij judo. Natuurlijk mogen al je fans komen kijken.
Geef je op tijd op, dit wil je niet missen! Het formulier kun je hier downloaden. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, binnen


– 20 oktober 2018 –

Herfstvakantie

Van maandag 22 t/m zondag 28 oktober is er de herfstvakantie. Tijdens de vakantie vervallen alle judolessen. Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie.


– 20 oktober 2018 –

Judo-zwem-sportdag

Afgelopen week hebben alle judoka’s in de les een briefje gekregen voor de judo-zwem-sportdag die we op 4 november bij SJZ gaan houden. Dit evenement is voor alle judoka’s vanaf 5 jaar. Mocht je het briefje niet hebben gekregen dan kun je hem hier downloaden. Lees het goed door en lever op tijd in! Dit wil je natuurlijk niet missen!


– 20 oktober 2018 –

Wedstrijden

Vorige week kwam de (jeugd)selectie op twee fronten in actie. De jongste jeugd was in Markelo voor een opstaptoernooi. De ouderen waren in Nijmegen bij een groot toernooi. Zowel jong als oud heeft goed zijn best gedaan en hard gevochten. Er werden dan ook behoorlijk wat prijzen mee naar Zutphen genomen. 


– 20 oktober 2018 –

Scholen

Kom net als het Praktijkonderwijs Zutphen, Het Isendoorn College of het Baudartius College bij ons judo, karate of weerbaarheidstrainingen volgen. Natuurlijk zijn de basisscholen, peuterspeelzalen, speciaal onderwijs en bedrijven ook van harte welkom. Stuur een mailtje voor meer info.


– 20 oktober 2018 –

Stichting Spoenk ‘kers op de taart’

Vanmiddag brachten kinderen en ouders van Stichting Spoenk de kers op de taart naar Mirjam van ’t Hul van Stichting Judo Zutphen ! Omdat toegankelijkheid start bij je welkom voelen en dat is zeker het geval bij deze judoschool in Zutphen!
Bij Judo Zutphen kun je ook terecht voor G-judo. Deze vorm van judo richt zich speciaal op mensen met een beperking (lichamelijk en/of geestelijk). Het is zodanig aangepast dat de risico’s tot een minimum beperkt zijn.
Daarnaast steunt Judo Zutphen Stichting Spoenk als zeer betrokken sponsor; door met ons mee te denken en door enthousiast achter onze gezamenlijke ambitie te staan “dat alle kinderen mee kunnen doen in hun eigen buurt!”
Bakkerij van Zuijlen wederom bedankt voor de prachtige taart !

De uitreiking vond plaats in het kader van Week van de Toegankelijkheid. Dit jaar is het thema Vrije Tijd. Stichting Spoenk, Zorgebelang Gelderland/Utrecht en Leefbaarheidsalliantie Gelderland organiseren verschillende activiteiten in deze week.


– 1 oktober 2018 –

Swedish Open

In het weekend 21 t/m 23 september is een groepje van de selectie naar Stockholm geweest voor de Swedish Open. Helaas hebben ze dit jaar geen medailles weten te halen. Wel hebben ze hard geknokt. Bij sommigen ging het wat beter dan bij anderen, maar dat is ook judo. Al met al een mooi weekend. Ter afsluiting hebben ze zondagochtend nog met z’n allen getraind op de trainingsstage. 


– 1 oktober 2018 –

AH Sportactie

Natuurlijk doet Judo Zutphen ook weer mee met de AH Sportactie! Vanaf 17 september krijg je bij elke keer boodschappen doen bij Albert Heijn een sportvoucher. Als je de actiecode op de voucher verzilvert, zitten er direct twee sportcredits in je Sportprofiel. Elke sportcredit is een gratis keer sporten. Dat betekent heel veel sportplezier! Je hebt tot en met 24 november de tijd om mee te doen aan de AH Sportactie. Activeer jouw sportvoucher(s) hier!
Zo werkt het:
Stap 1. Ontvang bij iedere keer boodschappen doen een sportvoucher
Stap 2. Activeer jouw sportvoucher(s)
Stap 3. Zoek en boek jouw favoriete sportactiviteit
Stap 4. En sporten maar!
Oh, en neem vooral iemand mee, want samen sporten is nog leuker!

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.


– 1 oktober 2018 –

Grote Clubactie

Natuurlijk doen wij ook weer mee met de Grote Clubactie! Afgelopen weken heeft iedereen de boekjes en formulieren al in de lessen gekregen. De officiele start van de Grote Clubactie was op 15 september. Voor alle topverkopers hebben we natuurlijk weer mooie prijzen, zoals: judopakken, tassen, shirts of kom met je hele klas een uurtje judoën. Succes allemaal!

Ook dit jaar zijn er weer superloten te koop. Dus heeft u hier wel oren naar, en wil u ook op onze facebook en site, dan bent u bij Judo Zutphen aan het juiste adres. Dus koop ook een Superlot en steun onze mooie club. Het superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is dé manier om de inkomsten voor je vereniging te vergroten. Het heeft namelijk een verkoopwaarde van €150,- (50 x €3 per lot), waarvan 80% naar de club gaat. De koper ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij jullie vereniging.


– 1 oktober 2018 –

Bushi Open Arnhem

Een tijd geleden, 15 september, heeft een grote groep van de selectie meegedaan het aan de Bushi Open in Arnhem. Dit was weer het eerste toernooi van het seizoen en er is meteen al goed gescoord door een aantal judoka’s. Ook Koert-Yann, van onze G-judo groep, deed vandaag mee bij het A-judo (aangepast judo). 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen


– 7 september 2018 –

KickFit

Mooi dat het afgelopen week tijdens de eerste lessen na de vakantie er bij de KickFit alweer een mooie gemengde groep was. We zijn dan ook erg blij met het lerarenteam Jimmy Eimers, Gerard Van ’t Hul en Tommy Eimers, die met al hun ervaring, maar vooral hun enthousiasme er voor iedereen een fijne en leuke training van maken. Kom gerust ook eens meedoen met KF, een mix van conditietraining en KB voor dames en heren vanaf 13 jaar.
Donderdag: 19.30/20.30 uur
Zaterdag : 12.00/13.00 uur


– 7 september 2018 –

Sponsoren

Afgelopen zomer is SJZ weer twee sponsoren rijker geworden. Daar zijn we uiteraard heel blij mee! Hieronder een korte introductie.

Jones & Jones Zutphen bevindt zich in de Korte Hofstraat. Bij Jones & Jones Zutphen is er alle tijd en aandacht voor mannen. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen de kledingadviseurs u mee door de winkel langs de nieuwe zomercollectie. Laat uzelf adviseren over de verschillende looks. Jones & Jones Zutphen biedt een ruim assortiment aan zakelijke- en casualoutfits. Naast kostuums kunt u voor uw zakelijke outfit ook kiezen uit mooie chino’s en pantalons voor het creëren van de perfecte look.

Spaans Argentijns restaurant TORO is gevestigd in een uniek monumentaal middeleeuws pand, en is 1 van de oudste horecapanden van Zutphen. Zodra hier binnenloopt wordt u direct omgeven door de gezellige en mediterrane sfeer. Met de ambachtelijke houtoven en houtskoolgrill is TORO uniek in de achterhoek. De sympathieke bediening en koks in de zeer ambachtelijke open keuken staan voor u klaar. Met een uitgebreide lunchkaart, een verrassende dinerkaart en vele bijzondere koffie’s. Daardoor mag TORO zich bekronen met de tweede plaats voor het leukste en gezelligste bedrijf van Zutphen.


– 3 september 2018 –

Start nieuw seizoen

De vakantie is voorbij en het Team van Judo Zutphen is er alweer helemaal klaar voor! We hebben ontzettend veel zin om weer de mat op te gaan. Vanaf afgelopen maandag zijn alle lessen weer volgens het lesrooster en nieuwe kinderen mogen altijd 3x gratis meedoen.

Daarnaast zijn afgelopen week ook de KickFit trainingen weer begonnen in de judoschool. KickFit is een intensieve en leuke workout waarbij conditietraining met kickboksen wordt gecombineerd. Tijdens deze trainingen wordt er gebruik gemaakt van stootkussens en bokszakken. De trainingen zijn voor dames en heren vanaf 13 jaar. 
Wil jij ook in een ontspannen sfeer en grote dojo werken aan je lijf en conditie? Kom dan een keer meedoen! De trainingen zijn iedere week op:
Donderdag 19.30 uur – 20.30 uur
Zaterdag 12.00 uur – 13.00 uur

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst


– 11 juli 2018 –

Zomervakantie

Van 16 juli t/m 26 augustus 2018 is de zomervakantie. Tijdens de zomervakantie vervallen alle lessen. Wel zijn er in de judoschool in Zutphen verzamellessen. Kijk even op onderstaand schema en kom gezellig meedoen in de vakantie. De lessen starten op 27 augustus weer volgends het normale lesrooster.

Verzamellessen: woensdag  1, 8 en 22 augustus

09.15/10.00 uur judoka’s 2.5 t/m 5 jaar

10.00/11.00 uur judoka’s 6 t/m 8 jaar

11.00/12.00 uur judoka’s 9 jaar en ouder


– 11 juli 2018 –

Zomerrooster KickFit

In de periode van 14 juli t/m 26 augustus wordt er een vakantierrooster gehanteerd voor KickFit. Hieronder staat op welke data en tijden er les wordt gegeven:

Juli:             14                       12.00 tot 13.00 uur

Augustus:   2, 9, 16              19.30 tot 20.30 uur

Vanaf 27 augustus zijn de lessen weer volgens het normale rooster. Namens de KickFit leraren een fijne vakantie gewenst!

Afbeeldingsresultaat voor kickfit zutphen


– 6 juli 2018 –

Examens

Deze week worden de halfjaarlijkse judo examens gehouden. Met airco in zaal is het voor iedereen goed uit te houden. Iedereen doet het supergoed en allemaal hebben ze een hogere band of slip verdiend. Dit zorgt voor erg veel trotse ouders in de zaal! Alleen vandaag en morgen zijn er nog examens. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 6 juli 2018 –

Trainingsstage selectie

Het laatste weekend van juni stond voor de selectie in het teken van de laatste trainingsstage van het seizoen. Naast hard werken bij onder meer een training van Lesley Meyer, de judotraingen en hardlooptrainingen, was er ook tijd voor ontspanning. Zo heeft de hele groep op zaterdagavond gezellig gebarbecued. Op zondag werd er getraind bij Bronsbergen, waarbij de selectie inclusief judojas en band het water in moest om elkaar te werpen! Kortom, een topweekend!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 6 juli 2018 –

Tuimelfestival & Clubkampioenschappen

Op zaterdag 23 juni hebben het Tuimelfestival en de Clubkampioenschappen plaatsgevonden in de dojo in Zutphen. Wat was het weer een mooie dag met mooi judo en heel veel plezier. Daarnaast heeft iedereen een mooie prijs gewonnen en een tas met lekkers. Gefeliciteerd allemaal! Uiteraard heel veel dank aan ons lerarenteam, selectie, barmedewerkers en alle hulp eromheen! De foto’s zijn hier te vinden!


– 19 juni 2018 –

Examens

In de week van maandag 2 t/m zaterdag 7 juli vinden weer de halfjaarlijkse judo examens plaats. De examens worden tijdens de normale lesuren afgenomen en natuurlijk mogen je ouders komen kijken. Inschrijven kan t/m zaterdag 23 juni. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 juni 2018 –

Vaderdag bootcamp

Wat was het een geweldige Vaderdagtraining gisteren. Daarnaast was het superleuk om weer samen te werken met Lesley van Total Body Bootcamp. Wilt u nou ook een keer een clinic Bootcamp, judo of zelfverdediging? Met je bedrijf, school, club of als verjaardagsfeestje? Neem dan gerust eens contact met Lesley of de Judoschool op, er zijn heel veel mogelijkheden! Klik hier om naar de foto’s van de vaderdag bootcamp te gaan. 

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 juni 2018 –

Toernooi Remagen (Dui)

Op een groot toernooi in Remagen (Dui) weer mooie resultaten voor Judo Zutphen. Anne en Naomi werden kampioen en Mink en Mark pakken brons. Van onze (veteraan) Mark Hogeman een topprestatie met 4 winst en 1 verliespartij. Gefeliciteerd allemaal!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 juni 2018 –

Sponsoren

Afgelopen week werd het volgende sponsor bord alweer opgehangen. Superblij met al die enthousiaste bedrijven. Bedankt Garantiemakelaars Eggink Maalderink, Stam Advocaat, Bart de Vries de Tuinman en van Gelder Papiergroep BV. We hebben nog een paar plekjes vrij, dus wilt u ook op 1 van onze borden mail dan naar info@judozutphen.nl

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 juni 2018 –

Bart de Vries de Tuinman wederom sponsor

Top dat aankomend seizoen Bart de Vries de Tuinman ook weer sponsor wilt zijn van Judo Zutphen. 
Bart: Als hovenier met ruim vijfentwintig jaar ervaring heb ik veel kennis opgedaan in het onderhouden en aanleggen van tuinen bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten. Naast het onderhouden van tuinen beheers ik vaardigheden in het zetten van schuttingen, knippen van hagen, bestraten van paden en terrassen, het vernieuwen/vervangen van (houten) garagedeuren, bouwen en plaatsen van veranda’s en carports, en het aanleggen van vijvers. Voor meer info: www.bartdevriesdetuinman.nl

bart de vries de tuinman zutphen


– 31 mei 2018 –

Sponsor Eggink Maalderink Garantiemakelaar

En alweer een nieuwe sponsor erbij voor Judo Zutphen. Wij zijn erg blij met de komst van Garantiemakelaar Eggink Maalderink. Welkom en heel erg bedankt! Huis kopen in Zutphen? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Zutphen: Eggink Maalderink. Wil je graag een huis kopen in Zutphen maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Eggink Maalderink aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Zutphen! www.egginkmaalderinkzutphen.nl


– 29 mei 2018 –

Vierdaagse dinsdag afgelast!

Voor vanavond, dinsdag, is de vierdaagse afgelast. Tot morgen allemaal!!


– 25 mei 2018 –

Avondvierdaagse

Maandag 28 mei start de avondvierdaagse. We verzamelen de eerste avond om 17.45 uur op het grote veld aan de Gerard Doustraat, daar delen we dan alle groepen in. We lopen alle avonden in judopak en onderweg krijg je van ons drinken en wat lekkers. Voor meer vragen belt of mailt u even met de judoschool. Tijdens de vierdaagse vervallen de judolessen!

foto van Stichting Judo Zutphen.

– 25 mei 2018 –

AH De Brink

Blij zijn wij met de toezegging van AH de Brink om ook aankomend seizoen SJZ te weer te sponsoren bij alle grote evenementen. Bernard Oosterink van AH de Brink staat zelf nog wekelijks bij ons op de mat bij de senioren judo, en daarnaast denkt en helpt hij ook altijd mee bij alle evenementen. Super bedankt Bernard!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 17 mei 2018 –

Vaderdagtraining

Op 17 juni zijn de papa’s aan de beurt. Geef je vader/verzorger het mooiste vaderdag kado en kom mee doen. We gaan deze keer flink uitpakken bij onze buurman Lesley Meyer van Total Body Bootcamp, dus sportkleding en sportschoenen mee. Na de les is er voor alle papa’s/verzorgers een kopje koffie en voor de kinderen natuurlijk limonade. Het inschrijfformulier is bovenaan het nieuws te dowloaden en staat ook onder de downloadknop. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 17 mei 2018 –

Moederdagtraining

De moederdagtraining op zondag 13 mei is harstikke geslaagd. Tsjonge wat zaten er fanatieke moeders bij! De foto’s staan deze week in het foto album. De foto’s zijn dan hier te vinden!

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 17 mei 2018 –

Roparun

Roparun team Zutphen komt tijdens de Roparun a.s. weekend hun kamp tijdelijk opslaan bij ons. Voordat ze de doorkomst door Zutphen gaan beleven mogen ze gebruik maken van onze faciliteiten om even goed uit te rusten! Veel succes met de Roparun!

foto van Roparun team Zutphen.

 


– 17 mei 2018 –

Lente toernooi Wehl

Wat een mooie en fanatieke groep op het Lente toernooi in Wehl op 12 mei. Coaches Christel en Anne konden tevreden zijn, want er werden heel wat medailles gewonnen en ook een paar net niet. Gefeliciteerd allemaal, supergoed gedaan!

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 17 mei 2018 –

Hoodies

Naar aanleiding van de winst van de Jan Wetzer Stimuleringsprijs zijn er hoodies voor Judo Zutphen gemaakt door NIHON Sport. Dit is het fantastische resultaat!

foto van Nihon Sport.


– 17 mei 2018 –

Uffies nog een seizoen sponsor

Ook aankomend seizoen zal het gezellige eetcafe Uffie’s van Sabrine en Luca weer sponsor zijn van Judo Zutphen. Aan de zonzijde van de Houtmarkt, in het centrum van het mooie historische Hanzestadje Zutphen, vind je gastropub Uffie’s. Eenmaal binnen waan je je in een gezellige Engelse atmosfeer. Je kunt zowel voor een heerlijke kop koffie als een high tea bij ons terecht, maar ook een lekkere pint of Guinness of een mooi glas wijn behoren tot de vele mogelijkheden. Laat je vooral verrassen door het originele Engelse pub food! www.uffies.nl

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 7 mei 2018 –

Vakantie voorbij!

Ondanks dat er een aantal scholen nog een week meivakantie hebben, gaan wij er vanaf vandaag weer volgens het normale lesrooster tegenaan (m.u.v. van donderdag=Hemelvaartsdag). Dus we hopen dat iedereen er weer zin in heeft en te warm kan het niet zijn, want we hebben 3 geweldige airco’s in de dojo👍 Ook kun je alle stencils nog even inleveren! Ze zijn hierboven te downloaden.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 7 mei 2018 –

Sponsoren op balkon

Afgelopen vrijdag zijn we begonnen met het plaatsen van sponsoren op ons balkon. Natuurlijk is onze Hoofdsponsor Autoschade Jansen & Gal prominent aanwezig. Ook onze andere sponsoren staan er mooi op. We hebben nog plek, dus neem gerust contact met ons op: info@judozutphen.nl

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 7 mei 2018 –

FC Zutphen op bezoek

 

In de meivakantie kwam voetbalclub FC Zutphen met een voetbalploeg meedoen met de KickFit training. Altijd leuk en goed om samen ook eens een andere sport te doen. Wil jij ook een keer met je club of ploeg een judo of KF training volgen, neem dan gerust een keer contact met ons op!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 7 mei 2018 –

Trainingsstage Bordeaux

Deze meivakantie zijn Anne en Demi een week mee geweest met het RTC Judo Enschede naar een mooie trainingsstage in Bordeaux. Op uitnodiging van RTC trainer Sirach Cooiman, die ook jarenlang bij Judo Zutphen getraind heeft, hebben ze daar dagelijks loop- en judotraining gemaakt.

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 7 mei 2018 –

Moederdagtraining

A.s. zondag gaan we de moeders leren rollen, valbreken, een houtgreep maken en natuurlijk stoeien. De dames uit de selectie komen natuurlijk helpen voor als het toch te moeilijk wordt voor jouw moeder/verzorger. Na de les is er voor mama een bakje koffie/thee en er is limonade. Natuurlijk zijn al je fans ook van harte welkom op dit feestje. Tot dan!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 26 april 2018 –

Koningsdag gesloten

Vrijdag 27 april Koningsdag zijn wij de hele dag gesloten. Op zaterdag 28 april gaan de Tuimel en jeugdjudo lessen WEL gewoon door. Ook de KickFit training zaterdag om 12 uur gaat gewoon door. Wij wensen iedereen alvast een mooie Koningsdag.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 26 april 2018 –

Stam Advocaat

Super dat Hugo Stam van STAM ADVOCAAT ook dit jaar weer sponsor van Judo Zutphen wilt zijn. Mr. Stam studeerde Nederlands Recht in Rotterdam en werd in 1980 te Rotterdam beëdigd en in 1993 te Zutphen. Zijn werkterrein beslaat Letselschade, Huurrecht en Strafrecht. Heeft u vragen of hulp nodig, neem dan contact op met de heer Stam:
www.stamadvocaat.nl
Het Emerhuys
Piet Heinstraat 3
7204 JN Zutphen
0575-760 960
stam@stamadvocaat.nl

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 26 april 2018 –

Friese Masters 

Het was even een eindje rijden, maar ook deze keer zeker de moeite waard. Op de Friese Masters deed een klein groepje van de selectie mee, en wat hebben ze het weer super gedaan. Demi won heel knap het goud, Jip kreeg een verdiende zilveren plak en Luc, Naomi en Mink nemen het brons mee naar Zutphen. Bedankt voor het coachen Martine en Mark en gefeliciteerd allemaal.

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 26 april 2018 –

Dakrand

Vorige week is in samenwerking met DEZIGNO de groene kapotte dakrand vervangen. Laatste loodjes, maar wat wordt en is het na al dat verbouwen en schilderen een geweldig mooi pand geworden. Wij zijn super trots!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 26 april 2018 –

Moederdag

Net als vorig jaar hebben we ook deze keer weer het leukste kado voor Moederdag zondag 13 mei. Geef jezelf en je moeder/verzorger nog even op, we gaan er natuurlijk weer een mooi feestje van maken. Wat we gaan doen is nog geheim, maar sportkleding is zeker nodig. Voor meer informatie klik je hier

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Bartje Toernooi Assen

Op het grote Bartje toernooi in Assen is er afgelopen zaterdag ook weer prima geknokt door de judoka’s van SJZ. Er werden weer veel medailles mee naar Zutphen genomen. Ook de judoka’s zonder medaille hebben het super gedaan en de volgende keer gaat het vast lukken.

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Districtkampioenschappen -12 jaar

Op de districtkampioenschappen tot 12 jaar in Markelo heeft Esra Koycü afgelopen zaterdag het goud weten te bemachtigen! O.l.v. coaches Christel en Amy won zij knap al haar partijen. Ze mag zich nu een jaar lang kampioen van Oost-Nederland noemen. Van harte gefeliciteerd met de knappe prestatie!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

KickFit!

Het gaat goed met de lessen KickFit in de judoschool! Ook vorige week weer een mooie volle groep bij de KickFit in de judoschool. KickFit is een leuke manier om aan je conditie te werken, gecombineerd met een fanatieke kussentraining en KB technieken. Kom gerust een keer meedoen. Het is voor dames en heren vanaf 13 jaar, en handschoenen kun je bij ons lenen. Alle info en tijden kun je hier vinden. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Werkzaamheden judoschool

Inmiddels is de judoschool helemaal mooi blauw geverfd door de mannen van schildersbedrijf Terlak. Daarnaast is het balkon ook helemaal opnieuw met platen bedekt door Boogman Totaalinstallateur. Het is top geworden! Sponsoren kunnen nu met hun naam op een bord aan het balkon! Wilt u dat ook? Mail dan even naar info@judozutphen.nl

foto van Stichting Judo Zutphen.  


– 18 april 2018 –

Int. toernooi Lommel

Onze Anne Kerkhoven is na lange tijd eindelijk weer terug op de wedstrijdmat, en hoe! Op het internationale toernooi in Lommel wint ze vol overtuiging meteen het goud. Ook de anderen hebben prima judo laten zien, maar kwamen niet op het podium. Bedankt coach Amy en gefeliciteerd Anne.


– 18 april 2018 –

NK -15

Op het Nederlands Kampioenschap tot 15 jaar hebben op zaterdag 7 april Capu Lamers en Bryan van Zijtveld meegedaan. Ol.v. coach Mirjam van ’t Hul hebben beide heren 2 partijen gewonnen en 2 partijen verloren. Volgende keer beter! 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Avondvierdaagse

Natuurlijk lopen wij ook dit jaar weer mee met de avondvierdaagse van maandag 28 mei t/m donderdag 31 mei. Alle judoka’s vanaf 4 jaar mogen al meelopen en mocht je een vriendje hebben dat ook graag mee wil dan kan dat. Hij of zij kan bij ons een judopak lenen. Je kunt kiezen uit de 5, 7.5 of 10 km. Download hier de brief!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Trainingsstage selectie

Tijdens het Paasweekend heeft de selectie van SJZ wederom een trainingsstage gehad. Op vrijdag werd er gestart met een Super Hero Dance Clinic o.l.v. Maartje Hanhart. Daarna kreeg de selectie nog een stevige judotraining door sensei Mirjam van ’t Hul voorgeschoteld. Op zaterdag werd gestart met een pittige judotraining waarna de selectie richting onze buren van Korfbal Vereniging Zutphen voor een korfbalclinic o.l.v. Henk Schimmel. Dat was ontzettend leuk en we komen vast nog eens terug! Na een warme douche was het tijd om te eten. De hele groep ging op weg naar Uffies waar de dames Sabrine en Luca alles beneden in de kelder al voorbereid hadden voor een gezellige maaltijd met zijn allen. Op zondag, eerste Paasdag, werd de trainingsstage afgesloten met een goeie looptraining bij Bronsbergen en een paaswedstrijd met niet alleen chocolade eieren…. Het was weer een topweekend!

foto van Stichting Judo Zutphen.  foto van Stichting Judo Zutphen.  foto van Stichting Judo Zutphen.


– 18 april 2018 –

Nieuwe sponsoren

Stichting Judo Zutphen heeft twee nieuwe sponsoren erbij, namelijk: Coenenspark en De Baard van Warnsveld!

Coenenspark is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van keukens en sanitair. Door ons ruime assortiment zijn wij in staat om uw wensen te vertalen naar meerdere ontwerpen. Daarnaast draait het bij ons om kwaliteit en goede service. Kom eens op uw gemak rondkijken in de wereld van Coenenspark. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een vers kopje koffie! 
Miriam Eerdmans en Henrie Peters
Coenenspark Keukens en Sanitair
Gerritsenweg 2c
7202 BP Zutphen
Tel: 0575-517262 Email: info@coenenspark.nl
www.coenenspark.nl

Voor een echte old school barber ervaring ga je naar Renee Willems, en stap in de tijdscapsule die De Baard van Warnsveld heet. Zoals het vroeger ging: Aandacht, service en perfectie. En zo heeft René Willems het ook geleerd, als al weer de 3-de generatie in een familie van kappers. Dus beleef het zelf, gewoon in Warnsveld!
Maak een afspraak:
De Baard van Warnsveld
Rijksstraatweg 94
Tel: 0629119325


– 29 maart 2018 –

Goede Vrijdag & Pasen

Op Goede Vrijdag 30 maart zijn er geen lessen!
Op zaterdag 31 maart: gaan de lessen wel door!
1e en 2e paasdag zijn we gesloten.
Lessen die gemist worden, mogen altijd op een andere dag ingehaald worden. Klik hier om naar het lesrooster te gaan. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 28 februari 2018 –

Voorjaarsvakantie

Van maandag 26 februari t/m zondag 4 maart hebben we voorjaarsvakantie. Tijdens de vakantie vervallen alle lessen. Wel is er op dinsdag en donderdag om 18 uur wedstrijdtraining voor de -15 jaar en ouder en de KickFit trainingen gaan ook gewoon door. Fijne vakantie allemaal!


– 28 februari 2018 –

Stichting Leergeld

Steeds meer kinderen in Zutphen en Warnsveld kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun vriendjes/vriendinnetjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld Zutphen wil deze kinderen graag helpen!
Inmiddels betaalt Leergeld Zutphen al voor veel kinderen hun contributie voor sport, zwemles , sportkleding, muziekles, kampweek of schoolbijdrage. Maar we weten dat er toch nog kinderen zijn die niét kunnen meedoen.
Misschien ken je wel iemand die ook op sport wilt, maar waarvan de ouders dat niet kunnen betalen. Of misschien ben je zelf wel een ouder die het moeilijk vindt om de contributie te betalen. 
Wil je meer informatie, kijk dan op www.leergeld.nl/zutphen


– 28 februari 2018 –

District -18

Een mooie dag voor trainer/coach Mirjam en haar pupillen twee weken geleden op de district Kampioenschappen -18 jaar in Markelo. Demi werd knap kampioen in de -57, Naomi won zilver en Moos brons in de -63 en Jip pakte het brons in de -66 kg. Daarmee hebben ze zich geplaatst voor het NK -18 jaar. Mink en Renee haalde helaas het podium niet vandaag, en Boele was na een fikse griep nog niet fit genoeg om te kunnen deelnemen. Gefeliciteerd allemaal! Het NK -18 is op 10 maart. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 5 februari 2018 –

Open wedstrijdtrainingen

Zit je bij een andere club, maar lijkt het je leuk om ook eens bij ons een wedstrijdtraining te volgen? Zit je bij de -15 jaar of ouder, dan ben je 1 of 2x per maand van harte welkom op onze open wedstrijdtrainingen op zondagmorgen. Het formulier met de data en tijden staat nu onder de download knop op aan de rechterkant van deze pagina. Je kunt alle informatie ook hier vinden. Wel even aanmelden van tevoren. Natuurlijk is je eigen trainer ook van harte welkom.

foto van Mirjam Van 't Hul.


– 5 februari 2018 –

Budo Kai Tora Tora

Gisteren kwam Budo Kai Tora Tora van sensei Ronald van den Broek met hun leden naar de Vechtsportschool om het overgaan naar de nieuwe locatie in te luiden en om iedereen alvast kennis te laten maken met het team van Stichting Judo Zutphen. Ze startten met een gezamenlijke karate training van 16.00 tot 17.00 uur en daarna was er een hapje en een drankje, verzorgd door de AC van Tora Tora. Vanaf maandag zullen dus alle trainingen in de Vechtsportschool plaatsvinden. Het hele team van Judo Zutphen heet jullie alvast van harte welkom.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 5 februari 2018 –

Toernooi Slagharen

Afgelopen zaterdag in Slagharen is er weer prima geknokt door de selectie. Er werd weer heel wat eremetaal mee terug naar Zutphen genomen en Jip, Mink en Demi werden zelfs heel knap kampioen. Coaches Martine en Peter konden tevreden zijn, goed gedaan allemaal en gefeliciteerd.

  


– 5 februari 2018 –

Rugplaten

De nieuwe lading rugplaten is weer binnen! De judoka’s die er 1 besteld hebben krijgen ze in de lessen uitgedeeld, maar kun je niet wachten dan mag je ze ook tijdens de lesuren komen ophalen.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 5 februari 2018 –

Clinic C1 MHC Zutphen

Afgelopen dinsdag was het meiden C1 team van onze buren hockey MHC Zutphen voor de 2e keer bij ons op bezoek. Ze krijgen als voorbereiding op het hockeyseizoen 3x een judoclinic bij ons in de dojo. Wil jij nu ook een keer een clinic met je school, club of bedrijf, of misschien wel je kinderfeestje bij ons vieren? Alles is mogelijk, stuur gerust even een mail voor alle info: info@judozutphen.nl

 foto van Stichting Judo Zutphen.

– 5 februari 2018 –

E. Boogman Totaalinstallateur

Ook Emiel Boogman van E. Boogman Totaalinstallateur is nu sponsor van Stichting Judo Zutphen. E. Boogman Totaalinstallateur is gespecialiseerd in het aanbrengen, installeren en onderhouden van technische installaties. Zowel bij u thuis als in uw bedrijf draagt E, Boogman Totaalinstallateur zorg voor vakkundig geïnstalleerde producten. Het werkterrein omvat ondermeer de volgende onderdelen:

 • Badkamers
 • Keukens
 • Dak- en zinkwerk
 • Loodgieterswerk
 • Elektrawerk
 • Montagewerk


– 29 januari 2018 –

Hartemink Tegelwerken

Stichting Judo Zutphen heeft er weer een hele mooie sponsor bij! Hartemink Tegelwerken is een tegelzetbedrijf dat werkt voor particulieren en bedrijven. Met ruim 20 jaar ervaring staan wij sterk in onze schoenen en denken we mee met de klant om zo te zorgen dat wij de wensen van de klanten tot in detail kunnen realiseren.
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het opstellen van een gepaste offerte.
+31 6 18 36 21 39
info@harteminktegelwerken.nl.


– 29 januari 2018 –

KickFit

We hebben er nu een maand KickFit opzitten en wat een grote opkomst en enthousiaste dames en heren. Ook het lerarenteam Gerard Van ’t Hul, Jimmy Eimers en Tommy Eimers kijken tevreden terug op de afgelopen maand en gaan deze mooie start natuurlijk met heel veel plezier doorzetten. 

Alle informatie wat betreft de trainingstijden en prijzen kunt u hier vinden. 


– 29 januari 2018 –

Brons mixteams -18

De dames Demi, Renee, Naomi en Moos hebben het heel goed gedaan gisteren tijdens de team wedstrijden. Onze dames stonden opgesteld in het team van SJO o.l.v. Sirach Cooiman, oud lid van SJZ en nu succesvol trainer bij SJO. Lees het verslag van SJO hieronder. Gefeliciteerd allemaal en natuurlijk coach Sirach!

Het -18 team wint het brons op de mixteams in Heerenveen.

Vandaag deden er twee combinatie teams Stichting Judosport Oost en de meiden van Judo Zutphen mee in Heerenveen. Er stonden voor beide teams vijf wedstrijden op het programma in het Noorden. Hierdoor konden beide teams veel partijen maken.

Het tweede team kon vandaag als team helaas niet winnen, maar er werd lekker gejudood door de jonkies: Owen Taylor, Renee Eikelboom, Lucas van Velden, Damian Mulder, Moos van Dijk, Hugo Ripping en Selmer van der Heide.

Het eerste team won vandaag het brons door o.a Judo A Zeven, Shoganai en het andere team te verslaan. Er werd nipt verloren van Theo Meijer en om de tweede plek van Nijmegen.

Het team bestond uit de judoka’s: Di-Kun Ma, Demi Putman, Vincent Schreurs, Marick Pereboom, Naomi Hogeman, Ritchell Konter en Jochem van Dijk.

 


– 29 januari 2018 –

G-judo

Ook onze G-Judo toppers hebben 3 weken geleden examen gedaan. En wat waren ze goed, en allemaal ontvingen ze een mooi diploma en band/slip. Ook de groep wordt steeds iets groter, maar er kunnen er altijd nog wel een paar bij. Wil jij ook lekker sporten door een stevig potje te stoeien? Lenig en sterk worden, nieuwe vrienden maken, de houdgreep leren, regelmatig door de lucht vliegen en leren vallen en weer opstaan in een stoer wit judo pak? Kom dan ook een keer naar de Judoschool, Je mag altijd vrijblijvend 2 of 3 keer meedoen. We trainen elke woensdag van 17.30/18.30 uur.
De G staat voor gezellig, maar komt eigenlijk uit de voetbalwereld (G komt na F). De meeste mensen fronsen hun wenkbrauwen wanneer ze horen dat mensen met een verstandelijke en/of motorische handicap judo willen leren. Toch is het perfect mogelijk om deze doelgroep judo te leren. Het G-judo ontwikkelde zich uit het reguliere judo. Het is zodanig aangepast dat de risico’s, die inherent zijn aan iedere vorm van sport, tot een minimum beperkt zijn.
Judo is een Japanse verdedigingssport, waarbij je op een plezierige manier leert stoeien/vechten volgens bepaalde regels. Bij onze judolessen wordt er dus veel aan stoeispelen gedaan, waarbij vooral sfeer en pret, maar ook techniek en discipline belangrijk zijn.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 29 januari 2018 –

Opstaptoernooi Markelo

Op 20 januari was een groot deel van onze jeugdselectie aanwezig bij het opstaptoernooi in Markelo. Ze hebben allemaal erg goed hun best gedaan en veel plezier gemaakt. Sommigen verloren en sommigen wonnen hun partijtjes. Iedereen heeft er in ieder geval weer een mooie ervaring en medaille bij. Wil jij je ook wat vaker een toernooitje doen, kom dan ook eens meetrainen in onze jeugdselectie. De trainingen zijn op de woensdag:
15.30/16.30 voor de -12 jaar
16.30/17.30 voor de -15 jaar

 


– 29 januari 2018 –

Dikkertje Dap Kinderopvang op bezoek

Op 18 januari hebben de kinderen van Kinderopvang Dikkertje Dap in 2x 45 minuten kennis gemaakt met Tuimeljudo. Alle peuters hebben erg goed meegedaan en vonden het prachtig. 

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 29 januari 2018 –

Examens 

Begin januari hebben alle judoka’s examen gedaan. Iedereen heeft een mooie slip of nieuwe band gekregen. Niet alleen de judoka’s, maar ook de ouders waren erg trots de prestaties. Gefeliciteerd! De foto’s van de examens zijn in het fotoalbum te vinden.


– 10 januari 2018 –

KickFit! 

Morgen (11-1-18) gaan we in de Vechtsportschool beginnen met KickFit. Een kickboks kussen, bokszak, techniek, sparring conditie training. We hebben daar 3 goede, zeer ervaren trainers voor gevonden in de mannen Jimmy Eimers, Gerard Van ’t Hul en Tommy Eimers. De hele maand januari is voor iedereen gratis en het is voor dames en heren van 13 jaar of ouder. Wil jij ook in een ontspannen sfeer, en grote dojo aan je lijf en conditie werken kom dan een keer meedoen. De trainingen zijn op de donderdag van 19.30/20.30 uur en zaterdag van 12.00/13.00 uur.

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 10 januari 2018 –

Kleedkamers opgeknapt

Afgelopen kerstvakantie zijn de kleedkamers opgeknapt! De wasbakken, leidingen en tegels zijn vervangen en het ziet er weer prachtig uit. Ook zijn de kleedkamers opnieuw geverfd. Vakwerk van Emiel Boogman van Boogman Totaalinstallateur en Raymond Hartemink van Hartemink Tegelwerken

foto van Mirjam Van 't Hul.  foto van Mirjam Van 't Hul.


– 10 januari 2018 –

Sponsoren

Hierbij willen wij graag alle sponsoren van SJZ bedanken voor hun bijdrage en vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Hopelijk bent u ook dit jaar weer van de partij.

foto van Stichting Judo Zutphen. foto van Stichting Judo Zutphen.


– 10 januari 2018 –

Budo Kai Tora Tora

Vanaf 1 februari 2018 komt Budo Kai Tora Tora bij ons in de vechtsportschool. Ze hebben al proefgedraaid en iedereen was erg tevreden. Welkom in onze school!

foto van Mirjam Van 't Hul.


– 1 januari 2018 –

2018!

Wij wensen u een heel gezond en sportief 2018!

foto van Stichting Judo Zutphen.


– 23 december 2017 –

Kerstvakantie

Van 25 december t/m 7 januari is het kerstvakantie. Tijdens de vakantie vervallen alle lessen. Wel is er een verzamelles in de judoschool in Zutphen op woensdag 3 januari.
 
Woensdag 3 januari:
09.15/10.00 judoka’s 2.5 t/m 5 jaar
10.00/11.00 judoka’s 6 t/m 8 jaar
11.00/12.00 judoka’s 9 en ouder
 
Fijne feestdagen!
 

– 23 december 2017 –

Zwarte band

Op zaterdag 16 december was het niet alleen een succesvolle dag in de judoschool, maar ook op de Dan examens in Markelo. In Markelo slaagden Jip Christenhusz en Luc de Greef heel knap voor de felbegeerde zwarte band. Jip slaagde met een mooie 8 en Luc met een dikke 7. Martine was als valpartner onmisbaar! Gefeliciteerd mannen!


– 23 december 2017 –

Smilez Tuimelfestival & Jansen en Gal Kersttoernooi

Op zaterdag 16 december vonden het Smilez Tuimelfestival & Jansen en Gal Kersttoernooi plaats in de dojo van Stichting Judo Zutphen. Om 10 uur werd gestart met het tuimelfestival o.l.v. Martine en Rutger. De judoka’s hebben weer aan hun ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes laten zien hoe goed ze al kunnen judoën. Uiteraard werden alle judoka’s na een uur beloond met een mooie medaille. Dit jaar kregen alle deelnemers van het tuimelfestival of kersttoernooi ook nog is een hartstikke mooi t-shirt gesponsord door Smilez Mondhygiëne & Kindertandheelkunde. Om 11.30 uur begon vervolgens de eerste groep judoka’s aan het kersttoernooi. Op drie wedstrijdmatten werd er gestreden voor de winst in verschillende poultjes. Aan het einde van het blok kregen de nummers 1, 2 en 3 ook nog een mooie beker en net als de rest een medaille en een t-shirt. Om 14.00 uur startte het tweede blok judoka’s van het kersttoernooi. Ook hier werd hard gevochten, maar vooral ook veel plezier gemaakt. Het was weer een geslaagde dag! Dit hadden we niet kunnen doen zonder al die enthousiaste judoka’s, ouders, vrijwilligers, selectie, het lerarenteam en sponsoren. Bedankt allemaal! De foto’s zijn hier te vinden in het fotoalbum.

 


– 14 december 2017 –

Leontiens Reisadvies aan Huis

Top dat ook aankomend jaar Leontiens Reisadvies aan Huis weer sponsor van SJZ wilt zijn. Bent u op zoek naar een heerlijke zonvakantie, actieve wintersport of juist een verre reis op maat? Ontdek ook het gemak van een reisbureau aan Huis! Leontiens Reisadvies aan Huis in Zutphen is deskundig – gemakkelijk – snel – altijd de scherpste prijs.
Leontien van Ewijk -Roolvink 
Tel: 06-14635436 
Mail: leontien@reisadviesaanhuis.nl


– 14 december 2017 –

Examens en kerstvakantie

In de week van 8 t/m 13 januari 2018 zijn er weer de judo examens. De briefjes zijn al uitgedeeld in alle lessen en zijn ook hier te downloaden. Alle judoka’s kunnen/mogen deelnemen aan het examen en natuurlijk mogen je ouders komen kijken. Wil je meedoen, lever dan het strookje voor de kerstvakantie bij je leraar of aan de balie van de judoschool in.

Van 25 december t/m 7 januari is het kerstvakantie. Tijdens de kerstvakantie vervallen alle lessen. Wel zijn er in de judoschool in Zutphen verzamellessen. Kijk even op onderstaand schema en kom gezellig meedoen in de vakantie. De lessen starten op 8 januari weer volgens het normale lesrooster.

Woensdag 3 januari:
09.15/10.15 uur judoka’s 2.5 t/m 5 jaar
10.15/11.15 uur judoka’s 6 t/m 8 jaar
11.15/12.15 uur judoka’s 9 jaar en ouder


– 1 december 2017 –

Nieuwe raamsponsor

Het wordt steeds mooier en voller op onze tussenwand in de kantine. Ook onze sponsor Smilez mondhygiëne & tandheelkunde staat er nu mooi op. Wilt u ook sponsor worden van Judo Zutphen, stuur dan even een mailtje naar info@judozutphen.nl

 


– 1 december 2017 –

Sinterklaasfeest

Het tweede sinterklaasfeest bij Stichting Judo Zutphen was een groot succes! Met zo’n 100 deelnemers was het een geslaagd feestje. Er kwamen zelfs drie pieten langs om even mee te doen met de judoka’s! De pieten hadden voor iedereen ook nog een cadeautje en wat lekkers meegenomen. Alle foto’s zijn hier te vinden.  – 20 oktober 2018 –